ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 979
  • 783
  •   1
Отговори
# 375
Сладкишчето аз също имах такива проблеми.Даже имах период когато не мога да фокусирам нещо.Еми сдобих си се с очила  Wink

# 376
Сладкишчето аз също имах такива проблеми.Даже имах период когато не мога да фокусирам нещо.Еми сдобих си се с очила  Wink
Самите АД ли ни скапват очите,предполагам това им е страничен ефект.Защото птреди го нямах този проблем.Всичко е откакто приемам АД и куп др лекарства ......без ефект до днес.

# 377
Не знам .аз също преди нямах такива проблеми.Но това е едно лекуваме друго поразяваме.

# 378
Здравейте.От 2г и нещо пия хапчета.Първо бях с хомепатични,Стрезам,минах през Есцитил+Флуанксол,после ЗОлофт +Флуанскол.Открих ,че съм бременна и ми спряха веднага Флуанксола ,та пия Золофт близо 2г. 
3 месеца след като родих отидох при психито вече да ги спирам ,че ги пия дълго време и уж се чувствам добре.Тя ми се скара защо не съм отишла веднага ... Направихме схема за спиране.Половин месец го пиех по 1 и 1/2 (иначе пиех по 2 хапчета) ,после цял месец на таблетка само и 10 дена по 1/2 таблетка.Преди седмица уж вече ги спрях и пия сега през 2-3 дни по 1/2 таблетка.Обачеееее....не се чувствам пак като хората.Боли ме главата,като ме заболи лявата ръка или нещо пак си мисля ,че ще получа инсулти ,инфаркти ...Сънувам някакви сънища и после им търся значението ,то се оказва едни работи ,които си втълпявам още повече и повече и ...май няма да има отърване от тея хапчета  Cry Чаках 2г да пия една чаша Мартини ,като ги спрях веднага на следващия ден си налях една чашка Grinning така исках ,все гледах жадно ,жадно другите.
Мисля си да мина ли на билкови ,гледам при Гала рекламираха някакво Рескю ... не искам да продължавам вече с тея хапове бе мамка му ...няма ли оправия от всичко това .

# 379
Момичета,а как се справяте с ангажиментите на работа,с концентрацията ? Има ли такива от вас, на които им се струва,че в резултат на депресията,паническото разстройство не правят нещата както трябва и ще объркат нещо?Чувствате ли си "празни" главите?

# 380
Аз съм много мотивирана. На работа се чувствам по-добре.

# 381
     Въпроса не е в мотивацията,а в това какво е усещането.Аз до сега не съм отсъствала и един ден от работа,въпреки тежките кризи, през които преминах,но това не означава,че не се чувствам на моменти с празна глава,че не помня,че трудно се концентрирам и че въобще мисловната ми дейност определено  не е както  преди.
Пък може би при всеки е различно,не знам  newsm78

# 382
Аз говорех конкретно за себе си. Как аз се чувствам и какво ми дава посока. При мен водещият фактор е мотивацията. Въпросът беше персонално зададен.

# 383
При мен състоянието е като при Wonderrr .Аз също не съм отсъствала от работа,но много ми се е искало.
Но някак си чувството за отговорност не ми е давало тази опция.
Аз си мисля,че стресът и и многото работа,при мен отключиха страховите състояния.

# 384
здравейте по край ангажименти и грижи пропуснах да си пи рексетина 7-10 дни.Имам диагностицирана депресия.Бях на 20 мг.рексетин сега пак ли 20 мг. да започна?

# 385
Здравейте,чета ви..но не бях писала..май newsm78 ..но ..днес установих,че Золофта е изчезнал(май се повтарям  с предишни постове).Знам,че заместител може да му е Стимулотона,но преди 4 години започнах първо със Стимулотон,не ми понесе и преминах на Золофт.Сега,преди 4 месеца като започнах с АД започнах направо със Золофт...нещо знаете ли по въпроса,до кога няма да го има..

# 386
deni-sta,аптекарите не са на ясно до кога няма да го има и въобще дали ще се появи.Бях в Гърция по празниците и проверих в доста аптеки, и там е същото-казват,че от два месеца е спрян.Предлагаха ми други  заместители.Иначе на мен тук ,в  БГ ми предложиха като алтернатива Сеталофт от 50 мг на Актавис,и той е с активна съставка Сертралин и е на цена  около 4,60 лева.

# 387
Момичета,а как се справяте с ангажиментите на работа,с концентрацията ? Има ли такива от вас, на които им се струва,че в резултат на депресията,паническото разстройство не правят нещата както трябва и ще объркат нещо?Чувствате ли си "празни" главите?
И аз имам проблем с концентрацията и паметта.Постоянно забравям.А на т
Работа не ходя седя си по цял в нас.Много ме тормози депресията....нямам увереност в себе си,че ще мога да ходя на работа и да съм сериозн и точна и си седя у нас .даже не мога и колата да карам,не мога да се съсредоточа .

# 388
Сеталофт, золофт ,асентра,  стимулотон не са едно и също лекарство, независимо, че основната съставка е сертралин и определено не са взаимно заменими.  Аз години наред се лекувам със стимулотон, но реших да опитам със золофт и не искам да описвам какъв ад изживях.........Имам позната в чужбина, която тук пиеше золофт и се чувстваше перфектно, но се оказа , че там има само чист сертралин......опита с него и реакцията беше ужасяваща, та се наложи от тук да и изпращат золофт.....ноооооооо всеки сам знае себе си и решава какво да прави. Аз вече оставам в позицията на страничен наблюдател и просто ще ви чета......само ако ми отслабне ангелът мога да реагирам. Извинявам се, че изразих мнение, но просто сърце юнашко не издържа.  Mr. Green Гала, Джери, Енио, Мими-липсвате ми и влизам с надежда евентуално да ви засека, но явно и вие сте забегнали.  Sad

# 389
alinnna аз си надничам тука. Hug Heart Eyes.Повече от месец не са ме нахлували лошите мисли.Няколко дни се радвам на хубавото време което ми действа доста добре.Имам огромно желание за работа.

Общи условия

Активация на акаунт