Сурадж и Сандия си говорят в спалнята. Тя се притеснява, че е започнала постоянно да си сменя настроенията. Докато я слуша и помага за леглото, вижда на шкафчето и тебешир
Сурадж:
"От къде е този тебешир до главата ти?"

Сандия:
"Сигурно е на Пари и Мишри, дай да го прибера..?

Сурадж:
"На Пари и Мишри значи. И откога си играят с полицейски тебешири. Нито една от двете има такава голяма захапка.

Сандия:
"Добре де, може и да е мой. От време на време си го гриза у - Сурадж и се усмихва, забавлява се с нея - а сега ми го дай. Моля те.. знаеш,че съм бременна.Обеща да ми угаждаш."

Сурадж:
"Няма да ти го дам - пак го моли, но той не..харесва му тази игра у - едни си хапват шоколад, други кисели краставички, трети сладко и солено...а ти гризеш тебешири."

Сандия го прегръща:
"Знаеш ли какво ще ти кажа. Това не е кой знае какво прегрешение. Нали знаеш Менакши как става нощно време да си хапва. А аз само си гриза тебешири."

Сурадж:
"Да, да знам. Майка постоянно и се кара за това. Но какво ще си каже за любимата си снаха, като разбере какви бели е започнала да прави-"Сандия, дъще помогни да разкрием тази котка.."-а ти правиш други бели."

Сандиика става през нощта да изпълни поръчението на мама Сантош

Отива в кухнята слага капана, а през това време Менакшито става за нощното си хранене у вече готова да си вземе и Сандиика и се появява насреща

"Дойдох за вода - сипва си в купичката и почва да си сърба с лъжичката а нашата си тръгва. какво стана, защо не ми отговори."

Вдига капака и мрежата пада върху нея

На сутринта Сантош я намира така:
"Майко - реве с пълен глас- дойдох да си хапна извара. Нали знаеш,че съм по белите. Моля те да ми простиш, исках да си взема извара и си останах така с мрежата. Извини Мена,моля те майко."

Сантош:
"Да Мена е по белите, тя нищо друго не прави. Гледай какво си направила. Да се оплетеш така в мрежата и да спиш на студения под."

Мена:
"Не бях сама, етървичката ме видя. Тръгна си, а върху мене падна мрежата. Да знаеш, че тя е сложила капана."
Сантош тръгва да търси нож да среже мрежата. Идва Сандия и се чуди защо е с мрежата
Мена:
"А така ли, питаш ме защо съм така?! Лъжеш, че не знаеш. Ти си я сложила."

Сандия:
"Какво говориш Менакши, аз никога не лъжа."
Идва и Емили, пита ги какво се е случило
Сантош:
"Не Мена, аз знам че Сандия не лъже. Емили, снахо ти ли го направи?"

Емили и казва ,че не е тя. А Мена милата:
"Не Сандия е била, снощи се направи,че не ме вижда. Тя е сигурна съм."

Реве си Менакшито а Сантош е все по-объркана.

Сандия:
"Какво говориш Менакши. Аз се събудих преди малко и дойдох тук. Майко защо ще правя такова нещо."
Мена:
"А сега започна и да лъжеш ли?! Аз не съм сляпа..ти ме гледаше с еийй... такива очи. После ме остави да се оплета в тази мрежа. Ти си го направила."

Сантош ги праща по стаите всичките. А нашата е супер недоволна от обвинението.
Мена на Емили:
"Казвам ти, този път не лъжа. Мина покрай мен все едно,че не ме вижда. Да не би да ходи на сън.Много странно?"

Анкур и Анкита са при докторката на консултация. Анкур:
"С Булбул нямахме такива проблеми като сега?"

Докторката:
"При бременността се наблюдават различни процеси. Няма две еднакви бременности. Хормоните променят всичко.Едни спят повече,други по-малко, а има и такива които ходят на сън. Бъдете спокойни, това по никакъв начин няма да се отрази на бебето."
Сандия се оправя за работа, а Сурадж иска да и помогне да си обуе чорапките..тя обаче отказва,можела да си ги обуе и сама.

Сурадж:
"Какво ти става, да не си нервна за това в кухнята?"

Сандия:
"Разсърдих се на Мена, обвини ме че лъжа. Защо се държи така с мен."
Идва Чави да иска пари на брат си. Той и дава дори повече от колкото е поискала.
Сандия:
"Чави изчакай малко, не каза кога ще ги върнеш. Ние сме семейство, но не е хубаво да взимаш нещо от брат си просто така."
Чави връща парите на Сурадж и си тръгва обидена
Сурадж:
"Сандия, аз знам че трябва да и помогнем по някакъв начин да се съвземе, и да стъпи на краката си, но дотогава не искам да я наранявам и аз."

Чави започва да си събира багажа а Сантош я пита какво е станало:
"Ако мислеше за мен, сега нямаше да ме питаш какво е станало. Никой не се тревожи за мен. Сурадж и Сандия ме обидиха. Отидох да му искам пари, а тя ме попита кога ще ги върна. Аз си излезнах а брат ми не и каза нищо.За това ще си тръгна."
Взима си куфара и тръгва разплакана.
Сантош:
"И къде ще отидеш!!!"

Както си е с куфара на вратата, като чува думите на майка си, спира и гледа отчаяно. Много добре знае,че няма къде да отиде.