Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 302
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Ще взема да пробвам тебеширите на детето, като гледам Сандия как ги хрупа, сигурно ще са много вкусни хахахаха  Joy Joy Joy

И една питанка имам - Кога Сурадж ще запише Сандия в полицейската школа?А и сега ли ще хване Раджкумар Сандия или полицията ще го разкрие по-натам. Станаха две питанки, ще ме прощавате   bouquet

bubulina-212  то много музика, много нещо в тези серии. Не са разкрили още, че е Раджкумар, той се беше дегизирал в болницата на лекар, имаше маска на лицето, за да убие Чатури. Нали ги бяха събрали в полицейския участък да ги разпитват кой кога е дошъл в Пушкар и по какъв повод, та и Раджкумар беше там. Сандия преди това говори по телефона с комисара и явно се бяха разбрали да отиде в участъка и да каже това за Чатури,че е в болница и чакат да се събуди и да каже подробности, та терориста да се издаде и така и стана. В болницата Сандия седеше до уж Чатури, но беше полицайка и извади пистолет. Раджкумар хукна да бяга, нашата Сандия и тя по тях. Преследваха се доволно време, накрая той избяга през прозореца. В промото на следващия епизод ги дават във хватка Сандия и Раджкумар и тя се опитва да му махне маската.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 16:21 от cvetka-koketka

# 526
Бубе, Лори   bouquet
Аз лично не помня, че Гаури преди е била Гудия. Но определено много интересно са заплели историята и чакам с нетърпение да видя как ще се промени отношение на Гаури, като разбере, че именно семейството на ДжагАТ са искали да я поробят като млада снаха.  Mr. Green
А гледате ли Кармата? На мен и там нещата ми се виждат много интересни вече, определено не е онова дразнещо положение, което беше преди. Simple Smile

Ако си спомняш още когато играеше малката Ананди, нали се появи това дете, дето Калияни се опитваше да я омъжи за Джаго, като каза, че родителите и са я изгонили и Бейрон я беше подслонил у тях, но не помня всъщност дали той, или Калиани я прибра, а после мисля, че я изпратиха пак при родителите и. Тогава я наричаха Гудия, а не Гаури, а Зис каза, че се казва Гаури, но тука не са превели правилно името. Сега пък я наричат Гаури, както си е всъщност, ама Зис май не е споменавала да има и друго име, затова се чудя защо Джаго не знае, че това е същото момиче. Наистина по много странен начин е заплетена историята, но сигурно като се разкрие ще се разбере точно какво е било.

Кармата аз не го гледам, щото не разбирам какво се случва, той е с прекалено много музика. Когато Тереза разказваше епизодите беше добре, всичко ми беше ясно, въпреки, че не го следях по телевизията.

По принцип булката ми е най лесен за разбиране, като че ли там най-много говорят. В светлината също епизодите понякога са повече с музика и много трудно ги разбирам, но поне тяхги гледат много от момичетата и разясняват.

# 527
Ще взема да пробвам тебеширите на детето, като гледам Сандия как ги хрупа, сигурно ще са много вкусни хахахаха  Joy Joy Joy

И една питанка имам - Кога Сурадж ще запише Сандия в полицейската школа?А и сега ли ще хване Раджкумар Сандия или полицията ще го разкрие по-натам. Станаха две питанки, ще ме прощавате   bouquet

bubulina-212  то много музика, много нещо в тези серии. Не са разкрили още, че е Раджкумар, той се беше дегизирал в болницата на лекар, имаше маска на лицето, за да убие Чатури. Нали ги бяха събрали в полицейския участък да ги разпитват кой кога е дошъл в Пушкар и по какъв повод, та и Раджкумар беше там. Сандия преди това говори по телефона с комисара и явно се бяха разбрали да отиде в участъка и да каже това за Чатури,че е в болница и чакат да се събуди и да каже подробности, та терориста да се издаде и така и стана. В болницата Сандия седеше до уж Чатури, но беше полицайка и извади пистолет. Раджкумар хукна да бяга, нашата Сандия и тя по тях. Преследваха се доволно време, накрая той избяга през прозореца. В промото на следващия епизод ги дават във хватка Сандия и Раджкумар и тя се опитва да му махне маската.

Благодаря за разяснението, аз помислих, че са го разкрили, понеже казаха, че го искат жив и нещо, че трябва да го заловят, но нямах представа, че всъщност е бил с маска. Даже ми стана чудно, как Сандия не се учуди, че е той.

# 528
Ще взема да пробвам тебеширите на детето, като гледам Сандия как ги хрупа, сигурно ще са много вкусни хахахаха  Joy Joy Joy

И една питанка имам - Кога Сурадж ще запише Сандия в полицейската школа?А и сега ли ще хване Раджкумар Сандия или полицията ще го разкрие по-натам. Станаха две питанки, ще ме прощавате   bouquet
Сандия толкова сладко си хапва от тебешира,че няма начин да не ти се прииска да си хапнеш Laughing Laughing Joy JoyСега Сандия ,Чатури и Менакши разкриват че РК е терорист а полицията го залавя при опит да убие Сурадж Twisted Evil Първо ще я запише във вечерен колеж или нещо като опреснителни курсове защото е пропуснала година след 330 серия, после Сантош я спира,много е гадна..за Академията има много време някъде след 550 серия,много трудности,но Сурадж е непоколебим,дори напуска Сантош и се отделят със Сандия временно...тези серии са много готини.. всъщност целия сериал е неповторим Laughing Heart Eyes Peace

# 529
В новата индийска серия Сандия се разходи по перваза на къщата
за да си вземе кутията с тебешири,които Сурадж изхвърли през прозореца след като
ги откри под леглото и успя да я хване в последния момент  преди да падне предполагам Wink  на среднощната фамилна сбирка всички умуват какво да правят Heart Eyes и Сантош се изпусна за бебето на Анкита Sadсега Сандия сигурно ще стане по-отговорна,но на Сурадж не му е лесно Laughing Laughing а мигнал,а Сандийка изчезнала.. Heart Eyes hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 530
LaughingОх-хх..Сурадж само върви след Сандийка и и шепне во ай ни  Kissing Heart Two Hearts
а тя спасява Пушкар от терористи,които умното и семейство пусна в къщата Twisted Evil ooooh! Crazy

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Crazy Crazy Heart Eyes

Тази книга със снимки на Сурадж и Сандия е направена великолепно!  txtloves Two Hearts  love001 Two Hearts Oha! Благодаря ти, че я пусна Софи ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Епизодите по Войо са супер интересни - Сурадж как гледаше Сандия из под леглото, докато тя си слагаше гривните на краката.  txtloves Two Hearts smile3521 После си нарани ръката с безопасната игла, за да не я настъпи Сандия - много са сладки двамата. Тя като го видя под леглото - той ме разби като започна: нищо не видях, само краката ти - имаш прекрасни крака ...   rotfImbo rotfImbo rotfImbo Сандия започна да се усмихва - Сурадж обясни, че се е заврял под леглото да търси някаква стотинка, но тя е влязла ...  Two Hearts  Kissing Heart hug Двамата са уникални - много ми хареса как тя го намаза с мехлем и се гледаха, а после той и каза Обичам те/ ВО АЙ НИ ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts Flushed Flushed newsm44 А Сандия е опасна - как само гонеше маскирания Раджкумар - той дегизиран с маска, очила - обаче Сандия начело на гонката. Тя е истински полицай ...  smile3501 ppp  Hands Clap

Бубе, Цветка - видях, че вече са ви обяснили това, което питате ...  Hug Hug Hug

Колкото до тебешира - нашата така сладко го хруска, че човек да се замисли тебешир ли гризе или някой вкусен сладкиш ...
Joy Joy Joy

# 531
LaughingОх-хх..Сурадж само върви след Сандийка и и шепне во ай ни  Kissing Heart Two Hearts
а тя спасява Пушкар от терористи,които умното и семейство пусна в къщата Twisted Evil ooooh! Crazy

Crazy Crazy Heart Eyes

soffita txtloves
Много ти е хубава книжката с картинки Heart Eyes
Вече 10 минути  не мога да се спра да я разлиствам и да й се радвам Grinning

# 532
По край  сериалите които гледаме ми станаха интересни някои от индийските традиции и обичаи,ако някой знае нещо, да пише,ще ми бъде интересно Peace Heart Eyes
Първо - защо снахата трябва да си покрие веднага главата в присъствието на свекървата Rolling Eyes
Второ - защо братът може да прегръща сестра си на публично място а съпругът не трябва дори да докосва жена си newsm78 и Трето - какво е това гладуване на жената,за да е здрав съпругът и newsm78 bowuu

# 533
Здравейте, момичета  txtloves
Миха Heart Eyes Благодарности за превода и хубава вечер на всички!

# 534
По край  сериалите които гледаме ми станаха интересни някои от индийските традиции и обичаи,ако някой знае нещо, да пише,ще ми бъде интересно Peace Heart Eyes
Първо - защо снахата трябва да си покрие веднага главата в присъствието на свекървата Rolling Eyes
Второ - защо братът може да прегръща сестра си на публично място а съпругът не трябва дори да докосва жена си newsm78 и Трето - какво е това гладуване на жената,за да е здрав съпругът и newsm78 bowuu

Това са си техни обичаи!  Wink Специално с гладуването на жената за здравето на съпруга си - това е много важна традиция там. Все пак да не забравяме, че те са много религиозни и явно е един вид почит - така показват любовта и уважението към съпрузите си. Струва ми се хубав и интересен обичай и е добре, че си го спазват ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За покриването на главата - това до колкото знам е практика в област Раджастан и други по малки градчета и села, които си спазват някогашните вековни традиции. Но не навсякъде е така - примерно в "Цветовете" главната не си покриваше главата нито пред свекървата, нито пред друг - покриваха си я само за празник.  newsm76 По същия начин вероятно и това за прегръдките на публични места - в някои райони на Индия са по-консервативни - както в случая - Пушкар - Раджастан ...  newsm10 Поне до колкото аз съм наясно ...   bouquet

# 535
Здравейте, момичета  txtloves
Миха Heart Eyes Благодарности за превода и хубава вечер на всички!

Мерси Джулс  Hug и за пожеланието и за красотата която си пуснала newsm51

Stop

# 536
В новата индийска серия Сандия се разходи по перваза на къщата
за да си вземе кутията с тебешири,които Сурадж изхвърли през прозореца след като
ги откри под леглото и успя да я хване в последния момент  преди да падне предполагам Wink  на среднощната фамилна сбирка всички умуват какво да правят Heart Eyes и Сантош се изпусна за бебето на Анкита Sadсега Сандия сигурно ще стане по-отговорна,но на Сурадж не му е лесно Laughing Laughing а мигнал,а Сандийка изчезнала.. Heart Eyes hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Много интересен епизод в Индия!  Two Hearts Сурадж и Сандия са големи сладури - той й се скара да спре да гризе тебешири. После каза,че ще намери от къде ги взима - тя явно за да го накара да размисли си изпи послушно млякото ...  Joy Joy Joy Да ама Сурадж намери кутията тебешири под леглото и въпреки молбите на Сандия ги метна през терасата ...  hahaha hahaha hahaha Сандия чак се нацупи и си легна ...  smile3533  Kissing Heart Two Hearts През нощта пак се събуди и се качи на перваза да си търси тебеширите - добре, че Сурадж я усети и я хвана преди да падне. Така и тя се свести и осъзна какво е щяла да направи ...  smile3501 newsm76 txtloves Сега като й казаха за Анкита - тя милата така се разстрои, сега ще е по-внимателна. Май със Сурадж ходиха при лекаря и всичко е наред, ама тя се притесняваше, а той я успокояваше и си я галеше. С превод всичко ще ни стане ясно ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В промото Сурадж пак ще е на пост да не тръгне на някъде Сандия - тя уж сладко си спеше, ама като той задряма тя пак се събути и тръгна - ама той я усети и след нея ...  Flushed Heart Eyes Flushed

Джули -
Hug Hug Hug

# 537
Кармата наистина сега е по интересна от преди. Тоя Ванш все повече ми е противен, както и Джагдиш от Булката smile3511 smile3511 Ванш дали наистина ще се върне към дрогата? А Нани май никога няма да се промени както винаги пръска отрова в главата на Тапася #Cussing out
Гаури не знам какво толкова му е харесала на Джаго ooooh! Той много бързо забрави какво направи Ананди за него и че й е длъжник. Пули беше много сладка как учеше Ананди да работи с компютъра и докато двете се забавляваха Калиани взе, че ги прекъсна. Ей тая жена с нетърпение чакам да се промени, но май няма да е скоро. Радвам се, че Васант е помислил за Гена и иска тя да е красива за него.

# 538

Crazy Crazy Heart Eyes

Тази книга със снимки на Сурадж и Сандия е направена великолепно!  txtloves Two Hearts  love001 Two Hearts Oha! Благодаря ти, че я пусна Софи ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Епизодите по Войо са супер интересни - Сурадж как гледаше Сандия из под леглото, докато тя си слагаше гривните на краката.  txtloves Two Hearts smile3521 После си нарани ръката с безопасната игла, за да не я настъпи Сандия - много са сладки двамата. Тя като го видя под леглото - той ме разби като започна: нищо не видях, само краката ти - имаш прекрасни крака ...   rotfImbo rotfImbo rotfImbo Сандия започна да се усмихва - Сурадж обясни, че се е заврял под леглото да търси някаква стотинка, но тя е влязла ...  Two Hearts  Kissing Heart hug Двамата са уникални - много ми хареса как тя го намаза с мехлем и се гледаха, а после той и каза Обичам те/ ВО АЙ НИ ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts Flushed Flushed newsm44 А Сандия е опасна - как само гонеше маскирания Раджкумар - той дегизиран с маска, очила - обаче Сандия начело на гонката. Тя е истински полицай ...  smile3501 ppp  Hands Clap

Бубе, Цветка - видях, че вече са ви обяснили това, което питате ...  Hug Hug Hug

Колкото до тебешира - нашата така сладко го хруска, че човек да се замисли тебешир ли гризе или някой вкусен сладкиш ...
Joy Joy Joy

Точно за тая игла щях да питам, щото и там не ми стана ясно как се ободе Сурач на нея, но ти си го написала, благодаря за което. А също за Менакши, какво направи със снимките? Имам предвид, че нещо си говореше, че сега нямало да познаят Чатури, имах чувството, че нещо направи снимките за обявата, или греша?

# 539
Кармата наистина сега е по интересна от преди. Тоя Ванш все повече ми е противен, както и Джагдиш от Булката smile3511 smile3511 Ванш дали наистина ще се върне към дрогата? А Нани май никога няма да се промени както винаги пръска отрова в главата на Тапася #Cussing out
Гаури не знам какво толкова му е харесала на Джаго ooooh! Той много бързо забрави какво направи Ананди за него и че й е длъжник. Пули беше много сладка как учеше Ананди да работи с компютъра и докато двете се забавляваха Калиани взе, че ги прекъсна. Ей тая жена с нетърпение чакам да се промени, но май няма да е скоро. Радвам се, че Васант е помислил за Гена и иска тя да е красива за него.

А какво показаха за следващите серии на булката, някой видя ли днес? Защо Джаго искаше да скача и от къде? Тая Гаури се опитваше да го спре, но не разбрах, дали тя нещо не видя, че Ананди му е писала?

Общи условия

Активация на акаунт