Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 294
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Приятна вечер, момичета!

# 511
  • Варна
"БУЛКАТА"
Едно нещо обаче не ми стана ясно в тоя сериал, тая Гаури и тя ли сега е с фалшиво име, защото ако и беше истинското, нали преди още като малки Калиани искаше да ги ожени, Джаго нямаше ли да се сети коя е? А имам спомен, че тогава я наричаха Гудия.
Ехе!  Grinning Сега го научавам! Ама сигурно ли е това,че Гаурито ще излезе онова момиче,за което Калиани,без малко не ожени Джагдиш още един път?! Значи и тя лъже,дет`сЪ вика "кЪт`дърта циганка"  Mr. Green Прави се на голямата гражданка,а пък,тогава останах с впечатлението,че и нейното семейство беше от някакво такова,даже,по-забутано село (бая зор видяха,дорде го открият в пущинаците,когато отиваха да спират сватбата!  Mr. Green ) ... А родителите й,колко унизително се държаха,като искаха да я пробутат,на всяка цена,без да ги интересува,че е нежелана от всички (освен от бабата де  Wink ) - абсолютни простаци! ... Абе... и нейната работа,и на Джагдиш-типичен случай на "пази Боже,сляпо да прогледа!" ... а също и на "търкулнало се гърнето-намерило си похлупака!"  Mr. Green Голям скандал ще стане! Чакам го с нетърпение!   smile3508

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 20:59 от Lora-Di

# 512
Миха, Ени, nansim, Тара, Ани, Глори, Поли, Джули, Sahasrara - благодаря за хубавите пожелания! Честит празник и на вас ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Ени, Тара, Джули - пуснали сте прекрасни снимки и колажи!  txtloves txtloves txtloves  love001 Two Hearts

Глори - и аз искам мъж като Сурадж! Той е уникален във всяко отношение ... 
newsm51 Two Hearts smile3521  ura Oha!

# 513
Ето едни нови репортажи на Светлината за предстоящите серии в Индия!  newsm51 Депика дава интервю - личи си, че й е много забавно.  newsm44 Като гледам Сандия ще продължи с нощното ходене, но този път и Сурадж след нея ...  Joy Joy Joy Ще я завари май как се моли - опасни са. Сладури и половина ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts

http://www.dailymotion.com/video/x2iytpz_sandhya-ki-bimaari-ko-l … h-march-2015_tech

https://www.youtube.com/watch?v=QjMIkah1yec

https://www.youtube.com/watch?v=eRSimE7tVN0

# 514

Уау, тези ми харесаха супер много! Сурадж и Сандия са толкова сладки и прекрасни!!! Истинска наслада за очите ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart smile3521

# 515
Приятна вечер, момичета!

Ухааа, истинска красота!  Oha! Flushed Heart Eyes Много ти благодаря Тара - златна си ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Този епизод ми е много любим - особено как Сандия си хапва буквално от пръста на Сурадж ...   smile3521   Kissing Heart Two Hearts  loveuuu txtloves txtloves txtloves

# 516
"БУЛКАТА"
Едно нещо обаче не ми стана ясно в тоя сериал, тая Гаури и тя ли сега е с фалшиво име, защото ако и беше истинското, нали преди още като малки Калиани искаше да ги ожени, Джаго нямаше ли да се сети коя е? А имам спомен, че тогава я наричаха Гудия.
Ехе!  Grinning Сега го научавам! Ама сигурно ли е това,че Гаурито ще излезе онова момиче,за което Калиани,без малко не ожени Джагдиш още един път?! Значи и тя лъже,дет`сЪ вика "кЪт`дърта циганка"  Mr. Green Прави се на голямата гражданка,а пък,тогава останах с впечатлението,че и нейното семейство беше от някакво такова,даже,по-забутано село (бая зор видяха,дорде го открият в пущинаците,когато отиваха да спират сватбата!  Mr. Green ) ... А родителите й,колко унизително се държаха,като искаха да я пробутат,на всяка цена,без да ги интересува,че е нежелана от всички (освен от бабата де  Wink ) - абсолютни простаци! ... Абе... и нейната работа,и на Джагдиш-типичен случай на "пази Боже,сляпо да прогледа!" ... а също и на "търкулнало се гърнето-намерило си похлупака!"  Mr. Green Голям скандал ще стане! Чакам го с нетърпение!   smile3508

Точно същото момиче е, Зиза докато беше тука го каза, иначе никога нямаше да предположа изобщо, че е тя, защото тогава беше и с друго име. Даже и тогава го коментирахме, но Зиза си мислеше, че вероятно при нас не са превели правилно името. Тя после си отмъщавала за дето като малка са искали да я омъжват за него, а Бейрон на всичкото отгоре нали той и плаща да учи и сега благодарение на неговите пари е стигнала до там. Затова ми е толкова интересно какво ще стане, как ще разберат, че това са те двамата, защото май сега никой от тях не знае, или поне така изглежда.

# 517
LaughingОх-хх..Сурадж само върви след Сандийка и и шепне во ай ни  Kissing Heart Two Hearts
а тя спасява Пушкар от терористи,които умното и семейство пусна в къщата Twisted Evil ooooh! Crazy

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Crazy Crazy Heart Eyes

# 518
Бубе, Лори   bouquet
Аз лично не помня, че Гаури преди е била Гудия. Но определено много интересно са заплели историята и чакам с нетърпение да видя как ще се промени отношение на Гаури, като разбере, че именно семейството на ДжагАТ са искали да я поробят като млада снаха.  Mr. Green
А гледате ли Кармата? На мен и там нещата ми се виждат много интересни вече, определено не е онова дразнещо положение, което беше преди. Simple Smile

# 519
  • София
       smile3525 Светлината на моя живот в Индия 07.03.15г.

Сандия е в полицейският участък и с нетърпение чака обаждане от Сурадж-"Не ми се обажда да ме пита как съм."
Сураджи се работи в магазина, но и той си мисли че трябва да и се обади-"Не няма да и се обадя сега, може да има работа. По-добре да и пиша- искаш ли нещо специално за обяд?"
Сандия го прочита и си казва, че се ядосва за глупости:"По - добре да се обадя на на майка, да и поискам съвет. Не..не по-добре да се обадя на Анкита."
Пита я:
   "Какво става с мен, постоянно си променям настроението."
Анкита:
   "Нормално е да ти се променя. Това е заради бебето. Ще ти кажа кажа какво да направиш. Като усетиш нещо такова, просто отиди при Сурадж и го прегърни силно..и така всичко ще бъде наред."
И докато Сандия я пита за Булбул, малката се качва на високо и Анкита тръгва да я сваля, така се удря много лощо. Вече в болницата разбират, че са загубили бебето.
Анкита:
   "Господ ми отне детето."- малката чува и се разтройва. Излиза на вън и пита една жена, къде има храм да се помоли.
          В този момент докато тя е между колите и търси храм, я вижда  Сурадж и я прибира на безопасно място. "Господ ни отне бебето, мама плаче много."
Сурадж я връща в болницата:
   "Съдбата е решила така, с нея не можем да се борим. Но ти не си сама. И аз и Сандия и всички от семейството сме с теб."
Анкита:
   "Аз знам, че всички се грижите за Сандия, но след това което се случи с мен, ти трябва да бъдеш още по-внимателен с нея. Дори когато спи пак трябва да я наблюдаваш."
Сурадж:
   "Да права си. Анкур, докато тя се оправи нека да взема Булбул при нас да я гледаме."
Анкита:
   "Не, не искам да ми я вземете. Искам детето ми да е покрай мен."
Анкур:
   "Молят те, да не казваш на Сандия. Нека да не се притеснява и тя."
Сурадж им обещава, но казва на майка си по телефона да знае, и да го пази в тайна.
     newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Прибира се Сандиика и пита първо за храна. Емили и казва, че любимото и чатни е на масата. Тя ги пита и за Чави. Те и казват, че е отишла в дома на Даиса при снаха и,  за някаква рокля. Пристигат двете с готовата рокля.
Емили:
   "Ти трябва да развиеш този талант. Виж колко добре си се справила с тази рокля."
Всички и се радват, снахата на Даиса даже дава пари за дрехата.
Чави:
   "Виждаш ли, че все пак намерих начин да си осигуря пари за прехрана в този дом."
Сандия:
   "Чави, аз го направих за добро."
Чави:
   "Така ли, остави ме без пари за мое добро. Много ти благодаря."
Сандия:
   "Искаш ли да отидеш в Момбай, в колежа по дизайн и мода? Аз вече се обадих по телефона да те запиша."
Чави:
   "Това е голяма крачка, аз в колежа по дизайн. Няма да мога да се справя."
Сандия:
   "Ще се справиш, да питаме и Мена какво ще каже. Тя е най-добра в шиенето."
И Мена и Емили се възхищават на уменията и. Казват, че това е много добра идея.Чави пита и майка си и тя също се съгласява.
Сандия:
   "Трябваше да те разтърся по някакъв начин, болеше ме като виждах че нямаш никакво самочувствие а имаш скрит талант."
Чави:
   "Съжалявам, че не съм разбрала това. Благодаря ти, че ми показа правилният път."
     txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Вечерта в спалнята Сандия казва на Сурадж за хубавите новини свързани  с Чави. А той милият се чуди как да я пази от всичко.
Сандия:
   "По-спокойно Сурадж. Говорих с Анкита и тя ми обясни. Каза ми, че ти си важен колкото и детето. Сега се чувствам по-добре."
Сурадж:
   "Анкита е права за всичко, просто трябва да сме много внимателни. Ще отида да ти донеса мляко."
Сандия:
   "Не искам мляко, искам сладолед. Нали и той се прави от мляко."
Сурадж е непреклонен ще и донесе мляко и толкова. Да не се глези. А нашата докато го чака си вади специалитета. Започва да си хрупа поредният тебешир.

Сантош и Арун си говорят в спалнята- "Намерих пръстена и в мрежата. Значи е била там. Но тя отрича. Това означава, че не си спомня, непременно ще я питам какво става с нея."
А Сандиика продължава да си гризе тебешира и както винаги Сураджи я хваща Joy Joy Joy Joy

txtloves newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves   

# 520
Миха Hugблагодаря за превода Peace
Сурадж ще трябва не само да я наблюдава докато спи но и да се разхожда с нея Joy Joy Joy

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves Heart Eyes  loveuuu

# 521
  • София
Сурадж ще трябва не само да я наблюдава докато спи но и да се разхожда с нея Joy Joy Joy

txtlovesТака е  newsm10 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 522
Скрит текст:
[/size]
[/size]

Сандия е в полицейският участък и с нетърпение чака обаждане от Сурадж-"Не ми се обажда да ме пита как съм."
Сураджи се работи в магазина, но и той си мисли че трябва да и се обади-"Не няма да и се обадя сега, може да има работа. По-добре да и пиша- искаш ли нещо специално за обяд?"
Сандия го прочита и си казва, че се ядосва за глупости:"По - добре да се обадя на на майка, да и поискам съвет. Не..не по-добре да се обадя на Анкита."
Пита я:
Анкита:
   "Нормално е да ти се променя. Това е заради бебето. Ще ти кажа кажа какво да направиш. Като усетиш нещо такова, просто отиди при Сурадж и го прегърни силно..и така всичко ще бъде наред."
И докато Сандия я пита за Булбул, малката се качва на високо и Анкита тръгва да я сваля, така се удря много лощо. Вече в болницата разбират, че са загубили бебето.
Анкита:
   "Господ ми отне детето."- малката чува и се разтройва. Излиза на вън и пита една жена, къде има храм да се помоли.
          В този момент докато тя е между колите и търси храм, я вижда  Сурадж и я прибира на безопасно място. "Господ ни отне бебето, мама плаче много."
   "Съдбата е решила така, с нея не можем да се борим. Но ти не си сама. И аз и Сандия и всички от семейството сме с теб."
Анкита:
   "Аз знам, че всички се грижите за Сандия, но след това което се случи с мен, ти трябва да бъдеш още по-внимателен с нея. Дори когато спи пак трябва да я наблюдаваш."
Сурадж:
   "Да права си. Анкур, докато тя се оправи нека да взема Булбул при нас да я гледаме."
Анкита:
Анкур:
Сурадж им обещава, но казва на майка си по телефона да знае, и да го пази в тайна.
     newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Прибира се Сандиика и пита първо за храна. Емили и казва, че любимото и чатни е на масата. Тя ги пита и за Чави. Те и казват, че е отишла в дома на Даиса при снаха и,  за някаква рокля. Пристигат двете с готовата рокля.
Емили:
   "Ти трябва да развиеш този талант. Виж колко добре си се справила с тази рокля."
Чави:
   "Виждаш ли, че все пак намерих начин да си осигуря пари за прехрана в този дом."
Сандия:
Чави:
Сандия:
   "Искаш ли да отидеш в Момбай, в колежа по дизайн и мода? Аз вече се обадих по телефона да те запиша."
Чави:
Сандия:
И Мена и Емили се възхищават на уменията и. Казват, че това е много добра идея.Чави пита и майка си и тя също се съгласява.
Сандия:
   "Трябваше да те разтърся по някакъв начин, болеше ме като виждах че нямаш никакво самочувствие а имаш скрит талант."
Чави:
   "Съжалявам, че не съм разбрала това. Благодаря ти, че ми показа правилният път."
     txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
          Вечерта в спалнята Сандия казва на Сурадж за хубавите новини свързани  с Чави. А той милият се чуди как да я пази от всичко.
Сандия:
   "По-спокойно Сурадж. Говорих с Анкита и тя ми обясни. Каза ми, че ти си важен колкото и детето. Сега се чувствам по-добре."
Сурадж:
   "Анкита е права за всичко, просто трябва да сме много внимателни. Ще отида да ти донеса мляко."
Сандия:
Сурадж е непреклонен ще и донесе мляко и толкова. Да не се глези. А нашата докато го чака си вади специалитета. Започва да си хрупа поредният тебешир.
Скрит текст:
          Сантош и Арун си говорят в спалнята- "Намерих пръстена и в мрежата. Значи е била там. Но тя отрича. Това означава, че не си спомня, непременно ще я питам какво става с нея."
А Сандиика продължава да си гризе тебешира и както винаги Сураджи я хваща Joy Joy Joy Joy

txtloves newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves             

Миха, благодаря ти много за прекрасния превод! Невероятна си ... smile3525 Two Hearts Two Hearts Жалко за бебето на Анкита - добре, че Сурадж видя Булбул и малката не пострада ...  Peace А Сандия е опасна - добре го е измислила това с Чави - така наистина ще й вдъхне самочувствие и ще й помогне да си стъпи на краката ...  Heart Eyes Сурадж и Сандия са големи сладури - сега пък искала сладолед, ама той щял да й донесе мляко. Как само я хвана да си хрупа тебешир ... Joy Joy Joy  newsm76  love001  hug txtloves

# 523

txtlovesТака е  newsm10 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Какво да прави човека! И той няма да има мира. Най-добре Сурадж да вземе да се закачи за Сандия с белезниците през нощта, така няма начин да не я усети като тръгне някъде ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Пък и тъкмо ще са си плътно един до друг ...  Joy Joy Joy Трябват мерки по въпроса с тебешира и нощното ставане ... txtloves Two Hearts smile3521

# 524

Пита я:
Анкита:
Анкита:
Анкита:
Сурадж:
Анкита:
Анкур:

Емили:
Чави:
Сандия:
Чави:
Сандия:
Чави:
Сандия:
Сандия:
Чави:

Сандия:
Сурадж:
Сандия:

Здравейте и от мен! Миха, благодаря за превода на епизода, аз също мисля, че Сурач ще трябва да ходи след нея през нощта, а това с тебешира ми е много смешно. За пръв път чувам някой да яде тебешир, е, то все пак е филм, но е интересно и странно.

Много жалко за бебето на Анкита, но са направили по-добре, като са скрили от Сандия.

Аз изгледах днешните епизоди във войо, но честно казано не ми станаха много ясни, затова не знам какво да разкажа. Разкриха Рачкумар, че е замесен в отвличането на Чатури, но не разбрах точно как. Не разбрах и как Сандия разбра, че Чатури е в болницата в безсъзнание, но Рачкумар като чу, си каза, че трябва да я убие преди другите да отидат и ако се наложи ще убие и Сандия. Може би се срещнаха в болницата, не знам точно какво стана, защото почти през цялото време имаше музика, но някой каза да не убиват Рачкумар, понеже им трябвал жив.

Преди това извикаха Сандия в полицията. Казаха и, че на флашката имало някакви кодове, но и казаха да не казва на никой вкъщи.

Менакши през цялото време се вайкаше да не я разкрият. После извикаха Рачкумах в полицията, но когато разбраха, че Чатури е в болницата го пуснаха и той май тогава тръгна към болницата. Много ми беше объркано, затова така го разказвам на части. Не мога да свържа почти нищо, но бяха интересни епизодите.

Общи условия

Активация на акаунт