Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 316
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте и Честит празник  Hug Hug Hug

Роси Hug мерси за музикалните поздравчета от Викрам  smile3521
Ани Hug мерси за клипчето с целувките  smile3521много е сладурско  smile3521.Анас виждам ги знае всичките целувки как стават ,явно ги практикува сериозно в живота  Joy Joy Joy Joy Joy JoyМного хубави устни има и със сигурност целувките ще са хубави  smile3521.накрая тая рибешката целувка беше много забавна и едно джелеби за завършек с хуууубавичко облизване с езичето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Миха HugСофи HugБубе Hug Glloriyta Hug

# 496
Честит празник на всички, които празнуват днес!  smile3525
Бубе Hug Всъщност си права, Джаго много малко оправдание заслужава.  Mr. Green Продължавам да го разбирам за влюбването, но добре си отбелязала, че се има за прекалено важен и затова толкова лъже. Не че и такива хора ги няма в изобилие, срамуват се от корените си и какви ли не тъпотии говорят и правят, но доста дразни. Важното е, че в сериала има справедливост и рано или късно всичко си идва по местата, така че чакам с нетърпение да го разобличат.  smile3508
Относно коментирането - много ясно, че темата е за всички, всеки си коментира както и каквото исках, просто отбелязах, че е нормално когато някой следи само един от сериалите, неследените да са "другите", това е.  Peace

# 497
Честит празник newsm51

Да сте здрави и много щастливи newsm51
  РОСИ HugЕНИ HugСОФИ HugГЛОРИ HugДЖУЛС HugМИХА HugАНИ HugБУБЕ Hug
Благодаря ви момичета  за всичките материали, коментари които правите. С всички вас темата е цветна,пълна и много интересна.
МИХА Hug продължавай в същия дух. За всичко което си написала, си абсолютно права.
Това,че някой се хващат за кавичките, не означава че коментара ти не е на място.
САХАСАРА Naughty момичето зададе въпрос на друга, не на теб.
За това си позволявам да се намеся и аз Naughty
Приятна почивка на всички Hug

# 498
Одеве изгледах серията когато обявиха Сурадж за победител. Най-после разкриха Мети и тя си призна, а след това и поиска прошка от него. newsm44 Харесаха ми думите му, че зад всеки успял мъж стои една жена, а в неговия случай те са 3 - богинята Дурга (мисля, че така се казваше), майка му и неговата съпруга Сандия. Но в тази серия най-много ми хареса когато развяха знамето на Индия и всички отдадоха почит. Разплаках се, защото независимо къде се намираш и в коя държава да си като видиш собственото си знаме и му отдадеш чест е нещо велико и не може да се опише с думи. smile3501

Ето още една целувка от Анас за всички негови почитателки - как да не го нацелува човек  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=dlq41LOLSBc

Така е Ани! Напълно съм съгласна с теб - този епизод е страхотен!!!  newsm10 newsm76 Two Hearts Момента с издигането на знамето е велик.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На мен много ми хареса и как Сурадж каза, че дължи наградата си и на съпругата си Сандия! Двамата са прекрасна двойка ...  txtloves txtloves txtloves  Two Hearts  loveuuu Благодаря ти за Великолепния клип с Анас - ухааа, той ни засипа с целувки. Много добре ми дойде - толкова е готин и сладък. Как да не го обича човек ...  smile3521  love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Здравейте, момичета!

Ани txtloves
Благодаря зя клипчето, накефи ме  Heart Eyes Всъщност  да гледаш целувки, при условие, че това е забранено, си е цял разврат Grinning Grinning Grinning

# 499
Честит 8-ми март, момичета!
Да сте живи, здрави и много обичани съпруги, майки, дъщери и любими!
Да сте винаги високо оценени и удовлетворени от всичко, което правите. Прекрасен ден ви желая!

# 500
Хайде едно бързо колажче за добро настроение и хубав следобед    Kissing Heart 

# 501
poli35, честит празник и на теб!  Mr. Green Много мило послание за празничен ден като този.  Mr. Green
Намираме се в тема в свободно достъпен форум - т.е. моята намеса в "чуждия" въпрос е точно толкова на място, колкото твоята реплика "О, Миха, права си, ашколсун, само така, давай да се хапем, може да си организираме и среща да се сбием". А ти специално, след като си решила да въдворяваш справедливост в темата, вземи се научи да пишеш малко по-правилно, теЗ пунктуационни знаци принципно имат предназначение, не се ползват за украса. От бързане да се заядеш и името си ми сбъркала.  Joy

# 502
Честит 8-март и от мен, момичета!  Hug  smile3525

# 503
# 504
# 505
# 506
# 507
# 508
  • Prague Czech Republic
Еny87  Благодаря за хубави те снимки  Hug

# 509
Честит празник на всички, които празнуват днес!  smile3525
Бубе Hug Всъщност си права, Джаго много малко оправдание заслужава.  Mr. Green Продължавам да го разбирам за влюбването, но добре си отбелязала, че се има за прекалено важен и затова толкова лъже. Не че и такива хора ги няма в изобилие, срамуват се от корените си и какви ли не тъпотии говорят и правят, но доста дразни. Важното е, че в сериала има справедливост и рано или късно всичко си идва по местата, така че чакам с нетърпение да го разобличат.  smile3508
Относно коментирането - много ясно, че темата е за всички, всеки си коментира както и каквото исках, просто отбелязах, че е нормално когато някой следи само един от сериалите, неследените да са "другите", това е.  Peace

Аз честно казано не съм много сигурна дали наистина е влюбен в тая Гаури, или просто се влюби в градския живот, а покрай сухото гори и мокрото. Та като си намери и Гаури за компания и започна да отблъсква Ананди, по най-бруталния начин.

Едно нещо обаче не ми стана ясно в тоя сериал, тая Гаури и тя ли сега е с фалшиво име, защото ако и беше истинското, нали преди още като малки Калиани искаше да ги ожени, Джаго нямаше ли да се сети коя е? А имам спомен, че тогава я наричаха Гудия. Зиза беше казала, че така са го превели при нас, но сега и казват Гаури, та си мисля дали и тя не си е сменила името. Той нали сега някакъв неин чичо отиде там и се видяха, та и даде писмо от майка и, в което нещо и пишеха, че искат да я омъжват и тя се разстрои. Може пък от там да се заговори нещо заДжагдиш и  да стане развръзката.

Общи условия

Активация на акаунт