Къде в Огняново

• 159 898
  • 508
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Имате ли впечатления от Алексовата къща? Голяма компания сме /около 30 човека/ и обмисляме да отседнем там? Моля, препоръчайте къща за гости с 30 места, топъл външен минерален  и топъл вътрешен минерален  басейн, спа. Гледах и хотели, но се притеснявам да не сме шумни и да притесняваме другите гости. Благодаря предварително.

# 466
Здравейте.Има ли някой , който е посещавал Огняново без личен транспорт?Има ли автобус до там.Става въпрос за София-Огняново .Даже и да не е директен,а с прекачване пак е опция.Въобще има ли автогара или спирка на автобуси?

# 467
Свекърва ми пътува така. До Гоце Делчев с автобус и оттам с такси. Доколкото знам има и автобуси Гоце Делчев Огняново, но та каза, че таксито не е скъпо. Това беше преди година-две, но едва ли има голяма промяна.

# 468
Брат ми със жена си беше в хотел "Елеганс" в Огняново и останаха много доволни.

# 469
GRAFFIT Luxury houses отзиви за този хотел?

# 470
  • София
Като цяло хотела е къща за гости и допълнително нова част с 2 апартамента и още една цяла къща за 2-3 семейства. Апартамента в който бяхме беше с 2 стаи без кухненски бокс, но със страхотна тераса с поглед към селото - определено го препоръчвам като настаняване за 3-4 човека. Домакините са мили и се стараят да угаждат на гостите си. Има малка детска площадка. Закуската е базова, зеленчуци, плодове,  яйца, салам, кашкавал сирене и традиционни мекички, пържени филийки и принцеси. Няма забележки от към настаняване и храна. Има и паркинг за кола.
Това, което не ми хареса, че водата в басейните беше за мен студена и самите те не бяха много чисти.

# 471
Здравейте, дали някой има пресни впечатления за хотел Бохема? В неделя пътуваме за там за три нощувки и ми се иска да съм подготвена за това какво да очаквам. Ние сме с един 3-килограмов малтиец и той е причината да изберем точно този хотел. Иначе ще използваме мястото за отправна точка да обиколим околните села и евентуално да се топнем в басейна след обилколките.

# 472
Като цяло хотела е къща за гости и допълнително нова част с 2 апартамента и още една цяла къща за 2-3 семейства. Апартамента в който бяхме беше с 2 стаи без кухненски бокс, но със страхотна тераса с поглед към селото - определено го препоръчвам като настаняване за 3-4 човека. Домакините са мили и се стараят да угаждат на гостите си. Има малка детска площадка. Закуската е базова, зеленчуци, плодове,  яйца, салам, кашкавал сирене и традиционни мекички, пържени филийки и принцеси. Няма забележки от към настаняване и храна. Има и паркинг за кола.
Това, което не ми хареса, че водата в басейните беше за мен студена и самите те не бяха много чисти.
GRAFFIT Luxury houses , прекрасно място препоръчвам.
Изкарахме си страхотно.Басейните бяха идеални, чисти и имаше за всеки вкус с различна температура на водата.
Домакини и храна прекрасни.

# 473
  • Някъде там
Здравейте. Има ли някой който е бил във Валентина касъл скоро ?Искам да знам дали има разлика с Роял Валентина касъл.  Бяхме октомври в РВК, защото в другия имаше голяма група с деца и беше пренаселено. Хареса ни хотела и басейна. Сега се колебаем между двата, защото ВК е с по голям басейн. Дали ще е достатъчно топъл ?

# 474
Сходни са Валентините и по спомен Т на водата е еднаква, но сме ходили отдавна...

Мнения за twin house? Ще сме служебно настанени там.

# 475
Били сме преди няколко години и не ми е актуална информацията. Тогава ни хареса. Собственичката беше много любезна и отзивчива, чисто, подредено. Стаята ни беше прилично голяма, с кухненски ъгъл, матракът беше много удобен, но най-очарована бях от голямата тераса. Басейнът е външен, но малък. Със сигурност зимата не работи. Тогава предлагаха скромна закуска след предварително записване и заплащане. Сега не знам как е. Това беше последната ни почивка в къща за гости. След това преминахме към хотели в Огняново. Големите, целогодишни и топли басейни са предимството им. И не само.

# 476
Благодаря!
Моите пресни впечатления  - две къщи са с по няколко стаи във всяка. Двойните стаи не са големи, но е чисто. Има еднократни чехли и консумативи в банята. В студиото има диван, кухненски бокс и голяма тераса. Кухня има, но посуда - не. Нито една чаша... което е странно според мен. Имаш кана да си запариш чай, примерно, но няма
в какво.
Терасата на двойната стая няма нищо общо с тази на студиото - малка и тясна. Има общ хол с кухня, бар плод, трапезна маса със столове,  голям диван, кресла и малък ТВ. Долу имаше някаква посуда. Има и сауна, и парна баня, 24 ч. са на разположение. Не сме ги ползвали. Малък басейн + още по-малък детски, сезонни, сега не работят. Хазяйката беше отзивчива. Престоят включваше закуска. Направиха ни пържени филии с яйца и сандвичи с шунка и кашкавал. Имаше чай с мед и нескафе- автомат.
Общата ми оценка е добра, все пак е бюджетно място за настаняване.
Ходихме в любимия ми Св. Георги, Балдево, за вечеря - без забележки съм.

Някой посети ли новия СПА център на Боже име? Искам да запазя кратка семейна почивка там за Гергьовден. ☺️

# 477
  • Някъде там
Сходни са Валентините и по спомен Т на водата е еднаква, но сме ходили отдавна...

Мнения за twin house? Ще сме служебно настанени там.
Благодаря.
А някой има ли отзиви за хотел Сибия ?

# 478
GRAFFIT Luxury houses на какво разстояние е от  Терма вита, бившия профилакториум?

# 479
  • There I was on a July morning
GRAFFIT Luxury houses на какво разстояние е от  Терма вита, бившия профилакториум?
1,5 км

Общи условия

Активация на акаунт