Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 283
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Не само пред свекървата, но по принцип в присъствието на възрастни хора и роднини трябва да покрие главата си- мисля, че се казваше "чунри". Правят го в знак на респект към възрастните.
    Сега се сещам, че поради тази причина и туниките им "курти паджами" са винаги с шал, да могат да покрият главите си.
    Много от индииките спазват пост всеки понеделник на седмицата в името на благоденствие, за здраве и дълъг живот на съпрузите си.                                                                                     
Свързано е с една легенда за тяхна принцеса която била много гладна по време на поста, братята и видяли това е решили с хитрост да я накарат да се нахрани. Успяли с едно огромно огледало да я накарат да повярва,че луната е изгряла. Нахранила се а след това и съобщили,че съпругът и е починал в битка. Отишла разгневена в храма да се кара на боговете, че въпреки поста убили мъжа и. Тогаво един от боговете и казал, че с хитростта си тя е убила мъжа си. Той и казал,че ще и прости сега, като и върне съпруга болен обаче. Да се грижи за него в продължение на една година и тогава той ще оздравее. От този момент тя заповядала на всички жени да постят за здравето и благоденствието на мъжете си.
Най харктерният пост е "Карва чот" най вече за северните и северозападните щати на Индия.

Всякаква интимност на публично мясно е недопустима. За тях това е неморално и знак на неуважение.
     В по- големите градове се наблюдава промяна в тази насока. Но по малките населени места промяна скоро няма да има.
     Напипа слабото ми място, мога да пиша с часове thumbsup newsm76 newsm76 newsm76

Миха - Благодаря ти за интересната и полезна информация относно традициите в Индия! Както винаги ни запозна с доста интересни и непознати за нас факти от живота там! Страхотна си ...  newsm51 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 556
  newsm51 Светлината на моя живот в Индия 09.03.15г.

Влиза Сурадж с млякото и заварва Сандиика свила се долу на пода до стола, да хапва сладко тебешир.
   "Видяхте как го гризеш, този път не можеш да ме излъжеш."
Сандия:
   "Защо ми се ядосваш, нищо не съм направила. Значи сега като ще ставаш баща, се упражняваш върху мен да ми се караш като на дете."
Той за момент започва да съжалява за избухването си. Но бързо се окопитва и започва да търси тебеширите. Намира ги под спалнята и тръгва да ги хвърля.
Сандия:
   "Не, не моля те.Ако ме обичаш, няма да го направиш."
Сурадж:
   "Ако изпълняваш каквото ти казвам, може и да размисля."
Сандия:
   "Добре ще си изпия млякото, а ти няма да изхвърлиш тебеширите-изпива си го - дай ми ги сега. Не мога да кажа на Пари и Мишри, че не ми дават тебешири."
Нашия е решителен, хвърля ги набързо.
   "Стига си се оправдавала с Пари и Мишри. Аз ще им донеса тебешири."
Сандия7
   "Как можа да ги хвърлиш, сега как ще ги взема."
Врътва се сърдита и си ляга, а Сурадж наум си казва-"Колкото до и ми се сърдиш,аз го правя заради теб."
       txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Става през нощта, стига до ръба на терасата и тъкмо в момента в който се навежда за тебеширите,Сурадж я хваща.
Скрит текст:
Съответно семейният съвет се е събрал посред нощ да видят какво ще правят със Сандия
Сурадж:
   "Искам да знаете всички какво става. Отиде да вземеш тебеширите, след като ти забраних да ги ядеш. Каква е тази лудост. Не мога да повярвам, че стигнахме до тук."
Сандия:
   "Аз не знаех, къде отивам. Аз спях през цялото време- Емили я пита как не знае какво е правила- не си спомням нищо."
Мена:
   "Може ли да не помниш. И вчера като сложи мрежата и те видях като дойде, ти пак каза , че не си спомняш."
Сантош я спира да пита повече, а направо пита Сандия да им разкаже. Ама нашата като не помни..
   "Съжалявам, но не знам защо го направих. Ако не беше Сурадж да ме спре, щях да съм долу."
Сантош:
   "Не, не не искам да понесеш това през което мина и Анкита."

И тук вече с подпитване от страна на Сандия, вече няма как да не и кажат за Анкита.
Сантош:
   "Анкита е направила спонтанен аборт, но сега е добре."
Пита Сурадж защо не са и казали. Тръгва да се обажда по телефона. Сантош я спира, като я праща да си легне, а на Сурадж казва да я заведе на лекар.

newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

На Анкита не и е лесно след такова нещо. Булбул се опитва да я развесели. Но си и закуска, като поднася на двамата с баща и по едно цвете. Н слага едно и за бебето- "Господ ни го взе, но ще ни изпрати друго." Two Hearts Two Hearts
           Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
          Сандия и Сурадж са пред лекарския кабинет. Той се опитва да я успокои:
   "Докторът ни каза , че правиш всичко това по време на сън. Даже ми се струва забавно. Ще будувам когато трябва."
Сандия:
   "Това означава, че умът ми работи по време на сън. Права излезе Мена като каза, че съм полицай дори и на сън. Щях да падна вчера заради едни тебешири, а не мисля за детето ни. Ако не беше там, какво щеше да стане. Не искам да рискувам, каква е тази болест. Като си представя болката на Анкита в този момент."
Сурадж:
   "Нищо няма да се случи, лекарят ни каза че хормоните ти в рамките на два, три месеца ще се нормализират."
Сандия:
   "Той ни каза, че нама лекарство за тази болест."
Сурадж:
   "Аз ще съм твоето лекарство, обещавам ти да се грежа за теб и детето ни."
txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти от сърце и за този прекрасен превод! Каквото и да кажа ще бъде малко.  smile3525 newsm76 Two Hearts Днешния епизод в Индия определено беше много интересен - а сега вече ни се изясниха и нещата, които си казаха двамата сладури ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сурадж е невероятен и супер грижовен - добре, че  хвана Сандия навреме ...  newsm10  Kissing Heart Two Hearts Той опитва да я предпази - вече и тя разбра, че ходи на сън - но явно това ще продължи първите 2-3 месеца. Щом доктора е казал, че след това хормоните ще се нормализират ще трябва някак да се справят със ситуацията.  Wink На Сурадж няма да му бъде лесно да будува всяка нощ и да варди Сандия - хареса ми как й казва: че той е нейното лекарство и ще се грижи и за нея и за бебето! Сурадж е истински съпруг мечта ...  txtloves txtloves txtloves hug  love001 Най-добре вярно да се закачат един за друг с белезници и така няма мърдане - трябва да им го предложа ...  Joy Joy Joy

# 557
  • София
Скрит текст:

Влиза Сурадж с млякото и заварва Сандиика свила се долу на пода до стола, да хапва сладко тебешир.
Сандия:
   "Защо ми се ядосваш, нищо не съм направила. Значи сега като ще ставаш баща, се упражняваш върху мен да ми се караш като на дете."
Той за момент започва да съжалява за избухването си. Но бързо се окопитва и започва да търси тебеширите. Намира ги под спалнята и тръгва да ги хвърля.
Сандия:
Сурадж:
Сандия:
   "Добре ще си изпия млякото, а ти няма да изхвърлиш тебеширите-изпива си го - дай ми ги сега. Не мога да кажа на Пари и Мишри, че не ми дават тебешири."
Сандия7
Врътва се сърдита и си ляга, а Сурадж наум си казва-"Колкото до и ми се сърдиш,аз го правя заради теб."

Става през нощта, стига до ръба на терасата и тъкмо в момента в който се навежда за тебеширите,Сурадж я хваща.
Скрит текст:
Съответно семейният съвет се е събрал посред нощ да видят какво ще правят със Сандия
Сурадж:
   "Искам да знаете всички какво става. Отиде да вземеш тебеширите, след като ти забраних да ги ядеш. Каква е тази лудост. Не мога да повярвам, че стигнахме до тук."
Сандия:
   "Аз не знаех, къде отивам. Аз спях през цялото време- Емили я пита как не знае какво е правила- не си спомням нищо."
Мена:
   "Може ли да не помниш. И вчера като сложи мрежата и те видях като дойде, ти пак каза , че не си спомняш."
Сантош я спира да пита повече, а направо пита Сандия да им разкаже. Ама нашата като не помни..
   "Съжалявам, но не знам защо го направих. Ако не беше Сурадж да ме спре, щях да съм долу."
Сантош:

И тук вече с подпитване от страна на Сандия, вече няма как да не и кажат за Анкита.
Сантош:
Пита Сурадж защо не са и казали. Тръгва да се обажда по телефона. Сантош я спира, като я праща да си легне, а на Сурадж казва да я заведе на лекар.

На Анкита не и е лесно след такова нещо. Булбул се опитва да я развесели. Но си и закуска, като поднася на двамата с баща и по едно цвете. Н слага едно и за бебето- "Господ ни го взе, но ще ни изпрати друго." Two Hearts Two Hearts
           Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
   "Докторът ни каза , че правиш всичко това по време на сън. Даже ми се струва забавно. Ще будувам когато трябва."
Сандия:
   "Това означава, че умът ми работи по време на сън. Права излезе Мена като каза, че съм полицай дори и на сън. Щях да падна вчера заради едни тебешири, а не мисля за детето ни. Ако не беше там, какво щеше да стане. Не искам да рискувам, каква е тази болест. Като си представя болката на Анкита в този момент."
Сурадж:
   "Нищо няма да се случи, лекарят ни каза че хормоните ти в рамките на два, три месеца ще се нормализират."
Сандия:
Сурадж:
txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Благодаря ти от сърце и за този прекрасен превод! Каквото и да кажа ще бъде малко.  smile3525 newsm76 Two Hearts Днешния епизод в Индия определено беше много интересен - а сега вече ни се изясниха и нещата, които си казаха двамата сладури ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сурадж е невероятен и супер грижовен - добре, че  хвана Сандия навреме ...  newsm10  Kissing Heart Two Hearts Той опитва да я предпази - вече и тя разбра, че ходи на сън - но явно това ще продължи първите 2-3 месеца. Щом доктора е казал, че след това хормоните ще се нормализират ще трябва някак да се справят със ситуацията.  Wink На Сурадж няма да му бъде лесно да будува всяка нощ и да варди Сандия - хареса ми как й казва: че той е нейното лекарство и ще се грижи и за нея и за бебето! Сурадж е истински съпруг мечта ...  txtloves txtloves txtloves hug  love001 Най-добре вярно да се закачат един за друг с белезници и така няма мърдане - трябва да им го предложа ...  Joy Joy Joy

Напълно съм съгласна с теб Joyбелезниците са добър вариант rotfImbo
Наи-много ми хареса,че ще е нейното лекарство  Two Hearts
Прави ми впечатление,че вече се държат като истинско семейство.Мена и Емили,бяха искренни в съпричасността си с нея. И когато разбраха за Анкита също се разтревожиха.
Въобще харесват ми семейство Рати newsm10
Сега се сещам да добавя още нещо за Сураджи   txtloves направо ме кефи как се държи със Сандиика, като вземе да я стяга. Голям сладур, вземе започне да и говори строго и после му стане жал, но не отстъпва.
Все по-интересни ми стават в ролята на бъдещи мама и татко 1stroller Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Мерси за хубавите думи
Роси  newsm51

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 01:12 от miha-

# 558

Сандия:
Сандия:
Сурадж:
Сандия:
Сандия7

Сурадж:
Сандия:
Мена:
Сантош:

Сантош:

Сандия:
Сурадж:
Сандия:
Сурадж:

txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Толкова мило и товори Сурадж Laughing Heart Eyes

"Аз ще съм твоето лекарство, обещавам ти да се грижа за теб и детето ни." bowuu  Kissing Heart preggo newsm32

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts  loveuuu Heart Eyes stork-girl stork-boy

# 559
"БУЛКАТА"
Джаго ме дразни много с грубото си отношение към Ананди и с лъжливото си поведение спрямо Гаури. Кога ще й разкрие, че всъщност е женен?

Това е загадка! Трудно е да се досетим,какви "гениални" планове зреят в "умната" му главичка!  smile3516 Но аз подозирам,че с масираните си атаки спрямо Ананди,с постоянните си упреци,той си е наумил,да изкара нея виновна за неизбежната раздяла!  #2gunfire  Голям подлец!! Ако беше един мъж,щеше да отиде,да каже и на нея,и на семейството си: "ВЛЮБИХ СЕ! Колете ме! ... Бесете ме! ... Варете ме! ... Печете ме! ... Не съм господар на сърцето си ... Ще изтърпя всяко наказание,което се налага да изтърпя,но ще бъда с тази,в която съм влюбен! " ... Ама не! Какъвто беше като дете-такъв си и остана! Хем иска да постигне своето си,хем не е готов да плати цената! Все Ананди трябваше да плаща,за всичките каши,които той забърква!  smile3515

Той това ще го направи, защото нали се развежда с Ананди и се жени за тая Гаури, тогава от разказите на Зиза знам, че семейството му го изхвърля като куче. ...

Е,да,ще го направи ... ама кога?! Когато опашатите му лъжи излезят наяве и се оплете като пате в кълчища в тях,предполагам (както постъпваше винаги,като дете!)  Sneaky  Няма достойнство...няма усет за душевна хигиена,които да развият безкомпромисна нетърпимост към лъжата (както е при Ананди,за сравнение)-лъже като за световно,дорде самите му лъжи не го опрат до стената и тогава,от немай-къде,ще признава,къде ще ходи?!  Crossing Arms

Аз чакам с нетърпение утрешния епизод, там нещо ще стане, ама не разбрах, Джаго искаше да скача, казваше на някой да каже истината, ама нищо не можах да разбера.

# 560
Скрит текст:

Сандия:
Сандия:
Сурадж:
Сандия:
Сандия7

Скрит текст:
Сурадж:
Сандия:
Мена:
Сантош:

Сантош:

Сандия:
Сурадж:
Сандия:
Сурадж:
txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Благодаря ти от сърце и за този прекрасен превод! Каквото и да кажа ще бъде малко.  smile3525 newsm76 Two Hearts Днешния епизод в Индия определено беше много интересен - а сега вече ни се изясниха и нещата, които си казаха двамата сладури ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сурадж е невероятен и супер грижовен - добре, че  хвана Сандия навреме ...  newsm10  Kissing Heart Two Hearts Той опитва да я предпази - вече и тя разбра, че ходи на сън - но явно това ще продължи първите 2-3 месеца. Щом доктора е казал, че след това хормоните ще се нормализират ще трябва някак да се справят със ситуацията.  Wink На Сурадж няма да му бъде лесно да будува всяка нощ и да варди Сандия - хареса ми как й казва: че той е нейното лекарство и ще се грижи и за нея и за бебето! Сурадж е истински съпруг мечта ...  txtloves txtloves txtloves hug  love001 Най-добре вярно да се закачат един за друг с белезници и така няма мърдане - трябва да им го предложа ...  Joy Joy Joy

Напълно съм съгласна с теб Joyбелезниците са добър вариант rotfImbo
Наи-много ми хареса,че ще е нейното лекарство  Two Hearts
Прави ми впечатление,че вече се държат като истинско семейство.Мена и Емили,бяха искренни в съпричасността си с нея. И когато разбраха за Анкита също се разтревожиха.
Въобще харесват ми семейство Рати newsm10
Сега се сещам да добавя още нещо за Сураджи   txtloves направо ме кефи как се държи със Сандиика, като вземе да я стяга. Голям сладур, вземе започне да и говори строго и после му стане жал, но не отстъпва.
Все по-интересни ми стават в ролята на бъдещи мама и татко 1stroller Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Мерси за хубавите думи
Роси  newsm51

Напълно съм съгласна с теб!  newsm10 Личи си, че в момента Емили и Менакши са искрени и се тревожат за Сандия. В момента семейството е много задружно и това е страхотно ...  smile3501 На мен също много ми харесват Сурадж и Сандия как се държат като бъдещи родители. Определено Сурадж ще бъде най-доброто лекарство за Сандия ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart    loveuuu Винаги гледа да е до нея, да я глези, но и да бъде строг, когато се наложи ...  txtloves txtloves txtloves А Сандия е опасна като започне да се глези и цупи - обаче не могат един без друг ... Two Hearts newsm76 smile3521 preggo Flushed   grinning039 luvbed

# 561
Толкова мило и товори Сурадж Laughing Heart Eyes

"Аз ще съм твоето лекарство, обещавам ти да се грижа за теб и детето ни." bowuu  Kissing Heart preggo newsm32

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts    loveuuu Heart Eyes stork-girl stork-boy

Истински мъж мечта! Възхищавам му се все повече и повече ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts  newsm76  love001 hug Колажа е великолепен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 562
Ето и от мен една прекрасна снимка на двамата сладури Сурадж и Сандия, когато тя му танцува по време на почивката им! Уникална сцена - толкова са готини и сладки ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm44 smile3521

# 563
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха Hug мерси за преводите на светлината и за инфото за традициите  smile3525
Изгледах основните моменти от новата серия и от сериите по ВОЙО  smile3521
В новата серия от Индия ми хареса много Сурадж  smile3521.От него ще стане мнооого добър татко-как и изхвърли тебеширите на горката Сандийка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyНяма хък мък и хич даже и не обърна внимание на цупенето на Сандия ами със замах джасна тебеширите през прозореца  Joy Joy Joy Joy Joy JoyА като я видя как се беше скатала зад стола и си хруска тебеширче направо му призля ,той мляко и носи тя нашта какво яде  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
После нали е син на майка си Сурадж събра цялото фемили посред нощите на съвет какво ще правят с непослушната  снаха  smile3521Обаче хубаво че беше Сурадж ,че иначе Сандия щеше да падне и не само бебето да изгуби ами можеше и на нея нещо да и се случи.После бяха много сладки двамата при доктора когато Сурадж успокои Сандия и и каза ,че ще бъде нейното лекарство  txtloves
Роси HugБубе HugАни HugДжули HugСофи HugЛора :hug:Dream Team Hug

# 564
Сериите на Светлината от ВОЙО също бяха много хубави  smile3521
Сурадж се навря под леглото да си търси паричката ама му се усмихна късмета да види на Сандийчето краченцата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВика на Сандия  с блеснал поглед-Имаш мноого хубави крака  smile3521.Само не разбрах къде и ги видя краката като то се виждаха само ходилата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма и Сандийка с това дълго сари ами вземи го вдигни до коленете бе момиче ,че човека поне да знае за какво  обърса пода и за какво му потече кръв  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче до дома на Рати трябва да има завод за производство на мехлеми с една поточна линия която да доставя кремчета директно за стаята на Сурадж и Сандия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyНе минава ден в който единия от двата нещо да не е потрошен и да не се извади мехлема и да поччва мазането  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мама  Сантош не пропусна да не направи лекинка забележка на Сурадж ,че никога до сега не бил обичал толкова много да яде кир и че корема щял да го заболи от толкова ядене  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyПосле и Сандия подбра ,че пак се обажда и говори преди мъжа си и му оспорва думата  hahaha
Таткото пък понеже всичко друго му  е наред ходи на уроци по йога и тук таме така  се усуква като си прави упражненията ,че Сантош трябва да го развръзва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Раджкумар той просто не знае с кой си има работа и ,че Сандийчето ще го подгони много сериозно  smile3521

# 565
Сериите на Светлината от ВОЙО също бяха много хубави  smile3521
Сурадж се навря под леглото да си търси паричката ама му се усмихна късмета да види на Сандийчето краченцата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВика на Сандия  с блеснал поглед-Имаш мноого хубави крака  smile3521.Само не разбрах къде и ги видя краката като то се виждаха само ходилата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАма и Сандийка с това дълго сари ами вземи го вдигни до коленете бе момиче ,че човека поне да знае за какво  обърса пода и за какво му потече кръв  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче до дома на Рати трябва да има завод за производство на мехлеми с една поточна линия която да доставя кремчета директно за стаята на Сурадж и Сандия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyНе минава ден в който единия от двата нещо да не е потрошен и да не се извади мехлема и да поччва мазането  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мама  Сантош не пропусна да не направи лекинка забележка на Сурадж ,че никога до сега не бил обичал толкова много да яде кир и че корема щял да го заболи от толкова ядене  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyПосле и Сандия подбра ,че пак се обажда и говори преди мъжа си и му оспорва думата  hahaha
Таткото пък понеже всичко друго му  е наред ходи на уроци по йога и тук таме така  се усуква като си прави упражненията ,че Сантош трябва да го развръзва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Раджкумар той просто не знае с кой си има работа и ,че Сандийчето ще го подгони много сериозно  smile3521

Здравей Ени!  Hug Съгласна съм с теб по отношение и на епизодите от Войо и на този в Индия!  smile3525 newsm76 Two Hearts Сурадж и Сандия са великолепна двойка ...  txtloves txtloves txtloves Определено на него му дойде супер да наблюдава под леглото крачетата на Сандия.  smile3521 Е ако беше вдигнала сарито повечко щеше да му е още по-добре, ама и така изплакна очи малко ...  Joy Joy Joy Обаче ми хареса как отново само и само Сандия да не се набоде на иглата той си сложи ръката - пък и тя го намаза после ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В Индия се грижи супер за Сандия - решителен, любящ, сладък. Много ми хареса това, че той е нейното лекарство ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm44 Снимките на Анас са Уникални - толкова е готин - благодаря ти!  Oha! Flushed Flushed ppp  Hands Clap

# 566
Миха благодаря за превода на серията в Индия и за информацията Hug Вчера се страхувах като видях, че Сандия става и излиза на терасата особено след това, което стана с Анкита, но добре че беше Сурадж иначе не знам какво щеше да стане.
Софита, Рокси, Ени, Джули, Тара благодаря и на вас за снимките и колажите newsm51  Hug newsm51 Hug newsm51 Hug newsm51 Hug newsm51 Hug

# 567
Ох, сега гледах Булката, че вчера нямах възможност. Много дразнещ Джагдиш, много... Бубе, Лори, Дрийм   bouquet - някоя от вас беше казала колко хубаво би било Джаго да постъпи като мъж - да си признае, че е влюбен в Гаури и да спре да си изкарва всичко на Ананди. Би било прекрасно, ама как да стане, като откакто се е родил Калиани не спира да го глези и оправдава за ВСИЧКО. Както впрочем сега прави и с Нанду. Направо е невероятно, че би позволила на такова малко дете чипс точно...  ooooh! Изключително субективна е, що се отнася до внуците ѝ и според мен това е в основата на лошото им възпитание и поведението на Джагдиш в момента. Много добре си спомням докато беше дете Бейрон колко го е наказвал, дори Ананди го поучаваше правилно, нищо че и тя беше дете. Но то и в реалния живот е така - един да има в обкръжението на детето, който да му угажда, край с възпитанието!  Crossing Arms
Пак да кажа, нямам търпение да дойдат епизодите, когато ще му потънат една по една гемиите.  Mr. Green
Кармата Там много приятно се изненадах вчера от Ичха. Очаквах да се поддаде на изнудването на Ванш и да каже това, което той искаше от нея, но тя беше честна и това много ме възхити. Предвид повечето ѝ патешки прояви, това направо ме изкефи. Simple Smile

# 568
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Нося две новинки за Светлината от индийския форум  smile3521
Първата доколкото разбирам е ,че семейство Рати ще се местят в къщата на Анкур  newsm78.Каква е причината не ми стана ясно .В индийския форум коментират ,че може би ще има скок  във времето и къщата на Рати трябва да и направят някакви  преустройки  newsm78

http://www.dailymotion.com/video/x2j4azh_rathi-parivaar-ne-chodh … ti-hum_tv?start=0

Втората новина дано да не вярна ,защото би било много тъпо ако се окаже истина.
Ето няколко  видео клипа в които се коментира ,че Дипика ударила Анас защото той се държал непочтително с нея  newsm78.Така я бяха сложили новината на английски в индийския форум така ви я казвам и аз .И те като мен са в чуденка защо Анас точно сега би се държал непочтително с Дипика .Тя е омъжена ,той сгоден ,имаше време  в което двамата бяха свободни и се виждаше на клипчетата от сета  ,че се разбират чудесно .защо тогава са се разбирали чудесно  и той не е проявявал никакво неуважение и изведнъж сега ще се държи зле с колежката си  newsm78

http://www.dailymotion.com/video/x2j4b0j_tv-ki-hot-news_tv
http://www.dailymotion.com/video/x2j4ffi_tv-ki-fatafat-express_tv
https://www.youtube.com/watch?v=NiHx09o7nio

Ето тук го прочетох инфото

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4309620&TPN=75

Няма никакви коментари до колкото разбрах нито от Анас ,нито от Дипика или пък някой друг от екипа или продуцентите , така че това може би си е няккава мнооого жълта клюка.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 16:52 от Eny87

# 569
Мацки Simple Smile да не кажете, че само хейтвам Светлината - това, дето Сурадж закачи изрезката от вестника беше доста мило даже според моето виждане Simple Smile  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт