Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 298
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Бубее, радвам се да прочета отново нещо от теб.  Hug Петенце Hug
Напоследък Джаго наистина е много дразнещ. От една страна го разбирам - влюбва се в друго момиче, случват се такива неща в живота, никой не е застрахован. Ама от друга - какво му е виновна Ананди, че да се държи така грубиянски с нея?! Много ми е жал последните серии за нея. Ама и Калинка е една  ooooh! каквото и да стане, Ананди ѝ е виновна. Гадост голяма...
Иначе вчера много ми хареса как Ананди заведе Васант и Гена да се снимат, супер мило беше и като че ли малко стопиха ледовете помежду си.
Петенце, ако още нещо конкретно те интересува, питай, че не знам откога не си гледала Simple Smile
Иначе, мацки, да ви кажа - аз съм правила два пъти доматено чътни по оригинална аюрведична рецепта и става У-НИ-КАЛ-НО! На вид е като нашата лютеница, ама само на вид. Има 10 подправки, без да броим захарта и солта - с тях са си 12. Супер вкусно е, човек може само това и хляб да нагъва.  smile3521
Скрит текст:
Ето сайта с рецептите - http://www.ayurvedic-recipes.com/

# 421
  • Prague Czech Republic
Roxis   Hug Hug Благодаря за хубавия колаж   bouquet 

# 422
  • София
Roxis   Hug Hug Благодаря за хубавия колаж   bouquet 

Много се радвам ,че ти харесва Глори  bouquet rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm51

# 423
# 424
Скрит текст:
Между другото на мен полицейските любовни игри на Сурадж и Сандия много ми харесват!  newsm44 newsm76 Two Hearts Ето сега Сурадж иска Сандия да го претърси - да му направи обиск, а той нямало да се съпротивлява ...  Joy Joy Joy Като стане полицай и са си насаме сигурно са го практикували ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сетих се и когато решиха да си играят с белезниците и нарочно се закачиха един за друг - после проблема беше липсата на ключа. Ама и така падна едно гушкане, слагане на гривни на краката, погледи и какво ли още не - а като паднаха на дюшека. Ухааа ...  smile3521 smile3521 smile3521   Kissing Heart txtloves Сетих се, че когато Сурадж беше на отвлечения самолет си спомни как със Сандия са си играли в спалнята с един пистолет играчка. Тогава той го опря в гърба й - правеше се на сериозен, а тя се подхилваше - горе ръцете искал целувка.  txtloves txtloves txtloves Тя после бързо го обезвреди - взе му пистолета и после той вдига ръце - тя му обясни как става. Накрая си го целуна - много готин момент ...  Oha! Flushed Flushed newsm41 ppp smile3521 txtloves Само не си спомням преди да си го спомни дали са го излъчвали в някой епизод и ако да в кой - там са супер сладки. Много обичам техните любовни игри ...  newsm51 luvbed preggo  smile3534 smile3521

txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves

Благодаря ти Рокси txtloves Two Hearts newsm51

Да и на мен ми харесват полицейските им игри txtloves Two Hearts
 Нямам спомен за точно такъв епизод newsm12 но може да съм забравила newsm10Иначе си спомням момента в самолета, когато уж той си припомни тази сцена Two Hearts
Благодаря ти за страхотните снимки txtloves Two Hearts
Целувката им е супер, тя обича така набързичко да си го целуне txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts txtloves

Радвам се, че снимките ти харесват Миха! Двамата ни сладури са уникални ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  Oha! hug И аз нямам спомен за такъв момент преди Сурадж да си го припомни в самолета, но е възможно да не съм попадала на него - затова попитах!   bouquet Най-вероятно са го заснели в последствие по време на снимките със самолета - един вид - Сурадж си спомня любовните им игри със Сандия! Все пак ние няма как да знаем какво правят в спалнята си денонощно ...   smile3521 smile3521 smile3521 По този начин си спомни и какво го е учила тя - как да обезврежда пистолет и го използва, за да обезвреди терористката ...  newsm44 Two Hearts newsm76 Така си мисля ... newsm10

# 425
Roxis   Hug Hug Благодаря за хубавия колаж    bouquet

http://youtu.be/41nzIAd9qWI
 smile3501 smile3501 smile3501

Няма за какво!  Hug Аз ти благодаря за клипа! Обожавам тези моменти на Сурадж и Сандия. Най-вече танца им - Великолепен е!!!  newsm51 Two Hearts newsm44 Двамата са толкова прекрасни, сладки и чаровни - как хубаво се гушкат, гледат и танцуват. Невероятна двойка са - супер много ги обичам ...  txtloves txtloves txtloves   Kissing Heart Two Hearts  love001 hug smile3521  ura

# 426
Иначе, мацки, да ви кажа - аз съм правила два пъти доматено чътни по оригинална аюрведична рецепта и става У-НИ-КАЛ-НО! На вид е като нашата лютеница, ама само на вид. Има 10 подправки, без да броим захарта и солта - с тях са си 12. Супер вкусно е, човек може само това и хляб да нагъва.  smile3521
Скрит текст:
Ето сайта с рецептите - http://www.ayurvedic-recipes.com/

Благодаря за сайта с рецепти!    Hug

# 427
  • Варна
Бубенце, оправяй се бързо миличко!

Sahasrara, привет слънце мило!

не съм писала отдавна, защото Булчето май само аз го гледам, така мислех де, но сега разбрах, че и вие двечките с Бубка хвърляте по едно око! Hug аз гледам, не съм изтървала, искаше ми се да разбера по нататък какво става с тъпунгера Джаго! ей, вярно, че Зизуна казваше, че е тъпак и гадняр....и бяха казвали какво ще стане по нататък, но не си спомням...май ще се ожени за тая нахалната Гаури ли е, каква е ...толкова съм възмутена, че не мога да го гледам! не стига че грозен, ми и тъп!

# 428
Изгледах днешния епизод в Индия! Той също беше много интересен и на моменти доста забавен ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts В началото Сурадж и Сандия бяха много сладки в спалнята - тя явно искаше той да я поглези. Той намери нещо на шкафчето, а Сандия май каза, че вероятно е на Пари или Мишри - искаше да го вземе, ама Сурадж хубаво го скри - Сандия се гушна в Сурадж - бяха супер сладки как се гушкаха един в друг ...  txtloves txtloves txtloves През нощта Сандия се събуди и ходеше като сомнамбул - отиде в кухнята и инстинктивно извади изварата, след което сложи отгоре й капан с мрежа, за да се хване нарушителя. Според мен направи подсъзнателно това, което Сантош искаше - нали в миналия епизод Миха ни преведе, че Сантош е говорила, че някой яде от изварата - уж котка, ама тя знаела коя и снахата Сандия щяла да я залови - ами сега Сандия сложи капан ...  Wink По едно време Менакши се появи в кухнята с танцова стъпка  hahaha hahaha hahaha Тъкмо си взе купичка да си хапне извара и видя Сандия - стресна се и й каза, че е дошла за вода, ама Сандия нали ходи на сън не обърна внимание - врътна се и си излезе. Мена се успокой и дръпна капака на изварата и хоп - хвана се в капана - въжето падна отгоре й. Голката цяла нощ е спала на пода в кухнята хваната във въжетата. Сутринта Сантош като я завари така пригледа ...  Joy Joy Joy Мена каза, че е дошла за извара, ама не е животно че да й залагат капан - каза, че е била Сандия - но тя се появи и каза, че сега слиза и не е идвала в кухнята. Тя нали не помни - Сантош сега мисли, че Мена си измисля. Обаче после Сантош и Чоту намериха пръстена на Сандия при мрежата и разбраха, че е вярно. А Сурадж е толкова любвеобилен - даже искаше да обува на Сандия чорапите - тя не трябвало да се напряга ...  smile3521 Two Hearts Two Hearts Нали се беше облякла в полицейските дрехи - ама тя не иска, още се ядосва че я обвинили за мрежата. Не ми стана ясно всичко, но с превода на Миха ще ни се изясни. Чави иска пари от Сурадж - той й даде, но Сандия й направи някаква забележка - явно я попита кога ще ги върне, Чави се разрева и ги върна на Сурадж.  newsm78 Много странно поведение има сега Сандия - Чави искаше да си ходи, ама Сантош я спря. За другата серия Анкита ще си удари корема в опит да предпази Булбул - дано не стане нещо с нейното бебе ... Praynig  Praynig Praynig

# 429
Няколко снимки на Депика, Нейл/ Закир, мъжа й и други актьори от Световния Холи Фест в Дубай днес - тя е прекрасна ... smile3525

# 430
Както знаете - днес в Индия празнуват Холи! Ето и от мен един поздрав за празника с една уникална снимка на нашите сладури Сурадж и Сандия. Това вече е друго нещо - истинска наслада за очите... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 431
Ето и една нова невероятна снимка на Анас! Както винаги е много е готин и сладък ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 432
Ето и една нова невероятна снимка на Анас! Както винаги е много е готин и сладък ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Здравейте, момичета!
 Роси, страхотна снимка, суперррр  Grinning txtloves txtloves txtloves

А аз си намерих тази  Kissing Heart

# 433
Момичета, искам да ви питам нещо, обаче, моля ви не започвайте веднага с #2gunfire #2gunfire  #2gunfire
Шегувам се  Grinning Grinning Grinning
Знаете ли как е пострадал Анас, липсва част от безименното пръстче на дясната му ръка. Възможно ли е той, като левичар, да си го е клъцнал заедно с някой зеленчук при подготовка на продукти за готвене?
А може би е резултат от някакво момчешко сбиване, не вярвам така да се е родил.
Липсата на част от безименния пръст на дясната му ръка се вижда много ясно тук

и тук, а и на доста други снимки, но е излишно да слагам всички

# 434
Докато си летях  като волна пеперудка насам-натам Grinning из разни сайтове и форуми, попаднах на още една любопитна снимка, която искам да споделя с вас, от профила на Рати Ранди е.

Надписът е: Rati Pandey and Anas Rashid, а както виждам, и  Дипика е с тях
Да си призная, тук Рати Ранди нямаше да я позная, ако не беше надписа Grinning Grinning
Забележете само как го е прегърнала, няма да го даде, и това си е! Grinning Grinning Рати държи в ръка микрофон, на някаква сцена са, Анас държи награда. Може би тя е водеща или му е връчила наградата лично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт