Професионални серии за коса - тема 76

• 74 623
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Можете ли да ми сравните крема на лореал от абсолют серия стария и новия? Знам, че липидиума уж имал термозащита, целулара - не и той се слага на суха коса, а липидиума на влажна. Питам за краен резултат и вид на косата. Изглаждащо, омекотяващо, смазващо ли действа, защото стария учудващо не ми действаше така.

И още едно сравнение, ако може  Thinking
Термото липидиум и крема про кератин рефил. Благодаря предварително Simple Smile

Да си подбутна въпросчетата. Толкова момичета има, които са ползвали всички серии на лореал, една ли не може да ми отговори  Thinking

# 586
Тези две серии подходящи ли са за суха коса: http://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique и http://www.zlatnaribka.com/kerastase/discipline?

# 587
  • Стара Загора

По скоро дисциплин е по-подходяща за суха коса отколкото денсифик Peace

# 588
Можете ли да ми сравните крема на лореал от абсолют серия стария и новия? Знам, че липидиума уж имал термозащита, целулара - не и той се слага на суха коса, а липидиума на влажна. Питам за краен резултат и вид на косата. Изглаждащо, омекотяващо, смазващо ли действа, защото стария учудващо не ми действаше така.

И още едно сравнение, ако може  Thinking
Термото липидиум и крема про кератин рефил. Благодаря предварително Simple Smile

Да си подбутна въпросчетата. Толкова момичета има, които са ползвали всички серии на лореал, една ли не може да ми отговори  Thinking
Аз съм ги ползвала Абсолщт рипеър целулар и липидуим. По-скоро ми харесва стария крем. Омекотява и заглажда,но лесно може да утежни,ако не се внимава и косата става като замазана. Сега тъкмо се подсетих,че имам за около две-три ползвания от крема. Най-добре според мен да се ползва,ако се сушиш със сешоар Peace Стария защита нямаа новия на мен леко ми втвърдяваше косата и скоро го размених.

# 589
  • София
Не съм ползвала крема, а двойния серум от Липидиум серията, която по принцип много харесвам. Той също има термозащита и също втвърдява косата, заради протеините предполагам.

# 590
  • МАРС
Коя серия на Керастаз е силно хидратираща?
Че така съм се напротеинчила, може буквално да си отчупиш от косата ми. Mr. Green

# 591
  • София
Nutritive и Elixir Ultime

# 592

По скоро дисциплин е по-подходяща за суха коса отколкото денсифик Peace

Благодаря   bouquet

# 593
  • Пловдив
Дами, това масло ли мирише "вкусно", хммм, не мога да определя точно на какво - сладка сметана, бисквитка или нещо подобно?

# 594
Дами, защо регенеративният крем за топлинно третиране на Лореал е към 10 лв по-евтин в ензо? Оригинален ли е? Въпроса ми не е много за тук, за което се извинявам, но реших да попитам тук, тъй като сте най-запознати.
Другият ми въпрос е какво точно ще рече, че е регенеративен? Подходящ ли е за нормална, към мазна в корените, коса ?

# 595
Момичета, в lookfantastic има 20% на всичко.

Може ли някой да ми сравни Хайверната серия на Алтерна рипеър и шампоана и балсама на Керастаз Дензифик. Поръчала съм шампоана и балсама от първите, но не съм ги получила още, а отдавна съм хвърлила око на Дензифик серията. Да я взимам ли или няма смисъл щом имам Алтерна?

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 16:53 от Kölsches Mädel

# 596
  • София
някой ползвал ли е продукти на living proof?

# 597
  • София
Скоро ще пускат Joico в златната рибка. не съм ползвала продукти на тази марка и ще ми бъде любопитно.  Grinning

# 598
  • София / Перник
Момичета,
Извинете ме за глупавия въпрос,  но как отваряте шишетата на Алтерна, има ли някаква тънкост? Първия път за мен е истинско мъчение.  Sad

# 599
  • Стара Загора
Момичета,
Извинете ме за глупавия въпрос,  но как отваряте шишетата на Алтерна, има ли някаква тънкост? Първия път за мен е истинско мъчение.  Sad
Просто завърташ капачето на дясно и стискаш,после отново завиваш на ляво това е отгоре са с мембрана когато е отвито си излиза шампоанчето....твърдички са и си иска стисканееееее Joy това е Peace

Общи условия

Активация на акаунт