Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 423
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
о-о-о това е прекалено вече!!!! Таз нашта и пода ли не може да измие!!!!! Да не е расла в саксия, то бива бива, ама такова... Нейното семейство не беше богато, кой им е мил пода... И Чави нищо не побарва, но все може да свърши туй-онуй
Такава нескопосност много ме дразни, разбирам че е филм, но малко реалити все пак трябва да има
Shocked Shocked Shocked doh doh doh smile3505 smile3505 smile3505 smile3513 smile3513

# 316
Романтиката във Войо сериите продължава и днес  Heart Eyes Laughing Сандийка реши да подмени подаръка който си поиска Сурадж с мобилен телефон Embarassed Heart Eyes Embarassed но къде ти Сурадж се разтапя само като мине покрай него  и  не забрави да и припомни ,че след изпитите на Чави/нали сега учи с нея в стаята и/си чака поискания подарък Laughing Heart Eyes bowuu rotfImbo rotfImbo
Как му се представи само по GSM Laughing Heart Eyes...и снощната индийска серия надмина очакванията ми Laughing Joy Joy Сантош е готова на всичко за Сандия Heart Eyes Hug Hug Hug

Съгласна съм с теб!  newsm10 Поредните невероятни серии по Войо! Сурадж и Сандия нямат равни - само щом се погледнат и са близо един да друг и става горещо ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts На мен сцената с парцала ми е много любима. Сурадж е толкова внимателен - веднага отиде да покаже на Сандия как става. А тя веднага разбра и искаше сама да продължи, но Сурадж пък настояваше той да измие пода - като почнаха да дърпат този парцал паднах от смях. Накрая и двамата паднаха, пък бутнаха и кофата с водата ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Разбира се Сантош не пропусна да се появи и да им се скара - нашия опита да излъже нещо, че той е виновен, ама тя не е вчерашна. Чави и тя не могла да мие пода - опасни са ...  Joy Joy Joy После ми хареса сцената в стаята, когато Сурадж целуна ръката на Сандия, а тя му каза, че не иска да му се карат заради нея ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много любимо ми е и когато Сандия купи телефона на Сурадж и му се обади по телефона - приправи си гласа уж му била голяма почитателка, искала да се запознаят - а пък Сурадж веднага вика: какво говорите госпожо, аз съм женен и не поглеждам друга жена освен съпругата си ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3532 Сандия продължи да го бъзика - опасна е! Вика запиши си адреса ми да ми донесеш телефона - сигурна съм, че няма да ме забравиш ...  hahaha hahaha hahaha Ах каква кокетка е - големи сладурчета са!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сурадж тръгна да пише адрес и тя му диктува - ВО АЙ НИ демек Обичам те! Сурадж веднага се сети, че е Сандия и я видя отсреща на телефона ...  Oha! Flushed Flushed ppp newsm44 Тя му каза, че му е купила нов телефон за подарък - Сурадж отговори, че телефона е страхотен, но след изпитите на Чави си иска и другия подарък - Сандия се усмихна с желание!!! Много романтичен момент ...  smile3521  love001  Kissing Heart Two Hearts txtloves Сантош обаче пак викна Сандия и тя набързо затвори ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вчерашния епизод в Индия е супер! Сантош определено много се промени и вече ще прави всичко за Сандия - как й готви само! Нали ще я прави баба - а Сурадж е любимия й син ...  smile3501

А днес по БТВ ще видим признанието на Сандия, че обича Сурадж и всички уникални моменти с тях в Сингапур ...
newsm51 newsm76 txtloves hug Two Hearts newsm08 lovekiss

# 317
Излезе ново невероятно промо за новите епизоди на "Светлината" в Индия! Сантош само обгрижва Сандия - дава й храна, вода - тича ако се задави. Сурадж и той непрекъснато й носи нещо, а Сантош веднага - дай на мен синко. Великолепни са - ще бъде интересно ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart smile3521

https://www.youtube.com/watch?v=HCLfvSa1y3Q

# 318
Излезе ново невероятно промо за новите епизоди на "Светлината" в Индия! Сантош само обгрижва Сандия - дава й храна, вода - тича ако се задави. Сурадж и той непрекъснато й носи нещо, а Сантош веднага - дай на мен синко. Великолепни са - ще бъде интересно ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart smile3521

https://www.youtube.com/watch?v=HCLfvSa1y3Q
РОКСИ Hugцелия сериал съм го изгледала от първата до последната серия по няколко пъти и много..ама много ми харесва НО сега с БГ превода все едно го гледам за първи път Laughing
Peace има толкова неща които сега разбирам,че са различни от това което съм предполагала Laughing
например Сурадж как действа Crazy Crazy rotfImao rotfImbo rotfImboа за новите серии ако не е Миха да пише кое как и защо, пак ще съм в догадки, но играта на Анас  и Депика ми компенсират директния превод Winkневероятни са,дано има още много серии txtloves Heart Eyes

loveuuu Heart Eyes  loveuuu Heart Eyes  loveuuu Heart Eyes  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts  love001

# 319
  • София
         newsm51Светлината на моя живот в Индия 03.03.15г.

Епизодът започва на сутринта в дневната на семейство Рати Two Hearts
Арун помага на Сантош в домакинската работа и както винаги намира начин да я подкачи за нещо newsm62
   "Много рано си станала тази сутрин Сантош Smileкато разбра,че пак ще ставаш баба, ти дойде силата отново" Smile
Сантош:
   "Ти работи по-чевръсто с ножа,че колко работа ни чака..." Smile

Мена и Емили също си помагат. Мена и казва,че ще отиде да и помогне в салона,щом има нужда Grinning. Но Чави не е така ентусиазирана да помага Grinning Мена я моли да отиде до шивача, защото и двете са заети, но тя им отказва. Сандиика оправя нещата като слиза готова за работа. Предлага и да отидат двете на път за работа thumbsupна нея обаче не отказва Smile

Сантош започва с препоръките newsm62
   "Сега като отидеш на работа, бъди внимателна. Не се преработвай много. Ще ти изпратя на обяд домашна храна." thumbsup
 Сурадж естествено и предлага да я изпрати до работата Two Hearts txtloves txtloves
Сантош:
   "Виж Мена нашата Сандия. Дори и сега продължава да работи.Не се застоява на едно място. Не те карам да работиш много. Трябва да се движиш, по- лесно ще родиш." Grinning
Тъкмо става да си свърши друга работа и Мена решава да и се поглези Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
   "Майко искам да ми направиш халва с много ядки и сушени плодове. Моля те щом ще правиш за етървичката, направи повече да хапнем и ние"  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Кой е казал,че ще правя само за нея. Ще ви направя да си хапнете, сега имате нужда от такава храна. Grinning Времето си  минава и бебето на Сурадж, ще дойде преди да се усетим" stork-girl

txtloves     Сурадж кани братята си да говори с тях. И двамата се чудят за какво, а той даже чайче поръчва Grinning
   "Викрам, Мохит знаете колко много ви обичам и държа на вас. Миналото си е минало, всеки прави грешки.Племенничките ми скоро ще си имат още едно братче или сестриче" stork-boy  stork-girl
Да обаче и двамата все още не разбират какво иска да ги пита Grinning
Сурадж:
   "Ще ставам баща за първи път. Искам съвет от вас Grinning Как да направя Сандия щастлива Two Hearts Четох,че майката трябва да е спокойна по време на бременността, за да е здраво бебето." Grinning Two Hearts Two Hearts
 Сега вече схващат за какво ги е извикал Grinning Нашия даже си носи тефтер да си води записки Grinning Two Hearts
 Викрам му казва,че Мена яде постоянно Grinning Grinning Grinning а Мохит,че Емили пък не е спирала да работи.
Казват му да не и противоречи за нищо ако не иска постоянно да му реве Grinning Grinning GrinningВикрам:
   "Менакши ставаше през нощта до кацата с киселите краставички и суровото манго. Една нощ си беше заспала там:biggrin: та ходих да си я прибирам." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мохит:
   "Спомням си тази случка, Емили преди това си беше хапнала обилно, но и тя отишла и двете се засекли. Ама моята не я събудила ами отишла теб да буди с едно перце. Ти така и не разбра" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Започват да му изреждат комбинации от храни, които са си хапвали Grinning а нашия чинно си записва да не изпусне нещо Grinning  Two Hearts
 И двамата се забавляват със спомените си GrinningВикрам:
   "И внимавай с шегите,че стават много чувствителни. Не я ограничавай ако има по-голям апетит. Защото снахата все пак е полицейски офицер, да не вземе да ти приложи някоя бойна хватка." newsm62

Сантош е приготвила халвата, но трябва да излиза. За това се обръща към Мена:
   "Не ти вярвам много Grinning моля те не яж от халвата на Сандия. Оставям съда, сложила съм му розова капачка. Като дойде Сурадж му дай да го вземе." Grinning Grinning Grinning Менакшито кима с глава, че няма да пипа Grinning Като остава сама обаче, изкушението става голямо newsm62
   "Няма да се обръщам натам Grinning Дали майка е сложила повече бадеми и сухи плодове Grinningне Мена, въздържай се Grinning Grinning Grinningняма да поглеждам натам"- едва се въздържа, но успява newsm62

Тъкмо си шие на машина и пристига продавача на манго GrinningВеднага и светват очите и започва да се облизва Grinning Grinning Grinningкато си представя какво  чатни ще и направи Сантош Grinning
Свършва си работата човека, обаче в бързината взима вместо неговата, кутията на Сандия smile3533

В полицейският участък Сандия си работи..дава задачи на колегите Grinning но в момента в който остава сама, се чуди какво да си хапне Grinning Само, че под ръка има само няколко тебешира Grinning отчупва си един и си го захапва tooth tooth влиза Сурадж и тя бързичко си го прибира Grinning Grinning Grinning Grinning Изцапала се е мъничко и нашия веднага забелязва Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сурадж:
   "От тук нататък ще правиш всичко по график Two Hearts храна,ставане, лягане...всичко Grinning Two Hearts Two Hearts нося ти храната която ти праща майка." newsm76 txtloves

Сантош се прибира а Мена си шие Grinning
   "Майко виж какво уших за бебето. Пратих храната на Сандия по Сурадж. Но нали си направила и за нас Grinningи си слагала в повече съдове Grinning явно зрението ти вече отслабва. Ти каза ,че е розов капак а беше син." Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Много съм си добре със зрението Grinning Grinningбеше розова, на кутията пише Сантош Рати." smile3521
 Мена и казва,че капака на кутията е бил син Grinning Grinning Grinning но пък се сеща за продавача на манго. Сантош веднага излиза да провери и го вижда как сладко си похапва Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning ..."Как хубаво си яде Grinning Grinning Grinning а снаха ми още не е яла Grinning сега ще му дам да се разбере." newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Отива и го почва: rotfImao rotfImao rotfImao
   "Боже господи! Добре си похапваш..я гледай колко си изял!..Бадеми с халвица..а! Това беше за бременната ми снаха. Ти да не чакаш дете Grinning Тя седи гладна там. Не виждаш ли, че е специална халва!" newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Продавача:
   "Не знаех, мислех че жена ми го е направила, и затова си го  изядох." smile3532
Сантош:
   "Боже! Не разпознаваш ли храната на жена ти Joy Joy Joyами не виждаш ли името на кутията." smile3514
Продавача:
   "Бях гладен и бързах. Въобще не съм видял. Ще изяде храната приготвена от жена ми, какво толкова." Grinning Grinning Grinning
Представлението за околните е пълно, слушат ги и се смеят под мустак newsm62 newsm62 newsm62
Сантош:
   "Снаха ми е полицейски офицер! Тя харесва храната която правя аз. Няма да яде манджите на жена ти." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И за да е завършена картинката, в този момент дават Сандиика как гледа храната със светнал поглед rotfImbo  rotfImborotfImbo

Сандия си е отворила кутията а Сурадж я наблюдава, нали всичко трябва да си изяде smile3521
   "Майка ме изненада този път. Приготвила ми е чатни." ама хубавичко си се облизва Grinningопитва я  и  и се струва малко непозната. Значи все пак може би разпознава храната на Сантош smile3521

В промото: Ги дават вкъщи и Сантош и сервира да си хапне, ама на Сандиичето не и се яде Grinning
 txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves  newsm51

# 320
Ехх, тоя Сурадж и тая драма Grinning Как да няма какво да се приготви с плодове и брашно, ще припадна просто... То бива да се преувеличава, ама направо е смешно вече...

# 321
  • София
о-о-о това е прекалено вече!!!! Таз нашта и пода ли не може да измие!!!!! Да не е расла в саксия, то бива бива, ама такова... Нейното семейство не беше богато, кой им е мил пода... И Чави нищо не побарва, но все може да свърши туй-онуй
Такава нескопосност много ме дразни, разбирам че е филм, но малко реалити все пак трябва да има

Даре newsm51Не е "вашата" със сигурност, след такъв коментар Hug rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
"Вашата" е Ананди
newsm10 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 322
# 323
  • София
Ехх, тоя Сурадж и тая драма Grinning Как да няма какво да се приготви с плодове и брашно, ще припадна просто... То бива да се преувеличава, ама направо е смешно вече...

Не припадай HugСахи гледай "Булката" и не се тормози Hug rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 324
  • София

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Тара txtloves Two Hearts Two Hearts
Колко ни е хубав!!!   Two Hearts Two Hearts txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 325
Хаха Simple Smile Аз Булката си я гледам, но и Светлината ми е интересен. Просто като почнат с нелепостите и не се сдържам да не си кажа  Mr. Green

# 326
  • София
Хаха Simple Smile Аз Булката си я гледам, но и Светлината ми е интересен. Просто като почнат с нелепостите и не се сдържам да не си кажа  Mr. Green

Именно newsm10 не разбирам как нещо може хем да е интересно Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shockedхем нелепо Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked или е едното или другото rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 327
         newsm51Светлината на моя живот в Индия 03.03.15г.

Скрит текст:
            Епизодът започва на сутринта в дневната на семейство Рати Two Hearts
Арун помага на Сантош в домакинската работа и както винаги намира начин да я подкачи за нещо newsm62
   "Много рано си станала тази сутрин Сантош Smileкато разбра,че пак ще ставаш баба, ти дойде силата отново" Smile
Сантош:
   "Ти работи по-чевръсто с ножа,че колко работа ни чака..." Smile

Мена и Емили също си помагат. Мена и казва,че ще отиде да и помогне в салона,щом има нужда Grinning. Но Чави не е така ентусиазирана да помага Grinning Мена я моли да отиде до шивача, защото и двете са заети, но тя им отказва. Сандиика оправя нещата като слиза готова за работа. Предлага и да отидат двете на път за работа thumbsupна нея обаче не отказва Smile

Сантош започва с препоръките newsm62
   "Сега като отидеш на работа, бъди внимателна. Не се преработвай много. Ще ти изпратя на обяд домашна храна." thumbsup
 Сурадж естествено и предлага да я изпрати до работата Two Hearts txtloves txtloves
Сантош:
   "Виж Мена нашата Сандия. Дори и сега продължава да работи.Не се застоява на едно място. Не те карам да работиш много. Трябва да се движиш, по- лесно ще родиш." Grinning
Тъкмо става да си свърши друга работа и Мена решава да и се поглези Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
   "Майко искам да ми направиш халва с много ядки и сушени плодове. Моля те щом ще правиш за етървичката, направи повече да хапнем и ние"  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Кой е казал,че ще правя само за нея. Ще ви направя да си хапнете, сега имате нужда от такава храна. Grinning Времето си  минава и бебето на Сурадж, ще дойде преди да се усетим" stork-girl

txtloves     Сурадж кани братята си да говори с тях. И двамата се чудят за какво, а той даже чайче поръчва Grinning
   "Викрам, Мохит знаете колко много ви обичам и държа на вас. Миналото си е минало, всеки прави грешки.Племенничките ми скоро ще си имат още едно братче или сестриче" stork-boy  stork-girl
Да обаче и двамата все още не разбират какво иска да ги пита Grinning
Сурадж:
   "Ще ставам баща за първи път. Искам съвет от вас Grinning Как да направя Сандия щастлива Two Hearts Четох,че майката трябва да е спокойна по време на бременността, за да е здраво бебето." Grinning Two Hearts Two Hearts
 Сега вече схващат за какво ги е извикал Grinning Нашия даже си носи тефтер да си води записки Grinning Two Hearts
 Викрам му казва,че Мена яде постоянно Grinning Grinning Grinning а Мохит,че Емили пък не е спирала да работи.
Казват му да не и противоречи за нищо ако не иска постоянно да му реве Grinning Grinning GrinningВикрам:
   "Менакши ставаше през нощта до кацата с киселите краставички и суровото манго. Една нощ си беше заспала там:biggrin: та ходих да си я прибирам." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мохит:
   "Спомням си тази случка, Емили преди това си беше хапнала обилно, но и тя отишла и двете се засекли. Ама моята не я събудила ами отишла теб да буди с едно перце. Ти така и не разбра" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Започват да му изреждат комбинации от храни, които са си хапвали Grinning а нашия чинно си записва да не изпусне нещо Grinning  Two Hearts
 И двамата се забавляват със спомените си Grinning
Викрам:
   "И внимавай с шегите,че стават много чувствителни. Не я ограничавай ако има по-голям апетит. Защото снахата все пак е полицейски офицер, да не вземе да ти приложи някоя бойна хватка." newsm62

Скрит текст:
          Сантош е приготвила халвата, но трябва да излиза. За това се обръща към Мена:
   "Не ти вярвам много Grinning моля те не яж от халвата на Сандия. Оставям съда, сложила съм му розова капачка. Като дойде Сурадж му дай да го вземе." Grinning Grinning Grinning Менакшито кима с глава, че няма да пипа Grinning Като остава сама обаче, изкушението става голямо newsm62
   "Няма да се обръщам натам Grinning Дали майка е сложила повече бадеми и сухи плодове Grinningне Мена, въздържай се Grinning Grinning Grinningняма да поглеждам натам"- едва се въздържа, но успява newsm62

Тъкмо си шие на машина и пристига продавача на манго GrinningВеднага и светват очите и започва да се облизва Grinning Grinning Grinningкато си представя какво  чатни ще и направи Сантош Grinning
Свършва си работата човека, обаче в бързината взима вместо неговата, кутията на Сандия smile3533

В полицейският участък Сандия си работи..дава задачи на колегите Grinning но в момента в който остава сама, се чуди какво да си хапне Grinning Само, че под ръка има само няколко тебешира Grinning отчупва си един и си го захапва tooth tooth влиза Сурадж и тя бързичко си го прибира Grinning Grinning Grinning Grinning Изцапала се е мъничко и нашия веднага забелязва Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сурадж:
   "От тук нататък ще правиш всичко по график Two Hearts храна,ставане, лягане...всичко Grinning Two Hearts Two Hearts нося ти храната която ти праща майка." newsm76 txtloves

Скрит текст:
          Сантош се прибира а Мена си шие Grinning
   "Майко виж какво уших за бебето. Пратих храната на Сандия по Сурадж. Но нали си направила и за нас Grinningи си слагала в повече съдове Grinning явно зрението ти вече отслабва. Ти каза ,че е розов капак а беше син." Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Много съм си добре със зрението Grinning Grinningбеше розова, на кутията пише Сантош Рати." smile3521
 Мена и казва,че капака на кутията е бил син Grinning Grinning Grinning но пък се сеща за продавача на манго. Сантош веднага излиза да провери и го вижда как сладко си похапва Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning ..."Как хубаво си яде Grinning Grinning Grinning а снаха ми още не е яла Grinning сега ще му дам да се разбере." newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Отива и го почва: rotfImao rotfImao rotfImao
   "Боже господи! Добре си похапваш..я гледай колко си изял!..Бадеми с халвица..а! Това беше за бременната ми снаха. Ти да не чакаш дете Grinning Тя седи гладна там. Не виждаш ли, че е специална халва!" newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Продавача:
   "Не знаех, мислех че жена ми го е направила, и затова си го  изядох." smile3532
Сантош:
   "Боже! Не разпознаваш ли храната на жена ти Joy Joy Joyами не виждаш ли името на кутията." smile3514
Продавача:
   "Бях гладен и бързах. Въобще не съм видял. Ще изяде храната приготвена от жена ми, какво толкова." Grinning Grinning Grinning
Представлението за околните е пълно, слушат ги и се смеят под мустак newsm62 newsm62 newsm62
Сантош:
   "Снаха ми е полицейски офицер! Тя харесва храната която правя аз. Няма да яде манджите на жена ти." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И за да е завършена картинката, в този момент дават Сандиика как гледа храната със светнал поглед rotfImbo  rotfImborotfImbo

Сандия си е отворила кутията а Сурадж я наблюдава, нали всичко трябва да си изяде smile3521
   "Майка ме изненада този път. Приготвила ми е чатни." ама хубавичко си се облизва Grinningопитва я  и  и се струва малко непозната. Значи все пак може би разпознава храната на Сантош smile3521

Скрит текст:
В промото: Ги дават вкъщи и Сантош и сервира да си хапне, ама на Сандиичето не и се яде Grinning
 txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves  newsm51

Миха, благодаря ти от сърце за хубавия превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия! Златна си ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Определено като знаем какво говорят си е друго ...  newsm44 Викрам ме разби с това Сурадж да не ядосва Сандия, че е полицейски инспектор и може да му приложи някоя бойна хватка ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo А Сантош така се постара да й сготви - Мена едвам се удържа да не си хапне - пък накрая продавача задигна храната на Сандя ...  Joy Joy Joy Голям смях са всички - Сандия пък ще гризе малко тебешир - добре, че съпруга й Сурадж дойде навреме. Но нищо не му обягва от погледа - веднага забеляза, че има нещо на устните ...  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Сантош само където не преби продавача на улицата - така му крещеше, а околните хора се хилеха ...  smile3532 smile3532 smile3532 Сурадж е толкова грижовен - седнал плътно до Сандия и я гледа как си хапва - а на нея й се услади ... txtloves  loveuuu  grinning039

# 328
Има и той го приготви,пропуснала си че плодовете му бяха непознати,затова в началото се колебаеше какво може да приготви..но като истински майстор измисли ново ястие което кръстиха -"сурадж бати" Peace  chef

# 329
Анас е красив мъж  Heart Eyesвсичко му отива..дори и в розово е мъж та дрънка  Crazy Crazy Crazy
  bowuu

...някой ден като имам време,ще му извадя снимките със всичките цветове, туники и ризи  Peace Crazy

Общи условия

Активация на акаунт