Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 332
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • София
  newsm51      Светлината на моя живот в Индия 06.03.15г.

Сурадж и Сандия си говорят в спалнята. Тя се притеснява, че е започнала постоянно да си сменя настроенията. Докато я слуша и помага за леглото, вижда на шкафчето и тебешир
Сурадж:
   "От къде е този тебешир до главата ти?" txtloves Two Hearts txtloves
Сандия:
   "Сигурно е на Пари и Мишри, дай да го прибера..? smile3533
Сурадж:
   "На Пари и Мишри значи. И откога си играят с полицейски тебешири. Нито една от двете има такава  голяма захапка.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
   "Добре де, може и да е мой. От време на време си го гриза у - Сурадж и се усмихва, забавлява се с нея - а сега ми го дай. Моля те.. знаеш,че съм бременна.Обеща да ми угаждаш." txtloves newsm76
Сурадж:
   "Няма да ти го дам - пак го моли, но той не..харесва му тази игра у - едни си хапват шоколад, други кисели краставички, трети сладко и солено...а ти гризеш тебешири."  hug Two Hearts Two Hearts
Сандия го прегръща:
   "Знаеш ли какво ще ти кажа. Това не е кой знае какво прегрешение. Нали знаеш Менакши как става нощно време да си хапва. А аз само си гриза тебешири." Two Hearts
Сурадж:
   "Да, да знам. Майка постоянно и се кара за това. Но какво ще си каже за любимата си снаха, като разбере какви бели е започнала да прави-"Сандия, дъще помогни да разкрием тази котка.."-а ти правиш други бели."  txtloves Two Hearts Two Hearts

Сандиика става през нощта да изпълни поръчението на мама Сантош Joy Joy
Отива в кухнята слага капана, а през това време Менакшито става за нощното си хранене у вече готова да си вземе и Сандиика и се появява насреща  Joy Joy Joy
   "Дойдох за вода - сипва си в купичката и почва да си сърба с лъжичката а нашата си тръгва. какво стана, защо не ми отговори." hahaha Joy
Вдига капака и мрежата пада върху нея  hahaha милата колкото повече се дърпа, толкова повече се оплита и така си и задремва. Joy Joy
          На сутринта Сантош я намира така:
"Майко - реве с пълен глас- дойдох да си хапна извара. Нали знаеш,че съм по белите. Моля те да ми простиш, исках да си взема извара и си останах така с мрежата. Извини Мена,моля те майко." hahaha hahaha
Сантош:
   "Да Мена е по белите, тя нищо друго не прави. Гледай какво си направила. Да се оплетеш така в мрежата и да спиш на студения под." Joy Joy
Мена:
   "Не бях сама, етървичката ме видя. Тръгна си, а върху мене падна мрежата. Да знаеш, че тя е сложила капана."
Сантош тръгва да търси нож да среже мрежата. Идва Сандия и се чуди защо е с мрежата
Мена:
   "А така ли, питаш ме защо съм така?! Лъжеш, че не знаеш. Ти си я сложила." Joy
Сандия:
   "Какво говориш Менакши, аз никога не лъжа."
Идва и Емили, пита ги какво се е случило
Сантош:
   "Не Мена, аз знам че Сандия не лъже. Емили, снахо ти ли го направи?" Joy
Емили и казва ,че не е тя. А Мена милата:
   "Не Сандия е била, снощи се направи,че не ме вижда. Тя е сигурна съм." Joy Joy Joy
Реве си Менакшито а Сантош е все по-объркана. rotfImbo rotfImbo
Сандия:
   "Какво говориш Менакши. Аз се събудих преди малко и дойдох тук. Майко защо ще правя такова нещо."
Мена:
   "А сега започна и да лъжеш ли?! Аз не съм сляпа..ти ме гледаше с еийй... такива очи. После ме остави да се оплета в тази мрежа. Ти си го направила." hahaha Joy
Сантош ги праща по стаите всичките. А нашата е супер недоволна от обвинението. 

Мена на Емили:
"Казвам ти, този път не лъжа. Мина покрай мен все едно,че не ме вижда. Да не би да ходи на сън.Много странно?" smile3501

Анкур и Анкита са при докторката на консултация. Анкур:
"С Булбул нямахме такива проблеми като сега?" stork-girl
Докторката:
   "При бременността се наблюдават различни процеси. Няма две еднакви бременности. Хормоните променят всичко.Едни спят повече,други по-малко, а има и такива които ходят на сън. Бъдете спокойни, това по никакъв начин няма да се отрази на бебето."

Сандия се оправя за работа, а Сурадж иска да и помогне да си обуе чорапките..тя обаче отказва,можела да си ги обуе и сама. hahaha Joy Joy
Сурадж:
   "Какво ти става, да не си нервна за това в кухнята?" txtloves newsm76
Сандия:
   "Разсърдих се на Мена, обвини ме че лъжа. Защо се държи така с мен."
Идва Чави да иска пари на брат си. Той и дава дори повече от колкото е поискала.
Сандия:
   "Чави изчакай малко, не каза кога ще ги върнеш. Ние сме семейство, но не е хубаво да взимаш нещо от брат си просто така."
Чави връща парите на Сурадж и си тръгва обидена
Сурадж:
   "Сандия, аз знам че трябва да и помогнем по някакъв начин да се съвземе, и да стъпи на краката си, но дотогава не искам да я наранявам и аз." smile3521

Чави започва да си събира багажа а Сантош я пита какво е станало:
"Ако мислеше за мен, сега нямаше да ме питаш какво е станало. Никой не се тревожи за мен. Сурадж и Сандия ме обидиха. Отидох да му искам пари, а тя ме попита кога ще ги върна. Аз  си излезнах а брат ми не и каза нищо.За това ще си тръгна."
Взима си куфара и тръгва разплакана.
Сантош:
   "И къде ще отидеш!!!" newsm12
Както си е с куфара на вратата, като чува думите на майка си, спира и гледа отчаяно. Много добре знае,че няма къде да отиде.

txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Two Hearts txtloves

# 466
  • София
Скрит текст:
miha txtloves Roxis txtloves

Благодаря за обясненията и за вниманието. Аз съм навлязла във фазата, когато ме интересува всичко Grinning
Печелите целувка, засега от Сандия Grinning Grinning Grinning

Само така  Джули thumbsup smile3525
 интересувай се, пускай разни неща  thumbsup да си го коментираме на воля! Two Hearts
Винаги с огромно удоволствие txtloves
Сега чакам целувка и от Анас    love001 txtloves

Здравейте, момичета  txtloves

Специално за Миха, както и за всички, които го пожелаха - целувка от Анас Grinning Grinning
И приятна съботна вечер!

Много ти благодаря Джули  love001 newsm51 txtloves txtloves txtloves
Приятна вечер и на теб! newsm10 newsm44 txtloves

# 467
Ето и една нова невероятна снимка на Анас! Както винаги е много е готин и сладък ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Roxis txtloves
И вторият кадър от същото време, това място ми прилича на гримьорна, може би е неговата

# 468

Сурадж и Сандия си говорят в спалнята. Тя се притеснява, че е започнала постоянно да си сменя настроенията. Докато я слуша и помага за леглото, вижда на шкафчето и тебешир
Сурадж:
Сандия:
Сурадж:
   "На Пари и Мишри значи. И откога си играят с полицейски тебешири. Нито една от двете има такава  голяма захапка.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
   "Добре де, може и да е мой. От време на време си го гриза у - Сурадж и се усмихва, забавлява се с нея - а сега ми го дай. Моля те.. знаеш,че съм бременна.Обеща да ми угаждаш." txtloves newsm76
Сурадж:
   "Няма да ти го дам - пак го моли, но той не..харесва му тази игра у - едни си хапват шоколад, други кисели краставички, трети сладко и солено...а ти гризеш тебешири."  hug Two Hearts Two Hearts
Сандия го прегръща:
   "Знаеш ли какво ще ти кажа. Това не е кой знае какво прегрешение. Нали знаеш Менакши как става нощно време да си хапва. А аз само си гриза тебешири." Two Hearts
Сурадж:
   "Да, да знам. Майка постоянно и се кара за това. Но какво ще си каже за любимата си снаха, като разбере какви бели е започнала да прави-"Сандия, дъще помогни да разкрием тази котка.."-а ти правиш други бели."  txtloves Two Hearts Two Hearts

Отива в кухнята слага капана, а през това време Менакшито става за нощното си хранене у вече готова да си вземе и Сандиика и се появява насреща  Joy Joy Joy
   "Дойдох за вода - сипва си в купичката и почва да си сърба с лъжичката а нашата си тръгва. какво стана, защо не ми отговори." hahaha Joy
Вдига капака и мрежата пада върху нея  hahaha милата колкото повече се дърпа, толкова повече се оплита и така си и задремва. Joy Joy
"Майко - реве с пълен глас- дойдох да си хапна извара. Нали знаеш,че съм по белите. Моля те да ми простиш, исках да си взема извара и си останах така с мрежата. Извини Мена,моля те майко." hahaha hahaha
Сантош:
   "Да Мена е по белите, тя нищо друго не прави. Гледай какво си направила. Да се оплетеш така в мрежата и да спиш на студения под." Joy Joy
Мена:
   "Не бях сама, етървичката ме видя. Тръгна си, а върху мене падна мрежата. Да знаеш, че тя е сложила капана."
Сантош тръгва да търси нож да среже мрежата. Идва Сандия и се чуди защо е с мрежата
Мена:
Сандия:
Сантош:
   "Не Сандия е била, снощи се направи,че не ме вижда. Тя е сигурна съм." Joy Joy Joy
Сандия:
   "Какво говориш Менакши. Аз се събудих преди малко и дойдох тук. Майко защо ще правя такова нещо."
Мена:
   "А сега започна и да лъжеш ли?! Аз не съм сляпа..ти ме гледаше с еийй... такива очи. После ме остави да се оплета в тази мрежа. Ти си го направила." hahaha Joy

Мена на Емили:
"Казвам ти, този път не лъжа. Мина покрай мен все едно,че не ме вижда. Да не би да ходи на сън.Много странно?" smile3501

Докторката:
   "При бременността се наблюдават различни процеси. Няма две еднакви бременности. Хормоните променят всичко.Едни спят повече,други по-малко, а има и такива които ходят на сън. Бъдете спокойни, това по никакъв начин няма да се отрази на бебето."

Сандия се оправя за работа, а Сурадж иска да и помогне да си обуе чорапките..тя обаче отказва,можела да си ги обуе и сама. hahaha Joy Joy
Сурадж:
Сандия:
Идва Чави да иска пари на брат си. Той и дава дори повече от колкото е поискала.
Сандия:
   "Чави изчакай малко, не каза кога ще ги върнеш. Ние сме семейство, но не е хубаво да взимаш нещо от брат си просто така."
Сурадж:
   "Сандия, аз знам че трябва да и помогнем по някакъв начин да се съвземе, и да стъпи на краката си, но дотогава не искам да я наранявам и аз." smile3521

"Ако мислеше за мен, сега нямаше да ме питаш какво е станало. Никой не се тревожи за мен. Сурадж и Сандия ме обидиха. Отидох да му искам пари, а тя ме попита кога ще ги върна. Аз  си излезнах а брат ми не и каза нищо.За това ще си тръгна."
Сантош:
Както си е с куфара на вратата, като чува думите на майка си, спира и гледа отчаяно. Много добре знае,че няма къде да отиде.

txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Two Hearts txtloves

Миха txtloves

Благодарности за превода!
И все пак е опасно да гризе тебешири, а тя явно го прави доста редовно. Освен ако тебеширите в Индия  не ги приготвят от някакъв втвърден хранителен продукт с много подправки Grinning Grinning

# 469
  • София
Скрит текст:

Сурадж:
Сандия:
Сурадж:
Сандия:
Сурадж:
Сандия го прегръща:
Сурадж:

Сантош:
Мена:
Мена:
Сандия:
Сантош:
Сандия:
Мена:

Мена на Емили:

Докторката:

Сурадж:
Сандия:
Сандия:
Сурадж:

Сантош:

Миха txtloves

И все пак е опасно да гризе тебешири, а тя явно го прави доста редовно. Освен ако тебеширите в Индия  не ги приготвят от някакъв втвърден хранителен продукт с много подправки Grinning Grinning

Няма защо Джули
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboТой Сурадж добре си го каза- другите ядат туршии, сладко и солено а ти гризеш тебешири.  От къде и и измислиха тази мания Joy Joyно е забавно rotfImbo rotfImborotfImbo rotfImbo rotfImbo   

# 470
pettioffi мерси за инфото  smile3525
Джули мноооого хубава целувка си ни оставила  smile3521
Миха чудесна си ,мерси за превода  smile3525
И аз гледах новата серия и сега и с вчерашната нещата съвсем ми се навързаха  smile3521.Знаех си аз ,че хубавото и добро  Сандийче не може да направи забележка заради пари  smile3521.Миличката помислила е за Чави как да и помогне ,а малката лигла веднага взе да прави сцени и да се оплаква ама накрая кой пак излезе най-читав Сандия  smile3521
Сурадж как я имитираше майка си в предната серия какво щяла да каже на Сандия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА в новата серия направо щеше да се гътне като видя женичката си да ръфа тебешир с голям апетит  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма за такова чудо и аз не бях чувала някой да обича да яде тебешир  newsm78 newsm78 newsm78.За  вскакави сладко -кисели-люти комбинации бяха чувала че са любими на бременните жени ,но не и за тебешир  smile3521
Ох и в днешната серия на Сандийка бая и се бяха разбушували  хормоните-първо защо не ми се обажда Сурадж после пък защо е написал точно такова съобщение  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз намерих няколко готини клипчета от Светлината  smile3521

Това е от сета -мисля ,че е на епизода когато Сурадж намираше разни знаци от Сандия които го отведоха в градинката и там мнооого хубаво се сдобриха  smile3521
Анас пак си попя докато чакаше да почнат снимките  Joy Joy Joy Joy

http://youtu.be/IT4zHj-pksA

А това клипче е от записа на оригиналната песен на Светлината  доколкото разбрах  smile3521

http://youtu.be/oZMco25b7oM

Третото клипче е с много хубави снимки от светлината  smile3521

http://youtu.be/y3LCxiFK8PQ

# 471

Сурадж:
Сандия:
Сурадж:
Сандия:
Сурадж:
Сандия го прегръща:
Сурадж:

Скрит текст:
Сантош:
Мена:
Мена:
Сандия:
Сантош:
Сандия:
Мена:

Мена на Емили:

Докторката:
Сурадж:
Сандия:
Сандия:
Сурадж:

Скрит текст:
Сантош:
Както си е с куфара на вратата, като чува думите на майка си, спира и гледа отчаяно. Много добре знае,че няма къде да отиде.[/i][/b]

Миха, благодаря ти от сърце за прекрасния превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Вече всичко ми се изясни. Друго си е като знаем за какво става въпрос.  newsm44 Сандия е опасна с този тебешир ... Joy Joy Joy

# 472
  • Варна
Някой може ли да ми каже,горе-долу,колко серии ще изминат,докато Джагдиш най-сетне хвърли бомбата,че има нова изгора и се разделят с Ананди ? Едвам го изтрайвам,тоя задник   Sick
И мен ме интересува това  Peace, но от другия сериал, трудно се включвам в темата за Малката булка

Лори, и аз се радвам да те видя отново. Simple Smile  Hug Dream Team   bouquet
Нямам представа кога ще стане работата. Честно казано нямам търпение, не че ще е хубаво, ама поне като се случи ще знаем, че и появата на Шив ще е наблизо. ...
Иначе аз и преди бях писала, че се опитвам да съм обективна за Джагдиш - разбирам го, че като са го оженили като дете, съвсем не е странно, че и друг човек може да му привлече вниманието. Въпросът е, че много дразни фактът, че не е честен - нито с Ананди, нито с Гаури, нито с никого...  ooooh!
Трогната съм,че не съм забравена!  Hug

Дълго време не участвах в темата,защото коментарите за "Булката" бяха отишли много серии напред и не можех да се включвам (аз ги гледам най-често със закъснение от една седмица). Сега сериалът е в такава фаза,че много ми се обсъжда  Mr. Green Ако има желаещи,може да си възобновим  дебатите. Предлагам да обозначаваме постовете за "Булката" (най-отгоре да пишем "Булката",може и да маркираме по някакъв начин надписа,за да откриваме постовете по-лесно). Ако се окаже,че този начин е неудобен и има достатъчно желаещи да участват,може пък да отделим темата.

И аз мисля,че във влюбването на Джагдиш,само по себе си, няма нищо чудно и е съвсем човешко,даже закономерно. Не го виня изобщо. Даже не обвинявам и традицията на ранните бракове-подобна ситуация може да се случи,даже хората да са се оженили на 30 години ... Любовта е вирус! Пипне ли те-няма спасение,докато не го преболедуваш! Wink Но той ми стана направо отвратителен,първо с тъпите си лъжи (извънредно опашати и късокраки!  Outta Joint ),които все още не са хванати,единствено,понеже хората,които го обичат, му вярват безрезервно,а той продължава да злоупотребява с доверието им,в което става все по-нагъл и по-нагъл!  Close Другото,което направо ме потриса в Джагдиш,е грубиянското му държане с Ананди! Да речем,любов не й дължи-човек не е господар на чувствата си... Но Ананди,преди всичко,е неговият най-най-най-предан,верен,добър (думите ми не стигат!) ПРИЯТЕЛ! След всичко,всичко,всичко...което тя направи за него,той,убедена съм,й дължеше ЧЕСТНОСТ! ... А на всичките си простотии,отгоре,да се обърне и да й каже,че била глупава...че мечтите й не отивали по-далеч от манджите!!! ... Нямам думи!! ... Иска ми се,отнякъде да дойде някой и да го срита здраво по задника!! Само това искам!  smile3515

Гаури ... Няма как да ми е симпатична (заради Ананди),но си давам сметка,че тя е невинна и не е лош човек (поне от това,което показва досега)  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 23:13 от Lora-Di

# 473
[/spoiler]Миха txtloves

Няма защо Джули
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboТой Сурадж добре си го каза- другите ядат туршии, сладко и солено а ти гризеш тебешири.  От къде и и измислиха тази мания Joy Joyно е забавно rotfImbo rotfImborotfImbo rotfImbo rotfImbo   

Честно казано и аз това се чудя!  Joy Joy Joy На бременните им се яде какво ли не, а нашата гризе тебешир - той определено не е много полезен. Сурадж трябва да я отучи от този навик ...  Mr. Green Понеже в управлението нямаше какво да гризе се хвана за тебешира и от там тръгна тази мания - сега си е скрила и под леглото в спалнята ...  hahaha hahaha hahaha Ама Сурадж все я залавя - в управлението, в спалнята вече на 2 пъти - той не е вчерашен. Разби ме с това, че Пари и Мишри нямали толкова голяма захапка - тебешира бил на Сандия ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo А само как сладко си се гушнаха двамата - невероятни са ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts smile3521

# 474
Лори, и аз се радвам да те видя отново. Simple Smile  Hug Dream Team   bouquet
Нямам представа кога ще стане работата. Честно казано нямам търпение, не че ще е хубаво, ама поне като се случи ще знаем, че и появата на Шив ще е наблизо. Зиз можеше да каже (тя беше казвала де, ама не помня вече), но предполагам, че тя не само не пише, но и не чете вече, то наистина коментарите за Булката са кът, да не говорим за Кармата.
Иначе аз и преди бях писала, че се опитвам да съм обективна за Джагдиш - разбирам го, че като са го оженили като дете, съвсем не е странно, че и друг човек може да му привлече вниманието. Въпросът е, че много дразни фактът, че не е честен - нито с Ананди, нито с Гаури, нито с никого...  ooooh!
П.П.Миха, не виждам нищо обидно в думата "другия", че да коментираш по тоя начин изказването.  Peace

Здравейте! Лора, много се радвам, че си тук, мислех, че вече не следиш темата. Мен също ме интересува точно кога ще разбере Ананди, че тоя си има друга. Аз по никакъв начин не го оправдавам, защото той си държеше на Ананди докато си живееше у тях, просто сега видя големия град и реши да  се тешкарее. Ето приятелят му, дето се появи, аз така и не се сещам кой беше от детството, но виж как момчето си казва, че е от село и никак не се срамува, а тоя простак не смее. Онзи каза, че цени и уважава жена си, а тоя се страхува да каже, че е женен. Голямо самочувствие, голямо нещо. Струва ми се, че приятелят му без да иска ще се издъни, или пък Гаури ще разбере и ще каже на родителите му, кой знае, само Зиза знае, но вече я няма.

Вижте, Миха е права за едно нещо, че онзи сериал с нищо не пречи, който гледа булката да си го коментира. Ето преди, когато никой не коментираше светлината освен аз и Роксис, Зиза и Марвела си коментираха булката и който имаше какво да каже за светлината го казваше. Темата е за всички сериали, но тези, които гледат булката просто не се включват и аз останах с впечатлението, че никой не го гледа, иначе аз също го следя, но като няма кой да коментира и аз нищо не коментирам. Ето сега като пишете и аз се включвам с коментари за него.

# 475
Докато си летях  като волна пеперудка насам-натам Grinning из разни сайтове и форуми, попаднах на още една любопитна снимка, която искам да споделя с вас, от профила на Рати Ранди е.

Надписът е: Rati Pandey and Anas Rashid, а както виждам, и  Дипика е с тях
Да си призная, тук Рати Ранди нямаше да я позная, ако не беше надписа Grinning Grinning
Забележете само как го е прегърнала, няма да го даде, и това си е! Grinning Grinning Рати държи в ръка микрофон, на някаква сцена са, Анас държи награда. Може би тя е водеща или му е връчила наградата лично Simple Smile

Привет Джули
Да връчва му награда, водещите са други..просто са поканили гаджето да му даде наградата Two Hearts Дипика е в публиката. Много е готин на тези награди Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

">#t=34[/video]

Така е Миха Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves newsm10 И аз не бях забелязала, че имал някакъв инцидент, това да загубиш част от пръста си е просто ужасно милия как ли се е почувствал smile3518 Радвам се, че не съм единствената, която се рови навсякъде. Hug Hug Hug Този сайт не знам дали е негов или е фен сайт, но съм се регистрирала и виждам, че не съм единствената българка и това ме радва много.

http://www.anasrashid.com/

# 476
Някой може ли да ми каже,горе-долу,колко серии ще изминат,докато Джагдиш най-сетне хвърли бомбата,че има нова изгора и се разделят с Ананди ? Едвам го изтрайвам,тоя задник   Sick
И мен ме интересува това  Peace, но от другия сериал, трудно се включвам в темата за Малката булка

Лори, и аз се радвам да те видя отново. Simple Smile  Hug Dream Team   bouquet
Нямам представа кога ще стане работата. Честно казано нямам търпение, не че ще е хубаво, ама поне като се случи ще знаем, че и появата на Шив ще е наблизо. ...
Иначе аз и преди бях писала, че се опитвам да съм обективна за Джагдиш - разбирам го, че като са го оженили като дете, съвсем не е странно, че и друг човек може да му привлече вниманието. Въпросът е, че много дразни фактът, че не е честен - нито с Ананди, нито с Гаури, нито с никого...  ooooh!
Трогната съм,че не съм забравена!  Hug

Дълго време не участвах в темата,защото коментарите за "Булката" бяха отишли много серии напред и не можех да се включвам (аз ги гледам най-често със закъснение от една седмица). Сега сериалът е в такава фаза,че много ми се обсъжда  Mr. Green Ако има желаещи,може да си възобновим  дебатите. Предлагам да обозначаваме постовете за "Булката" (най-отгоре да пишем "Булката",може и да маркираме по някакъв начин надписа,за да откриваме постовете по-лесно). Ако се окаже,че този начин е неудобен и има достатъчно желаещи да участват,може пък да отделим темата.

И аз мисля,че във влюбването на Джагдиш,само по себе си, няма нищо чудно и е съвсем човешко,даже закономерно. Не го виня изобщо. Даже не обвинявам и традицията на ранните бракове-подобна ситуация може да се случи,даже хората да са се оженили на 30 години ... Любовта е вирус! Пипне ли те-няма спасение,докато не го преболедуваш! Wink Но той ми стана направо отвратителен,първо с тъпите си лъжи (извънредно опашати и късокраки!  Outta Joint ),които все още не са хванати,единствено,понеже хората,които го обичат, му вярват безрезервно,а той продължава да злоупотребява с доверието им,в което става все по-нагъл и по-нагъл!  Close Другото,което направо ме потриса в Джагдиш,е грубиянското му държане с Ананди! Да речем,любов не й дължи-човек не е господар на чувствата си... Но Ананди,преди всичко,е неговият най-най-най-предан,верен,добър (думите ми не стигат!) ПРИЯТЕЛ! След всичко,всичко,всичко...което тя направи за него,той,убедена съм,й дължеше ЧЕСТНОСТ! ... А на всичките си простотии,отгоре,да се обърне и да й каже,че била глупава...че мечтите й не отивали по-далеч от манджите!!! ... Нямам думи!! ... Иска ми се,отнякъде да дойде някой и да го срита здраво по задника!! Само това искам!  smile3515

Гаури ... Няма как да ми е симпатична (заради Ананди),но си давам сметка,че тя е невинна и не е лош човек (поне от това,което показва досега)  Rolling Eyes

Гаури явно не е толкова добра, каквато се показва в момента, щом е искала да му вземе наследството, но явно това става след като разбере, че я е лъгал и че е онзи Джагдиш, за който са искали да я оженят, а тя е много против детските бракове. Точно това ме дразни в него, че Ананди не му е виновна за нищо, а той я обижда постоянно. Мисля, че тоя не знае какво е обич. Дори да се е влюбил в Гаури не това е начина.

# 477
Миха, благодаря за превода на епизода в Индия, интересно кога ще разкрия Сандия с това нощно ходене, кой знае още колко ще обикаля. Лошото е, че и тя самата не знае и това може да я въвлече в нещо още по неприятно.

Във вчерашните епизоди видях, че Анкур и Анкита вече се местят окончателно в Пушкар и явно тя там ще ражда бебето. Сандия остави флашката на полицаите, но дали ще разберат нещо, кой знае. Сандия нали си е полицай, веднага се досети, че номерът, на който се е обадила Чатури е активиран преди 2 дни и няма как тя да го знае.

# 478
Миха, благодаря за превода на епизода в Индия, интересно кога ще разкрия Сандия с това нощно ходене, кой знае още колко ще обикаля. Лошото е, че и тя самата не знае и това може да я въвлече в нещо още по неприятно.

Във вчерашните епизоди видях, че Анкур и Анкита вече се местят окончателно в Пушкар и явно тя там ще ражда бебето. Сандия остави флашката на полицаите, но дали ще разберат нещо, кой знае. Сандия нали си е полицай, веднага се досети, че номерът, на който се е обадила Чатури е активиран преди 2 дни и няма как тя да го знае.

Бубе,Анкур и Анкита се връщат временно в Пушкар.
Да,Булбул ще се роди там,но после пак ще заминат за Америка и ще се върнат след 4 год.
когато Сандия вече е завършила Академията,станала е шеф на полицаите в Пушкар и Сурадж я оставя след отвличането на самолета и стрелбата,когато раняват Сантош и той изпада в депресия..точно тогава се връща и е опора на Сандия...реваншира и се за времето, когато я омъжи против волята и и я прати във фамилията Рати. Peace

# 479

Общи условия

Активация на акаунт