Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Но не може да се отрече, че на горната снимка очите му са по-големи Grinning защото е по-слабичък там Grinning
Промяна наистина има но не е в кгр. защото Анас е слаб и сега Laughing има идеална фигура,
виж го в дънките,къде виждаш да е по-дебел отпреди ooooh! в лицето е променен наистина,но и Депика не е същата,важното е че са си същите артисти и не са ги сменили с други Peace

Heart Eyes txtloves  loveuuu

Защо си правиш труда да оспорваш очевидни неща, ами поналял се е малко с възрастта, нормално е. Какво като съм споделила някакво свое наблюдение, аз съм сред вас единствено защото харесвам актьорите.

# 346
Цитат
Защо си правиш труда да оспорваш очевидни неща, ами поналял се е малко с възрастта, нормално е. Какво като съм споделила някакво свое наблюдение, аз съм сред вас единствено защото харесвам актьорите.
Физиономията се променя от възрастта и без да трупаш кгр.
Предполагам си виждала спаружени баби,които са слаби но не изглеждат като в младостта си и
не разбирам пък ти за какво се засягаш newsm78 newsm78

# 347
Здравейте, момичета txtloves
miha Heart Eyes Благодарности за превода на вчерашния епизод!
Roxis Heart Eyes Много хубаво клипче!

Тъй като преди няколко дни стана въпрос, че Анас е празнувал 35 годишния си рожден ден със
Скрит текст:
семейната им приятелка Каника, потърсих неговата автобиографията. Роден е на 31.08.1980г., значи тази година ще навърши 35г., ние сме го посъстарили малко Grinning Grinning
Eто я на английски, гугъл-преводачът я превежда доста сносно, но все пак, казано накратко - мюсюлманин е, най-голям сред 5 деца в семейството, завършил психология, през 2004г. печели конкурса за "Мистър Пенджаб" /Punjab, област в Индия/
Преди "Светлината..." е играл в 2 други сериала. През 2012 и 2013г. печели награди за "Светлината..." като наградата от 2013г. е за най-добър актьор! Congratulations, както се вика! newsm10
Биографията: "Anas was born and brought up into a Muslim family in Malerkotla, Punjab.
He has two brothers and two sisters and he is the eldest son of his family.
He has done his Post graduation in Psychology.
Anas won Mr. Punjab title in 2004.
Anas Rashid, who made his debut as Kartik Ahuwalia in Kahin To Hoga. He had a hard act to follow, replacing the much adored Rajat Tokas as the young Prithviraj Chouhan in the Star Plus show.
After that he did the character of Yashwardhan in Aise Karo Naa Vidaa.
He is currently playing Suraj in Shashi Sumeet Mittal's Diya Aur Baati Hum on Star
Plus.
In 2012, he won the 'Nayi Soch Kirdaar' award at the Star Parivaar Awards for Diya Aur Baati Hum
In 2013, he won the 'Best Actor(popular)' award at the India Telly Awards for Diya Aur Baati Hum
Birthday: 31st August 1980
Sun-Sign: Virgo"
Източник - http://www.india-forums.com/celebrity/2227/anas-rashid/biography/

[/spoiler]Джулс newsm51 В клипа с Каника го казва той а не аз, и то на английски newsm10
Това всичкото го знам ,чела съм доста материали свързани с всички newsm10

Щом е от индийските форуми не важи Joy Joy Joy
Ето в това интервю от преди две години разказва всичко за себе си, много подробно. От тук знам повечето неща за него. Все пак е от първо лице единствено число Two Hearts

Добре, може би самият той да се е смутил и объркал под кръстосания разпит на 3 дами Grinning Grinning Grinning
Защото го има и тук, в уикито - http://en.wikipedia.org/wiki/Anas_Rashid Grinning

# 348
Извинявайте, нямам намерение да спамя темата , коментирайки само Анас, но ми стана слабост, какво да се прави, ще ви се наложи да ме търпите Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes

# 349
  • София
Здравейте, момичета txtloves
miha Heart Eyes Благодарности за превода на вчерашния епизод!
Roxis Heart Eyes Много хубаво клипче!

Тъй като преди няколко дни стана въпрос, че Анас е празнувал 35 годишния си рожден ден със
Скрит текст:
семейната им приятелка Каника, потърсих неговата автобиографията. Роден е на 31.08.1980г., значи тази година ще навърши 35г., ние сме го посъстарили малко Grinning Grinning
Eто я на английски, гугъл-преводачът я превежда доста сносно, но все пак, казано накратко - мюсюлманин е, най-голям сред 5 деца в семейството, завършил психология, през 2004г. печели конкурса за "Мистър Пенджаб" /Punjab, област в Индия/
Преди "Светлината..." е играл в 2 други сериала. През 2012 и 2013г. печели награди за "Светлината..." като наградата от 2013г. е за най-добър актьор! Congratulations, както се вика! newsm10
Биографията: "Anas was born and brought up into a Muslim family in Malerkotla, Punjab.
He has two brothers and two sisters and he is the eldest son of his family.
He has done his Post graduation in Psychology.
Anas won Mr. Punjab title in 2004.
Anas Rashid, who made his debut as Kartik Ahuwalia in Kahin To Hoga. He had a hard act to follow, replacing the much adored Rajat Tokas as the young Prithviraj Chouhan in the Star Plus show.
After that he did the character of Yashwardhan in Aise Karo Naa Vidaa.
He is currently playing Suraj in Shashi Sumeet Mittal's Diya Aur Baati Hum on Star
Plus.
In 2012, he won the 'Nayi Soch Kirdaar' award at the Star Parivaar Awards for Diya Aur Baati Hum
In 2013, he won the 'Best Actor(popular)' award at the India Telly Awards for Diya Aur Baati Hum
Birthday: 31st August 1980
Sun-Sign: Virgo"
Източник - http://www.india-forums.com/celebrity/2227/anas-rashid/biography/

[/spoiler]Джулс newsm51 В клипа с Каника го казва той а не аз, и то на английски newsm10
Това всичкото го знам ,чела съм доста материали свързани с всички newsm10

Щом е от индийските форуми не важи Joy Joy Joy
Ето в това интервю от преди две години разказва всичко за себе си, много подробно. От тук знам повечето неща за него. Все пак е от първо лице единствено число Two Hearts

Добре, може би самият той да се е смутил и объркал под кръстосания разпит на 3 дами Grinning Grinning Grinning
Защото го има и тук, в уикито - http://en.wikipedia.org/wiki/Anas_Rashid Grinning

Честно казано не разбирам какво искаш да ми кажеш #Crazy кое го има в уикито..за какво говорим всъщност #Crazy

# 350
  • София
Извинявайте, нямам намерение да спамя темата , коментирайки само Анас, но ми стана слабост, какво да се прави, ще ви се наложи да ме търпите Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes
Джулс  Всички които гледат светлината харесват Анас Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Не разбирам защо реагираш така Two Hearts Няма такова нещо.
Просто ти написа нещо свързано с мой материал и аз реагирах,нормално.. аз пускам интервю в което той говори ти ми пускаш уикипедия,ти вярвай на тях а аз на него Joy Joy JoyTwo Hearts txtloves

Стига вече newsm51Пусни някоя снимка да ни зарадваш smile3521 smile3525

# 351
Уау, за малко станах и тук възникнали различни спорове ...  newsm78

Джули, Софи - не е нужно да спорите! Не виждам смисъл в това - все пак е нормално човек да се промени малко за 3-4 години! Но и сега и преди за мен Анас и Депика са си страхотни - дори се разхубавяват. Уникална двойка са - красиви, талантливи, чаровни ...  newsm10 Two Hearts txtloves

Джули - едно е какво пише в интернет и друго това което самият човек казва! Явно в нета са сбъркали с 1 година! Миха разбира езика и щом го казва значи е така. Все пак Анас сам го е казал в интервютата си ...   bouquet Освен ако не се е пошегувал с хората, но не вярвам ...  Joy Joy Joy

В този ред на мисли искам да кажа, че от подобни спорове няма смисъл. Всички сме фенове на актьорите и сериала. А дали някой е с 1 година повече или по малко от написаното или дали е напълнял леко в лице или не - не ме интересува. Аз си ги обожавам и двамата ...
  Wink

# 352
Джулс  Всички които гледат светлината харесват Анас Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Не разбирам защо реагираш така Two Hearts Няма такова нещо.
Просто ти написа нещо свързано с мой материал и аз реагирах,нормално.. аз пускам интервю в което той говори ти ми пускаш уикипедия,ти вярвай на тях а аз на него Joy Joy JoyTwo Hearts txtloves

Стига вече newsm51Пусни някоя снимка да ни зарадваш smile3521 smile3525

Точно така! Миха е права ...  newsm10 Няма проблем Джули - ние всички тук харесваме Анас и е нормално да го коментираме. Той е очарователен във всяко отношение ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts В уикипедия често пускат какво ли не - даже имам чувството, че и аз мога да пиша и да променям нещата там ...  Joy Joy Joy

# 353
Сандиика е много умна Но кога става въпрос за домакинска работа Много бавно схваща  Thinking
Много се смях как сурадж и показва как да бърши да не оставя следи след себе си  newsm62
Миха благодаря за превода    bouquet  bouquet  bouquet

Глори newsm51Тя така и няма да стане добра в домакинската работа  Joy Joy Joy чая и се получава добре обаче, ако вярваме на Сантош Joy Joy
Сега ме подсещаш, да взема да ви преведа един  мой много любим епизод в който се подхваща именно тази тема Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Иначе за превода няма защо Two Hearts thumbsup

Така си е! Нашата Сандия не е блестяща домакиня, но пък я бива в много други неща! Толкова е умна и е отличен полицай ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts Поне чай се научи да прави ...  Mr. Green Миха ще се радвам, когато можеш да пуснаш превод на това, което ти е направило впечатление ...  bouquet   bouquet  bouquet

# 354
Момичета Hug досега сме се смяли или не,но в новата индийска серия
няма нищо друго освен смях Joy Joy Joy JoyСандия не иска да яде нищо ,Сантош се скъса да и сервира вкусотии,Менакши се облизва но Сандийка не иска..Сурадж гледа отстрани и се притесни...докато се разбра ,че иска да яде от това което и е пратила в офиса за обяд Joy Joy Joy Joy..и разбира се Сантош и Сурадж пристигнаха в къщата на продавача да искат рецептата Joy Joy но той не беше в настроение заради скандала който му спретна Сантош и им връчи кутията с нещо,видях че има суха люта чушка,другото не разбрах... Laughing Laughing Laughing

В промото за утре дават как фамилията се опитва да открадне яденето от къщата на продавача..
и става ясно защо Сурадж е с мустак и фес Joy Joy маскирал се е да не го познаят а баща му е в розово сари и през прозореца сипва от яденето в едно канче Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm44 newsm44 newsm44 newsm10

Току-що и аз изгледах новия епизод на "Светлината" в Индия!  newsm44 Направо ще ме разбият от смях ...  Joy Joy Joy Сурадж и Сандия бяха много сладки в участъка докато тя си хапваше вкусно вкусно - интересно ми е точно какво си казаха! Така сладко си гукаха, смееха се и се гледаха - обожавам ги ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  loveuuu После като се прибра Сандия беше много забавно - Сантош само й сервира, какво ли не се мъчи да сготви, ама нашата иска от другото. Мена пък и тя все пуска по някой лаф ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  С превода на Миха ще ни стане съвсем ясно ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Днес се посмяхме, но утре като гледам по промото ще се смеем 100 пъти повече - значи затова Сурадж е с мустак, човека се е дегизирал, за да вземе храна за жена си - сладур ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Арун и той как се беше барнал - паднах от смях ...  hahaha hahaha hahaha Чак и Мена отишла да се протяга за храна - Сантош и тя - разбиват ме. Утре ще е велик смях ... smile3532 smile3532 smile3532

# 355
Хаха Simple Smile Аз Булката си я гледам, но и Светлината ми е интересен. Просто като почнат с нелепостите и не се сдържам да не си кажа  Mr. Green

взе ми дума от устата... И аз ги гледам и двете, дори Булката малко ми поизостана заради светлината...

Миха и теб с удоволствие те чета, но що да направиш.... кат Сандийката е с 2 леви ръце...
Не ме убивай моля те
Виж Сурадж ми е красавец и любимец...

# 356
Миха и теб с удоволствие те чета, но що да направиш.... кат Сандийката е с 2 леви ръце...
Не ме убивай моля те

Сандия може да не е перфектна домакиня, но тя никога и не се е стремяла да бъде. За сметка на това е много умна и я бива в много по-важни неща!!!  Wink В живота също има момичета, които не разбират толкова от готвене и миене с парцал, но всеки е различен. Точно затова съм на мнение, че в сериала е показан реалния живот.  Peace Пък и когато Сурадж покаже на Сандия - тя бързо се учи. Така и двамата прекарват повечко време заедно.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts За мен и двамата са си супер - Светлината е велик сериал ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 357
Нови снимки на Анас, Депика и Каника от сета на "Светлината" днес! До колкото разбрах човек от екипа е имал рожден ден. Страхотни са ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 358
  • София
Хаха Simple Smile Аз Булката си я гледам, но и Светлината ми е интересен. Просто като почнат с нелепостите и не се сдържам да не си кажа  Mr. Green

взе ми дума от устата... И аз ги гледам и двете, дори Булката малко ми поизостана заради светлината...

Не ме убивай моля те

Даре Hug за какво да те убивам Joy Joy JoyСандиика домакиня, няма да стане.. в близките епизоди това е истината Peace                             
Тя става добър полицай, упора за Сурадж във всяко отношение  Two Hearts е не може сега парцала да върти. Защо и е  Joy Joy Joy толкова хора са в къщата. Айде моля ти се Joy Joy JoyАма я сега виж каква майка ще бъде"орлица" stork-boy
    Хубава си ни е също така Two Heartsстрахотни са като двойка със Сурадж. Има си химия между тях Naughty

Ще направя нещо за пръв и последен път, което до сега не съм си позволявала, да изкоментирам Анандито. Ами мойте уважения ама Пратюша гледа като "теле у железница" са казали хората.
Химия между нея и Джаго нулева no
Не ми харесва наистина, дано другата след това да е по-добре от нея thumbsup smile3521 smile3521 smile3521

# 359
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Роси HugМиха HugСофи HugДжули HugДарья Hug Sahasrara  Hug
Изгледах си новата серия от Индия  smile3521
Сантош горката толкова много се старае да угоди на Сандия обачеееееееее манджите на съпругата на търговеца май по хубави ще се окажат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама и търговеца много злопаметен бе ,неще и неще да каже рецептата  Joy Joy Joy Joy Joy JoyСурадж  и Сантош джелеби му донесоха да го подсладят пък той люта чушка им даде  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Накрая завършиха много готино серията  smile3521.Мозъците на дома събрани да умуват кака да краднат рецептата ,че да нахранят Сандийчето  Joy Joy Joy Joy JoyУтре ще извършат акцията  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyама големи крадци ,че и дегизирани  Joy Joy Joy Joy Joyсамо накрая да не се озоват при Сандийка на работата и ама не на гости ами заради провинение  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт