Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 227
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Май ми се струва, че Сурадж не се е справил 100 % с проблема като е вързал краката. Подозирам, че е имало и второ ставане на Сандия, за което все още не се знае. Да не би да е направила някаква беля, за която обвиняват малката в следващия епизод?
Привет Hug
Не малката е взела детето на прислужницата, сигурна съм newsm51
Няма нищо общо със Сандиика Two Hearts
Добре дошла   Hug
kalinua newsm51

# 706
Боже, Миха, как ти завиждам, че можеш да гледаш следващите серии и разбираш езика  Cry Simple Smile

# 707
  • София
Боже, Миха, как ти завиждам, че можеш да гледаш следващите серии и разбираш езика  Cry Simple Smile

Ще ти помогна за сериите Hug
А за езика Hug наистина съм щастливка,че го разбирам Two Hearts
Сериала е страхотен Hug
Надявам се,че помагам с преводите  txtloves newsm76

# 708
Привет Hug
kalinua newsm51

Може би затова се преместиха в къщата на Анкур Laughing
Сандия да направи и едно разследване за изчезване или подмяна на бебета
в което е замесена прислужницата на семейството Laughing в индийския форум четох за
някаква подмяна/дарение newsm78 на бебета в което споменават Сандия ooooh!

# 709
  • София
Привет Hug
kalinua newsm51

Може би затова се преместиха в къщата на Анкур Laughing
Сандия да направи и едно разследване за изчезване или подмяна на бебета
в което е замесена прислужницата на семейството Laughing в индийския форум четох за
някаква подмяна/дарение newsm78 на бебета в което споменават Сандия ooooh!

Софи Hug Не бих се учудила въобще ако са измислили нещо такова. Все пак нашата полицайка не трябва де си забравя уменията newsm10

# 710
Едно не може да се отрече, че таива апокалиптични сценарии правят индийците, направо ума ми взимат. Освен, че са много цветни и пълни с емоции, сериалите им са и много интересни и етнографски образователни. Колкото и странно да е в мое лице освен почитател на филми от рода на "Ах този джаз", който ми е любим, се оказа и голям почитател на индийските сапунки. Направо съм си зарибена за тях. Даже и съпружеското тяло с усмивка забелязва, че те са по-добри от истанбулските такива. В служабата, вече използувам някои от жестовете , изразяващи различно отношение.

# 711

Да кажа за кармата, каквото си спомням от разказите на Зиза и бандитка. Снощи щях, но нямах толкова възможност да пиша.

Значи доколкото знам след време Ванш ще се самоубие, но не знам точно кога. Ичха забременява от Виир. Но май първо забременява Тапася, като лъже, че детето е от Виир, а то не е. Това се разбирало, понеже се оказва, че Виир не може да има деца. Малко може би го разказвам разбъркано, но не мога да си спомня точно кое след кое е, понеже сериала е много дълъг, а са го разказвали на части и се бъркам. Мисля, че когато се разбере, че детето на Тапася не е от Виир май той и Ичха се събират това явно вече ще е след смъртта на Ванш. Тапася си оставя детето мисля в сиропиталище ли, пред някаква врата ли не съм много сигурна, защото Ичха го намира и отглежда като свое, пак без да знае, че е на Тапася. После дали Виир се лекува не помня, но Ичха също забременява от него. По някое време те се разделят май пак заради Тапася. В последствия Ичха умира, опитвайки се да спаси някакво дете, което май щяла да блъсне някаква кола, но първо отива в болница и Тапася също е в болница. Тапася се е нуждаела от трансплантация мисля на сърце ли на нещо беше, та Ичха си дава нейното и тогава умира. Пак казвам, по памет говоря и не съм сигурна дали точно сърце или нещо друго си дава, но така или иначе умира пак заради нея. После се разказва вече за техните деца, като порастват дъщерята на Ичха мисля е актрисата, която преди това е играла Ичха. Въобще много дълга и заплетена история. Аз до едно време го следях, но заради прекалената музика не разбирах какво се случваше и това беше започнало да ме дразни затова го оставих. Трябваше някой да ми казва какво се случва, а нямаше кой. Тереза разказваше всеки ден сериите и така ми беше интересно поне да знам до къде са стигнали, но вече и това не знам, понеже тя поради ангажименти не влиза във форума.

# 712

Сериала е страхотен Hug

Миха, да ти кажа, че и аз много се радвам, че си успяла някак да научиш този език. Радвам се, защото аз си мечтая от дете за това нещо, а не мисля, че някога ще се осъществи. Страшно ме привлича индийската музика и техния език, въобще като цяло всичко свързано с Индия, най вече традициите и обичаите. Бандитка преди разказваше и аз четях с голям интерес, но вече я няма. Тогава се задаваха много въпроси и се получаваше интересна дискусия, тя ни вкарваше в реалността.

# 713
Не знам дали някой е забелязал, но темата е съвсем към края, има още една страница.

# 714
Едно не може да се отрече, че таива апокалиптични сценарии правят индийците, направо ума ми взимат. Освен, че са много цветни и пълни с емоции, сериалите им са и много интересни и етнографски образователни. Колкото и странно да е в мое лице освен почитател на филми от рода на "Ах този джаз", който ми е любим, се оказа и голям почитател на индийските сапунки. Направо съм си зарибена за тях. Даже и съпружеското тяло с усмивка забелязва, че те са по-добри от истанбулските такива. В служабата, вече използувам някои от жестовете , изразяващи различно отношение.
Както не всеки филм е класика като  "Ах този джаз",така и в турските и индийските сериали не всички са  качествени Rolling Eyesот турските много ми харесват "1001 нощ " и "Перла" - гледах ги от Vboxs,защото много ми ги хвалеха и наистина са хубави..от индийските загледах Булката,но като започна Светлината спрях Heart Eyes Peace

# 715
  • София

Сериала е страхотен Hug

Миха, да ти кажа, че и аз много се радвам, че си успяла някак да научиш този език. Радвам се, защото аз си мечтая от дете за това нещо, а не мисля, че някога ще се осъществи. Страшно ме привлича индийската музика и техния език, въобще като цяло всичко свързано с Индия, най вече традициите и обичаите. Бандитка преди разказваше и аз четях с голям интерес, но вече я няма. Тогава се задаваха много въпроси и се получаваше интересна дискусия, тя ни вкарваше в реалността.
Бубе Hug и на мен много ми липсва Бандитка тя си е цяла вселена Hug

Индия ми е толкова интересна като страна, чела съм и съм се итнересувала много. Така че ако имаш някакви въпроси питай, ако знам ще ти отговоря с най-голямо удоволствие.
Езика го почнах още в гимназията, като допълнителен език. Беше ми интересно, нещо различно.

Роска ще пусне темата, просто ще се посвием малко докато почакаме

# 716
Не знам дали някой е забелязал, но темата е съвсем към края, има още една страница.
Бубе и аз забелязах,надявам се Рокси да подготвя вече новата ако малко се е пооправила
нали е настинала милата  Hug   bouquet

# 717
  • София
Както не всеки филм е класика като  "Ах този джаз",така и в турските и индийските сериали не всички са  качествени Rolling Eyesот турските много ми харесват "1001 нощ " и "Перла" - гледах ги от Vboxs,защото много ми ги хвалеха и наистина са хубави..от индийските загледах Булката,но като започна Светлината спрях Heart Eyes Peace

"1001 нощ" беше първият, той ми е любим от турските Two Hearts другият който гледах с удоволствие беше "Мечтатели" и "Листопад" с Али Ръза Joy Joy
На сърце от индийските ми е "Цветовете на любовта" Two Hearts "Булката" го гледах между другото,
Появи се "Светлината" и той измести всички Two Hearts Two Hearts

# 718
Ох, много хубава серия на Кармата, чак не ми се вярва да е истина. Направо съм в напрежение Ванш как точно ще развали работата...  Confused

# 719
Миха, научила си хинди в БГ?! Това е повече от възхитително! Та това е напълно различен като структура език и е толкова богат, поне така казват индийците, които познавам.
Аз харесах 1001 нощ, но не ме плени така както Светлината и Кармата.

Общи условия

Активация на акаунт