Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 325
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
pettioffi мерси за инфото  smile3525
Джули мноооого хубава целувка си ни оставила  smile3521
Миха чудесна си ,мерси за превода  smile3525
И аз гледах новата серия и сега и с вчерашната нещата съвсем ми се навързаха  smile3521.Знаех си аз ,че хубавото и добро  Сандийче не може да направи забележка заради пари  smile3521.Миличката помислила е за Чави как да и помогне ,а малката лигла веднага взе да прави сцени и да се оплаква ама накрая кой пак излезе най-читав Сандия  smile3521
Сурадж как я имитираше майка си в предната серия какво щяла да каже на Сандия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА в новата серия направо щеше да се гътне като видя женичката си да ръфа тебешир с голям апетит  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма за такова чудо и аз не бях чувала някой да обича да яде тебешир  newsm78 newsm78 newsm78.За  вскакави сладко -кисели-люти комбинации бяха чувала че са любими на бременните жени ,но не и за тебешир  smile3521
Ох и в днешната серия на Сандийка бая и се бяха разбушували  хормоните-първо защо не ми се обажда Сурадж после пък защо е написал точно такова съобщение  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз намерих няколко готини клипчета от Светлината  smile3521

Скрит текст:
Това е от сета -мисля ,че е на епизода когато Сурадж намираше разни знаци от Сандия които го отведоха в градинката и там мнооого хубаво се сдобриха  smile3521
Анас пак си попя докато чакаше да почнат снимките  Joy Joy Joy Joy

http://youtu.be/IT4zHj-pksA

А това клипче е от записа на оригиналната песен на Светлината  доколкото разбрах  smile3521

http://youtu.be/oZMco25b7oM

Третото клипче е с много хубави снимки от светлината  smile3521

http://youtu.be/y3LCxiFK8PQ

Така си е Ени!  newsm51 Много хубави клипчета си пуснала - благодаря ти ...  Two Hearts  Kissing Heart  love001 Сурадж и Сандия се невероятни - той трябва направо да се пречисли към екипа й в управлението и да си е около нея непрекъснато ...   txtloves txtloves txtloves Two Hearts  loveuuu smile3521  grinning039 Така хем ще са заедно и двамата ще са доволни, хем ще си я държи под око какво ръфа и какво прави ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 481
  • София
Скрит текст:
И аз гледах новата серия и сега и с вчерашната нещата съвсем ми се навързаха  smile3521.Знаех си аз ,че хубавото и добро  Сандийче не може да направи забележка заради пари  smile3521.Миличката помислила е за Чави как да и помогне ,а малката лигла веднага взе да прави сцени и да се оплаква ама накрая кой пак излезе най-читав Сандия  smile3521
Сурадж как я имитираше майка си в предната серия какво щяла да каже на Сандия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА в новата серия направо щеше да се гътне като видя женичката си да ръфа тебешир с голям апетит  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма за такова чудо и аз не бях чувала някой да обича да яде тебешир  newsm78 newsm78 newsm78.За  вскакави сладко -кисели-люти комбинации бяха чувала че са любими на бременните жени ,но не и за тебешир  smile3521
Ох и в днешната серия на Сандийка бая и се бяха разбушували  хормоните-първо защо не ми се обажда Сурадж после пък защо е написал точно такова съобщение  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Това е от сета -мисля ,че е на епизода когато Сурадж намираше разни знаци от Сандия които го отведоха в градинката и там мнооого хубаво се сдобриха  smile3521

А това клипче е от записа на оригиналната песен на Светлината  доколкото разбрах  smile3521

">#t=23[/video]

Третото клипче е с много хубави снимки от светлината  smile3521

http://youtu.be/y3LCxiFK8PQ

Ени Hug Hug HugМного ти благодаря
Страхотни неща си пуснала!
Клипчето от сета е супер thumbsup Анас както винаги при всеки удобен случай им пее Two Hearts
Точно от този момент е със знаците които му праща Сандия.
 И другите са забавни Two Hearts smile3533 Пуджа/Емили казва на Мохит,че в реалния си живот ако му е жена такъв задтвратник ще му отвърти за всичките му номера,че ще се чуди от къде му е дошло rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 482
Скрит текст:

">#t=23[/video]

Ени Hug Hug HugМного ти благодаря
Страхотни неща си пуснала!
Клипчето от сета е супер thumbsup Анас както винаги при всеки удобен случай им пее Two Hearts
Точно от този момент е със знаците които му праща Сандия.
 И другите са забавни Two Hearts smile3533 Пуджа/Емили казва на Мохит,че в реалния си живот ако му е жена такъв задтвратник ще му отвърти за всичките му номера,че ще се чуди от къде му е дошло rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Хахаха, това е забавно! Права е Пуджа/Емили - той Мухит все ги мисли едни. Трудно някой би го изтърпял в действителност ...  Joy Joy Joy Благодаря ти за инфото Миха - на Ени за клипа ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Супер сте момичета ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 483
Ето и една нова невероятна снимка на Анас! Както винаги е много е готин и сладък ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Roxis txtloves
И вторият кадър от същото време, това място ми прилича на гримьорна, може би е неговата

Джули, благодаря ти за прекрасната снимка на Анас!  newsm51 Както винаги изглежда страхотно. Голям бонбон е ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Вероятно наистина е в гримьорната си ...   love001 Two Hearts newsm76 Ани - благодаря и на теб за сайта. Страхотно е, че Анас има толкова много фенове - той го заслужава ... newsm44 Flushed ppp

# 484
Честит празник на всички! Да сте живи и здрави, весели и засмени и все така отзивчиви! На всички пожелавам много настроение и весело изкарване на празника!

Тя Емили казва за Мохит, а тя какви ги върши, ама нея си не вижда. Мислех, че Чави след всичко случило се, се е променила, но тя явно си е същата глезла.

Суфи, мерси за разяснението, те първо във войо бяха пуснали 2 епизода, но бяха прескочили втория епизод, а аз като не съм разбрала като пуснах следващия, който е бил последен се чудих от къде изведнъж се появиха Анкур и Анкита, пък не са ги давали като отиват. После видях, че всъщност втората серия я няма и по късно я изгледах като я пуснаха. Аз пък мислех, че сега вече ще останат в Пушкар. Сантош като да не повярваш, колко мило ги прие, та чак им предложи да останат докато си намерят жилище. Ще ми се вече да го разкриват този Рачкумар, че много ме дразни, а Чатури ми липсва.

В понеделник живот  здраве се надявам да съм оздравяла напълно и вече да се концентрирам върху епизодите.

# 485
  • София
Скрит текст:
  newsm51      Светлината на моя живот в Индия 06.03.15г.

Сурадж и Сандия си говорят в спалнята. Тя се притеснява, че е започнала постоянно да си сменя настроенията. Докато я слуша и помага за леглото, вижда на шкафчето и тебешир
Сурадж:
   "От къде е този тебешир до главата ти?" txtloves Two Hearts txtloves
Сандия:
   "Сигурно е на Пари и Мишри, дай да го прибера..? smile3533
Сурадж:
   "На Пари и Мишри значи. И откога си играят с полицейски тебешири. Нито една от двете има такава  голяма захапка.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
   "Добре де, може и да е мой. От време на време си го гриза у - Сурадж и се усмихва, забавлява се с нея - а сега ми го дай. Моля те.. знаеш,че съм бременна.Обеща да ми угаждаш." txtloves newsm76
Сурадж:
   "Няма да ти го дам - пак го моли, но той не..харесва му тази игра у - едни си хапват шоколад, други кисели краставички, трети сладко и солено...а ти гризеш тебешири."  hug Two Hearts Two Hearts
Сандия го прегръща:
   "Знаеш ли какво ще ти кажа. Това не е кой знае какво прегрешение. Нали знаеш Менакши как става нощно време да си хапва. А аз само си гриза тебешири." Two Hearts
Сурадж:
   "Да, да знам. Майка постоянно и се кара за това. Но какво ще си каже за любимата си снаха, като разбере какви бели е започнала да прави-"Сандия, дъще помогни да разкрием тази котка.."-а ти правиш други бели."  txtloves Two Hearts Two Hearts

Сандиика става през нощта да изпълни поръчението на мама Сантош Joy Joy
Отива в кухнята слага капана, а през това време Менакшито става за нощното си хранене у вече готова да си вземе и Сандиика и се появява насреща  Joy Joy Joy
   "Дойдох за вода - сипва си в купичката и почва да си сърба с лъжичката а нашата си тръгва. какво стана, защо не ми отговори." hahaha Joy
Вдига капака и мрежата пада върху нея  hahaha милата колкото повече се дърпа, толкова повече се оплита и така си и задремва. Joy Joy
Скрит текст:
          На сутринта Сантош я намира така:
"Майко - реве с пълен глас- дойдох да си хапна извара. Нали знаеш,че съм по белите. Моля те да ми простиш, исках да си взема извара и си останах така с мрежата. Извини Мена,моля те майко." hahaha hahaha
Сантош:
   "Да Мена е по белите, тя нищо друго не прави. Гледай какво си направила. Да се оплетеш така в мрежата и да спиш на студения под." Joy Joy
Мена:
   "Не бях сама, етървичката ме видя. Тръгна си, а върху мене падна мрежата. Да знаеш, че тя е сложила капана."
Сантош тръгва да търси нож да среже мрежата. Идва Сандия и се чуди защо е с мрежата
Мена:
   "А така ли, питаш ме защо съм така?! Лъжеш, че не знаеш. Ти си я сложила." Joy
Сандия:
   "Какво говориш Менакши, аз никога не лъжа."
Идва и Емили, пита ги какво се е случило
Сантош:
   "Не Мена, аз знам че Сандия не лъже. Емили, снахо ти ли го направи?" Joy
Емили и казва ,че не е тя. А Мена милата:
   "Не Сандия е била, снощи се направи,че не ме вижда. Тя е сигурна съм." Joy Joy Joy
Реве си Менакшито а Сантош е все по-объркана. rotfImbo rotfImbo
Сандия:
   "Какво говориш Менакши. Аз се събудих преди малко и дойдох тук. Майко защо ще правя такова нещо."
Мена:
   "А сега започна и да лъжеш ли?! Аз не съм сляпа..ти ме гледаше с еийй... такива очи. После ме остави да се оплета в тази мрежа. Ти си го направила." hahaha Joy
Сантош ги праща по стаите всичките. А нашата е супер недоволна от обвинението. 

Мена на Емили:
"Казвам ти, този път не лъжа. Мина покрай мен все едно,че не ме вижда. Да не би да ходи на сън.Много странно?" smile3501

Анкур и Анкита са при докторката на консултация. Анкур:
"С Булбул нямахме такива проблеми като сега?" stork-girl
Докторката:
   "При бременността се наблюдават различни процеси. Няма две еднакви бременности. Хормоните променят всичко.Едни спят повече,други по-малко, а има и такива които ходят на сън. Бъдете спокойни, това по никакъв начин няма да се отрази на бебето."
         Сандия се оправя за работа, а Сурадж иска да и помогне да си обуе чорапките..тя обаче отказва,можела да си ги обуе и сама. hahaha Joy Joy
Сурадж:
   "Какво ти става, да не си нервна за това в кухнята?" txtloves newsm76
Сандия:
   "Разсърдих се на Мена, обвини ме че лъжа. Защо се държи така с мен."
Идва Чави да иска пари на брат си. Той и дава дори повече от колкото е поискала.
Сандия:
   "Чави изчакай малко, не каза кога ще ги върнеш. Ние сме семейство, но не е хубаво да взимаш нещо от брат си просто така."
Чави връща парите на Сурадж и си тръгва обидена
Сурадж:
   "Сандия, аз знам че трябва да и помогнем по някакъв начин да се съвземе, и да стъпи на краката си, но дотогава не искам да я наранявам и аз." smile3521

Скрит текст:
Чави започва да си събира багажа а Сантош я пита какво е станало:
"Ако мислеше за мен, сега нямаше да ме питаш какво е станало. Никой не се тревожи за мен. Сурадж и Сандия ме обидиха. Отидох да му искам пари, а тя ме попита кога ще ги върна. Аз  си излезнах а брат ми не и каза нищо.За това ще си тръгна."
Взима си куфара и тръгва разплакана.
Сантош:
   "И къде ще отидеш!!!" newsm12
Както си е с куфара на вратата, като чува думите на майка си, спира и гледа отчаяно. Много добре знае,че няма къде да отиде.[/i][/b]

txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Two Hearts txtloves
Миха, благодаря ти от сърце за прекрасния превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Вече всичко ми се изясни. Друго си е като знаем за какво става въпрос.  newsm44 Сандия е опасна с този тебешир ... Joy Joy Joy

Няма защо Роси  newsm51
С този тебешир, направо откриха нова мода. Добре,че не я накараха да сваля хоросан и мазилка от стените. Тебешира е приемлив вариант smile3521

# 486
Честит празник на всички! Да сте живи и здрави, весели и засмени и все така отзивчиви! На всички пожелавам много настроение и весело изкарване на празника!

Тя Емили казва за Мохит, а тя какви ги върши, ама нея си не вижда. Мислех, че Чави след всичко случило се, се е променила, но тя явно си е същата глезла.

Суфи, мерси за разяснението, те първо във войо бяха пуснали 2 епизода, но бяха прескочили втория епизод, а аз като не съм разбрала като пуснах следващия, който е бил последен се чудих от къде изведнъж се появиха Анкур и Анкита, пък не са ги давали като отиват. После видях, че всъщност втората серия я няма и по късно я изгледах като я пуснаха. Аз пък мислех, че сега вече ще останат в Пушкар. Сантош като да не повярваш, колко мило ги прие, та чак им предложи да останат докато си намерят жилище. Ще ми се вече да го разкриват този Рачкумар, че много ме дразни, а Чатури ми липсва.

В понеделник живот  здраве се надявам да съм оздравяла напълно и вече да се концентрирам върху епизодите.

Благодаря ти Бубе! Честит празник и на теб и всички момичета в темата ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts

Емили не е толкова лоша - вярно и тя се подведе на няколко пъти, но принципно е добра. Сравнено с глупостите на Мухит е направо цвете. Сега обаче се надявам да си е взела поука ...  Mr. Green Чави според мен се попромени наистина, но явно продължаваше да мисли, че ще живее наготово - по този начин Сандия я накара да разбере, че трябва да промени нещата - да работи, да стане самостоятелна и да заслужи отново любовта на Дилип. След като тя разбра замисъла й озъзна всичко - извини се и прегърна Сандия ...  newsm10

А епизодите във Войо са много интересни!  newsm76 Раджкумар е ужасен, но не е познал със Сандия!!! Тя е прекалено умна и ще провали плановете му. Тя веднага разбра, че има нещо гнило около Чатури - каза на Сурадж и отидоха в полицията. Преди това Сандия се беше замислила и така и не помете - Сантош й се скара и тя взе метлата. Без да види събра флашката в боклука. После като отвън играеха Чоту и Брендън обърнаха коша и Брендън намери флашката - така я даде на Сандия, а тя я занесе в полицията ...  smile3501  На мен ми бяха супер интересни Сурадж и Сандия - толкова са сладки!!! Той как я учеше да готви - по-скоро използваше случая да е с нея. Уж ще мият ориз, пък Сурадж мие ръката на Сандия и се гледат влюбено. После хванати за ръка тръгнаха да бъркат ориза и млякото. Сантош обаче ги завари ...  smile3521 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  loveuuu Сандия я видя и вика - майка, а Сурадж не чува и продължава да си я държи за ръка и да я гледа - по едно време като се обърна и видя майка си му призля ...  Joy Joy Joy Тя се правеше на строга и му се накара, че вместо да е при гостите я лъже и е дошъл при жена си - бил загубил срам от по-възрастните. Как го заварвала само ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Вместо да й държи ръката трябвало да се скарва понякога на жена си, за да разбере как се готви - накара го да се кара, а той- Сандия миличка ...  hahaha hahaha hahaha Сантош видя, че няма да стане и го накара да ходи при гостите, а Сандия се подхилваше ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green После като хапваха Сурадж искаше от Сандия да му сложи още - било много вкусно - тя сипва и се гледат. Сантош се видя в чудо, но трябва да разбере, че това е силата на любовта. Стига ги е прекъсвала ...
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 487
Скрит текст:
  newsm51      Светлината на моя живот в Индия 06.03.15г.

Сурадж и Сандия си говорят в спалнята. Тя се притеснява, че е започнала постоянно да си сменя настроенията. Докато я слуша и помага за леглото, вижда на шкафчето и тебешир
Сурадж:
   "От къде е този тебешир до главата ти?" txtloves Two Hearts txtloves
Сандия:
   "Сигурно е на Пари и Мишри, дай да го прибера..? smile3533
Сурадж:
   "На Пари и Мишри значи. И откога си играят с полицейски тебешири. Нито една от двете има такава  голяма захапка.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
   "Добре де, може и да е мой. От време на време си го гриза у - Сурадж и се усмихва, забавлява се с нея - а сега ми го дай. Моля те.. знаеш,че съм бременна.Обеща да ми угаждаш." txtloves newsm76
Сурадж:
   "Няма да ти го дам - пак го моли, но той не..харесва му тази игра у - едни си хапват шоколад, други кисели краставички, трети сладко и солено...а ти гризеш тебешири."  hug Two Hearts Two Hearts
Сандия го прегръща:
   "Знаеш ли какво ще ти кажа. Това не е кой знае какво прегрешение. Нали знаеш Менакши как става нощно време да си хапва. А аз само си гриза тебешири." Two Hearts
Сурадж:
   "Да, да знам. Майка постоянно и се кара за това. Но какво ще си каже за любимата си снаха, като разбере какви бели е започнала да прави-"Сандия, дъще помогни да разкрием тази котка.."-а ти правиш други бели."  txtloves Two Hearts Two Hearts

Сандиика става през нощта да изпълни поръчението на мама Сантош Joy Joy
Отива в кухнята слага капана, а през това време Менакшито става за нощното си хранене у вече готова да си вземе и Сандиика и се появява насреща  Joy Joy Joy
   "Дойдох за вода - сипва си в купичката и почва да си сърба с лъжичката а нашата си тръгва. какво стана, защо не ми отговори." hahaha Joy
Вдига капака и мрежата пада върху нея  hahaha милата колкото повече се дърпа, толкова повече се оплита и така си и задремва. Joy Joy
Скрит текст:
          На сутринта Сантош я намира така:
"Майко - реве с пълен глас- дойдох да си хапна извара. Нали знаеш,че съм по белите. Моля те да ми простиш, исках да си взема извара и си останах така с мрежата. Извини Мена,моля те майко." hahaha hahaha
Сантош:
   "Да Мена е по белите, тя нищо друго не прави. Гледай какво си направила. Да се оплетеш така в мрежата и да спиш на студения под." Joy Joy
Мена:
   "Не бях сама, етървичката ме видя. Тръгна си, а върху мене падна мрежата. Да знаеш, че тя е сложила капана."
Сантош тръгва да търси нож да среже мрежата. Идва Сандия и се чуди защо е с мрежата
Мена:
   "А така ли, питаш ме защо съм така?! Лъжеш, че не знаеш. Ти си я сложила." Joy
Сандия:
   "Какво говориш Менакши, аз никога не лъжа."
Идва и Емили, пита ги какво се е случило
Сантош:
   "Не Мена, аз знам че Сандия не лъже. Емили, снахо ти ли го направи?" Joy
Емили и казва ,че не е тя. А Мена милата:
   "Не Сандия е била, снощи се направи,че не ме вижда. Тя е сигурна съм." Joy Joy Joy
Реве си Менакшито а Сантош е все по-объркана. rotfImbo rotfImbo
Сандия:
   "Какво говориш Менакши. Аз се събудих преди малко и дойдох тук. Майко защо ще правя такова нещо."
Мена:
   "А сега започна и да лъжеш ли?! Аз не съм сляпа..ти ме гледаше с еийй... такива очи. После ме остави да се оплета в тази мрежа. Ти си го направила." hahaha Joy
Сантош ги праща по стаите всичките. А нашата е супер недоволна от обвинението. 

Мена на Емили:
"Казвам ти, този път не лъжа. Мина покрай мен все едно,че не ме вижда. Да не би да ходи на сън.Много странно?" smile3501

Анкур и Анкита са при докторката на консултация. Анкур:
"С Булбул нямахме такива проблеми като сега?" stork-girl
Докторката:
   "При бременността се наблюдават различни процеси. Няма две еднакви бременности. Хормоните променят всичко.Едни спят повече,други по-малко, а има и такива които ходят на сън. Бъдете спокойни, това по никакъв начин няма да се отрази на бебето."
         Сандия се оправя за работа, а Сурадж иска да и помогне да си обуе чорапките..тя обаче отказва,можела да си ги обуе и сама. hahaha Joy Joy
Сурадж:
   "Какво ти става, да не си нервна за това в кухнята?" txtloves newsm76
Сандия:
   "Разсърдих се на Мена, обвини ме че лъжа. Защо се държи така с мен."
Идва Чави да иска пари на брат си. Той и дава дори повече от колкото е поискала.
Сандия:
   "Чави изчакай малко, не каза кога ще ги върнеш. Ние сме семейство, но не е хубаво да взимаш нещо от брат си просто така."
Чави връща парите на Сурадж и си тръгва обидена
Сурадж:
   "Сандия, аз знам че трябва да и помогнем по някакъв начин да се съвземе, и да стъпи на краката си, но дотогава не искам да я наранявам и аз." smile3521

Скрит текст:
Чави започва да си събира багажа а Сантош я пита какво е станало:
"Ако мислеше за мен, сега нямаше да ме питаш какво е станало. Никой не се тревожи за мен. Сурадж и Сандия ме обидиха. Отидох да му искам пари, а тя ме попита кога ще ги върна. Аз  си излезнах а брат ми не и каза нищо.За това ще си тръгна."
Взима си куфара и тръгва разплакана.
Сантош:
   "И къде ще отидеш!!!" newsm12
Както си е с куфара на вратата, като чува думите на майка си, спира и гледа отчаяно. Много добре знае,че няма къде да отиде.[/i][/b]

txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Two Hearts txtloves
Миха, благодаря ти от сърце за прекрасния превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Вече всичко ми се изясни. Друго си е като знаем за какво става въпрос.  newsm44 Сандия е опасна с този тебешир ... Joy Joy Joy

Няма защо Роси  newsm51
С този тебешир, направо откриха нова мода. Добре,че не я накараха да сваля хоросан и мазилка от стените. Тебешира е приемлив вариант smile3521

То само това оставаше!  Joy Joy Joy Тебешира й се хареса на нашата сладурана - я виж как сладко си го хрупаше ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Обаче Сурадж все я хваща ...  smile3521 Two Hearts Two Hearts

# 488
Честит 8-ми март! Честит празник на всички момичета в темата! Бъдете много здрави, щастливи и обичани!!! smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves Two Hearts  Kissing Heart

# 489
Честит 8-ми март! Честит празник на всички момичета в темата! Бъдете много здрави, щастливи и обичани!!! smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves Two Hearts  Kissing Heart

Благодаря Рокси  bouquet
Весел празник и от мен на всички момичета! newsm51 Wine Glass baloni Kissing Heart

girluu  girluu  girluu  girluu

В понеделник по Войо е серията ,където Сурадж се крие под спалнята и гледа с възхищение как Сандия си слага гривните на краката и си дипли сарито преди да подгони РачКумар Joy Joy Joy

...днес гледах малко от сериите м/у 510 /30 и пак ме хвана яд на Сантош Twisted Evil
толкова заклинания и спънки прави на Сандия зад гърба на Сурадж,много проста,
всичките неприятности им докара на главата,хората се радват на успехите на снаха и и синът и Hug
само тя недоволна и крещи като бясна...затова сега много има да поднася всичко на Сандийка и да я нарича дъще,защото както казва Сурадж - Боговете му изпратиха Сандия ,за да му върне вярата в доброто Heart Eyes Heart Eyes Hug Peace

# 490
Специално за мен и за всички момичета в темата по случай 8-ми март пускам 2 прекрасни клипчета. Другият сладур от "Светлината" Гаутам/Викрам е решил да ни изпее 2 песнички. Кратки са, но определено има много хубав глас и е много готин ... newsm51 Two Hearts newsm76  love001 Two Hearts  Kissing Heart  ura

https://instagram.com/p/z7WUXuJFXZ/?modal=true

https://instagram.com/p/z11_bLpFXC/?modal=true

# 491
Одеве изгледах серията когато обявиха Сурадж за победител. Най-после разкриха Мети и тя си призна, а след това и поиска прошка от него. newsm44 Харесаха ми думите му, че зад всеки успял мъж стои една жена, а в неговия случай те са 3 - богинята Дурга (мисля, че така се казваше), майка му и неговата съпруга Сандия. Но в тази серия най-много ми хареса когато развяха знамето на Индия и всички отдадоха почит. Разплаках се, защото независимо къде се намираш и в коя държава да си като видиш собственото си знаме и му отдадеш чест е нещо велико и не може да се опише с думи. smile3501

Ето още една целувка от Анас за всички негови почитателки - как да не го нацелува човек  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=dlq41LOLSBc

# 492
Одеве изгледах серията когато обявиха Сурадж за победител. Най-после разкриха Мети и тя си призна, а след това и поиска прошка от него. newsm44 Харесаха ми думите му, че зад всеки успял мъж стои една жена, а в неговия случай те са 3 - богинята Дурга (мисля, че така се казваше), майка му и неговата съпруга Сандия. Но в тази серия най-много ми хареса когато развяха знамето на Индия и всички отдадоха почит. Разплаках се, защото независимо къде се намираш и в коя държава да си като видиш собственото си знаме и му отдадеш чест е нещо велико и не може да се опише с думи. smile3501

Ето още една целувка от Анас за всички негови почитателки - как да не го нацелува човек  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=dlq41LOLSBc

Така е Ани! Напълно съм съгласна с теб - този епизод е страхотен!!!  newsm10 newsm76 Two Hearts Момента с издигането на знамето е велик.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На мен много ми хареса и как Сурадж каза, че дължи наградата си и на съпругата си Сандия! Двамата са прекрасна двойка ...  txtloves txtloves txtloves  Two Hearts  loveuuu Благодаря ти за Великолепния клип с Анас - ухааа, той ни засипа с целувки. Много добре ми дойде - толкова е готин и сладък. Как да не го обича човек ...  smile3521  love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 493
Благодаря Рокси  bouquet
Весел празник и от мен на всички момичета! newsm51 Wine Glass baloni Kissing Heart

girluu  girluu  girluu  girluu

В понеделник по Войо е серията ,където Сурадж се крие под спалнята и гледа с възхищение как Сандия си слага гривните на краката и си дипли сарито преди да подгони РачКумар Joy Joy Joy

Благодаря ти Софиsmile3525 newsm76  Kissing Heart О нямам търпение за тези епизоди ...  smile3521   Two Hearts   Two Hearts Сурадж как само гледаше Сандия под леглото! После и тя го видя - там са много сладки и забавни ... txtloves txtloves txtloves  love001  Kissing Heart  ura newsm44

# 494
  • Prague Czech Republic
И аз искам! Мъж като, Сурадж! Толкова мил нежен  Embarassed и Грижовен! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт