Веганизъм, суровоядство и спорт

• 75 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Замириса ми на какао  Heart Eyes и слюноотделям на ягодовото смути. Ама то с такива сладки берачки няма как да е друго.

# 136
Мммм, ягодки:)
И аз ги включих в закуската след една качествена тренировка от час и половина:)
Кисело мляко, 3 лъжици овесени ядки, ягоди, череши, кокосови стърготини, ленено семе, суров слънчоглед и стафиди...
Толкова бързо го унищожих и ми беше толковаааа вкусно, че се замислям, дали утре да не съм цял ден на такова хапване.Simple Smile))Свежо, лятно и зареждащо:)

# 137
Как обичам ягоди мммммммм

Направих много вкусни бисквити. Нахутено брашно, смлени орехи, ч.л мед, яйце и малко покълнала леща. Замесих меко тесто, пекох около 20 минути. Свършиха много бързо  Grinning

# 138
От нахутеното брашно ми се подува корема.
Правя един сладкиш с тиква, в който оригиналната рецепта е с нахутено брашно, но след като установих, че не ми се отразява добре, замествам с друг вид брашно.

# 139
Как обичам ягоди мммммммм

Направих много вкусни бисквити. Нахутено брашно, смлени орехи, ч.л мед, яйце и малко покълнала леща. Замесих меко тесто, пекох около 20 минути. Свършиха много бързо  Grinning
atariiii, кажи моля, каква е точно рецептата, защото обичам и използам доста нахутено брашно, но подобни бисквити не съм правила. Традиционно си правя нахутени хлебчета, които са по-скоро като палачинка.Simple SmileСподели  bouquet

# 140
gathering  Hug рецептата е "на око"  Wink Тъй като имах останал 1/2 пакет нахут реших да го смеля на брашно в кафемелачката. След това разбих яйцето, добавих нахутеното брашно и смлени орехи. На гъстота беше по-гъсто от тесто за палачинки. Добавих чаена лъжичка мед и около една шепа покълнала леща. Разстлах сместа в тавичка. Пекох до готовност (около 30 мин.) Когато изстина нарязах под формата на бисквитки.  Grinning Определено бяха вкусни и се харесаха в къщи.  bouquet

# 141
Симпа ме вдъхнови с нейния ягодов пудинг. Та ето един крем от червено цвекло, ягоди, банан, соев протеин, ленено и конопено семе

# 142
Фея, ако разполагах с достатъчно мощен блендер, задължително щях да опитам и твоя вариант - ягоди и цвекло. Страхотен цвят се е получил.

Днес си приготвих за закуска млечно-ягодово смути: кисело мляко, ягоди, ленено семе, конопено семе и малко овесени ядки. Много вкусно беше. Вариантът с ядково мляко ще остане за вдруги ден.

Имам още около 3-4  кг. ягоди - достатъчно материал за всякакви опити (само време да има)  Grinning.

# 143
atari, благодаря:)))Със сигурност ще пробвам да ги направя...може и да добавя някакви други ядки.
Обичам експериментите.
Благодаря  bouquet
Ще споделя и аз какво съм сътворила, сигурно чак почивните дни, но ще се "заиграя" в кухнята.

# 144
Записах се за масова йога на Таймс Скуер по повод лятното слънцестоене. Запазих си място за първата сутрешна сесия. Нямам търпение!

# 145
Ей, че готино! Фея ще чакаме снимки!

Аз продължавам да си набивам стабилно ягодки  Heart Eyes

# 146
Ооо, Фея, това звучи страхотно!
И аз съм много по ягодите и черешите тези дни, но си ги хапвам така, не на смути  Peace

# 147
Непременно ще има снимки, Фрея.

Ягодите и черешите и аз ги харесвам повече цели, Дилянка.

# 148
Ягодите и черешите и аз ги харесвам повече цели, Дилянка.

Особено черешите. Обезкостяването разваля цялото удоволствие.

Ягоди напоследък хапвам с удоволствие на смути. Най-често с чиа или с кис. мляко.

Утре най-после дойде ред на ягодово смути с бадеми. Отказах се да правя от тях бадемово мляко.
Накиснах бадемите (35 гр). Утре ще ги блендирам с ягодите. Мисля да сложа и лъжичка какао.
Мисля, че ще се получи идеална закуска.

# 149
Симпа, ако сложиш какаото, ще развалиш цвета на смутито и ще го претовариш с аромати. То и без друго ще е доста тежко заради бадемите.

Днешното ми смути беше много просто, но вкусно: спанак, магданоз, праскови и ленено семе.

Правих Джо Дилън тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт