Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 294
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Докато си летях  като волна пеперудка насам-натам Grinning из разни сайтове и форуми, попаднах на още една любопитна снимка, която искам да споделя с вас, от профила на Рати Ранди е.

Надписът е: Rati Pandey and Anas Rashid, а както виждам, и  Дипика е с тях
Да си призная, тук Рати Ранди нямаше да я позная, ако не беше надписа Grinning Grinning
Забележете само как го е прегърнала, няма да го даде, и това си е! Grinning Grinning Рати държи в ръка микрофон, на някаква сцена са, Анас държи награда. Може би тя е водеща или му е връчила наградата лично Simple Smile

Привет Джули
Да връчва му награда, водещите са други..просто са поканили гаджето да му даде наградата Two Hearts Дипика е в публиката. Много е готин на тези награди Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

">#t=34[/video]

# 436
Джули, благодаря ти за всички снимки! На последната тази с Анас и Рати не е Депика - поне до колкото виждам! Но иначе тримата имат общи снимки ...  Wink Колкото до пръста на Анас - нямам представа какво е станало, дали е по рождение или е имал инцидент. Дори не бях забелязала, че има лек проблем с единя пръст. Но дори да липсва нещо за щастие е съвсем дребно.  Peace Мен лично не ме интересува нищо друго освен това, че Анас е страхотен и че за щастие каквото и да е станало преди - сега е добре. За мен с всеки изминал ден той става все по готин, сладък и секси. В новия епизод в Индия така хубаво се беше барнал с тези бели панталони и синьо лилавата ризка - направо ми пълни душата. Бонбон и половина ... Heart Eyes  newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 437
Бубенце, оправяй се бързо миличко!

Sahasrara, привет слънце мило!

не съм писала отдавна, защото Булчето май само аз го гледам, така мислех де, но сега разбрах, че и вие двечките с Бубка хвърляте по едно око! Hug аз гледам, не съм изтървала, искаше ми се да разбера по нататък какво става с тъпунгера Джаго! ей, вярно, че Зизуна казваше, че е тъпак и гадняр....и бяха казвали какво ще стане по нататък, но не си спомням...май ще се ожени за тая нахалната Гаури ли е, каква е ...толкова съм възмутена, че не мога да го гледам! не стига че грозен, ми и тъп!

Добър вечер! Аз редовно следя булката, щото почна да ми харесва, въпреки, че са много драми, много нещо. Май се жени за нея, ама тя искала да си отмъсти и да му вземе наследството и той като разбирал коя е и после, чего лъже я изпъждал. Семейството му го изгонвало заради нея, ама после щял да излекува детето на Сугна и май тогава ще го приемат. Сега е отвратителен, аз все не съм вярвала, че е толкова голямо леке. Когато си беше вкъщи толкова се грижеше за Ананди и изведнъж като отиде в големия град се оля буквално. Тя се чуди какво да направи за да му угоди. Даже каза, че ще се промени заради него, ама то вече май няма смисъл. Днес не съм гледала. Пак ми стана зле по едно време, гледах светлината, но имаше два епизода и то май първия и последния. Сега мисля да пусна по нова плей да видя каква е била серията днес.

# 438
miha txtloves Roxis txtloves

Благодаря за обясненията и за вниманието. Аз съм навлязла във фазата, когато ме интересува всичко Grinning
Печелите целувка, засега от Сандия Grinning Grinning Grinning

# 439

Благодаря за обясненията и за вниманието. Аз съм навлязла във фазата, когато ме интересува всичко Grinning

Благодаря за целувката! Heart Eyes Тая сцена ми е супер любима - Сурадж и Сандия са уникални!!!  txtloves txtloves txtloves Пък и тъкмо за празника Холи днес ... hug  Kissing Heart Two Hearts

# 440
 wavey wavey wavey

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 441
Тара благодаря smile3525 newsm51 Смяла съм се на глас на тази серия smile3532 smile3532 smile3532

# 442
Juls на мен също Анас ми е слабост Heart Eyes txtloves Two Hearts Heart Eyes txtloves Two Hearts Heart Eyes txtloves Two Hearts Радвам се на всички снимки, клипове и колажи, които пускате за което ви благодаря много newsm51 newsm51 newsm51

# 443
  • София
wavey wavey wavey

Много ти благодаря newsm51Тара txtloves Two Hearts
Прочете ми мислите thumbsup от този епизод,  това са моите моменти Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy 
заслужава си точно те, да са на тези колажи thumbsup номер едно са!
newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves

# 444
  • София

Само така  Джули thumbsup smile3525
 интересувай се, пускай разни неща  thumbsup да си го коментираме на воля! Two Hearts
Винаги с огромно удоволствие txtloves
Сега чакам целувка и от Анас    love001 txtloves

# 445
  • София
Както знаете - днес в Индия празнуват Холи! Ето и от мен един поздрав за празника с една уникална снимка на нашите сладури Сурадж и Сандия. Това вече е друго нещо - истинска наслада за очите... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Роси txtloves Благодаря ти за поздрава txtloves newsm44 newsm44 newsm44

Наистина са наслада за очите smile3501 newsm76 txtloves txtloves txtloves

# 446
Момичета, искам да ви питам нещо, обаче, моля ви не започвайте веднага с #2gunfire #2gunfire  #2gunfire
Шегувам се  Grinning Grinning Grinning
Знаете ли как е пострадал Анас, липсва част от безименното пръстче на дясната му ръка. Възможно ли е той, като левичар, да си го е клъцнал заедно с някой зеленчук при подготовка на продукти за готвене?
А може би е резултат от някакво момчешко сбиване, не вярвам така да се е родил.
Липсата на част от безименния пръст на дясната му ръка се вижда много ясно
и тук, а и на доста други снимки, но е излишно да слагам всички

Че е претърпял инцидент е ясно и по белега до лявото му слепоочие Wink
но той е толкова чаровен и красив,затова не сме ги коментирали..в индийския форум също не съм срещала подобен коментар,остава той в някое интервю да е казал какво и защо е станало,но също не съм гледала подобно ooooh!

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

# 447
  • Варна
Някой може ли да ми каже,горе-долу,колко серии ще изминат,докато Джагдиш най-сетне хвърли бомбата,че има нова изгора и се разделят с Ананди ? Едвам го изтрайвам,тоя задник   Sick

# 448
wavey wavey wavey

Много ти благодаря newsm51Тара txtloves Two Hearts
Прочете ми мислите thumbsup от този епизод,  това са моите моменти Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy 
заслужава си точно те, да са на тези колажи thumbsup номер едно са!
newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves

Тара, благодаря ти за прекрасните колажи!  smile3525 Two Hearts Two Hearts Уникално забавни моменти - не спирам да се смея само като ги погледна ...  Joy Joy Joy Супер си ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лора - радвам се да те видя отново в темата!  Hug Не мога да ти помогна с въпроса, защото не следя този сериал ...
  Wink

# 449
Че е претърпял инцидент е ясно и по белега до лявото му слепоочие Wink
но той е толкова чаровен и красив,затова не сме ги коментирали..в индийския форум също не съм срещала подобен коментар,остава той в някое интервю да е казал какво и защо е станало,но също не съм гледала подобно ooooh!

Crazy Crazy Crazy

Белега съм го забелязала, но може двете неща да не са свързани!  Wink Той си знае най-добре.  Hug За мен тези неща са незначителни - Анас всякак е прекрасен, чаровен и сладък - много го обичам.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Благодаря ти за всички прекрасни снимки и колажи - не мога да му се нагледам. Има невероятна усмивка ... newsm51 Two Hearts  Kissing Heart newsm76 txtloves smile3521  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт