ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 954
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм тук ама съм гузна, щото мъжа ми темерута не щя да ми качи снимки от Шри Ланка, та се покривам сега. Иначе здравословно си ги имам проблемите, я главата, я сърцето, ама... Сега подготвяме един ремонт в къщи, че с него се занимавам. Как изкарахте празниците? Аз едната нощ се забавлявах, после си платих естествено с цял ден болки в сърцето.

# 391
Гала, аз така изкарах Laughing
Аз съм полегналата Wink

Скрит текст:

# 392
Гала, аз така изкарах Laughing
Аз съм полегналата Wink

Скрит текст:
Хей, мокър бандит..... Ти защо не ме водиш със себе си ами си ходиш ей така егоистично ааааааааааа? И Галка и Мими ще дойдат. А пък Енио съвсем ми изчезна от екрана....

# 393
Али,  взимам Ви на 6-7 май. Да нямате претенции за планината. Гала чете, Мими и тя. Еньо сега и той ще види.

Та тръгваме Heart Eyes

# 394
Ехее, точно тогава свекито ми изигра кален номер записвайки се на екскурзия в Париж, че съм гледачка, ама духом съм с вас.

# 395
sladki64eto89, как си ти, по-добре ли си? Имаш ли напредък с лечението, смяната на медикаменти и прочее?

# 396
  • София
Здравейте, мацки Simple Smile
Хвърлям по едно око отвреме навреме, ама сега по-рядко, че започнах работа (най-накрая след няколко месеца търсене), та в началото ми беше малко тегаво и притеснено да не направя пак някоя издънка, като предишния път... Ама засега е добре, де. Така че, туй е новото от мен, да се похваля и аз с нещо най-накрая Simple Smile
Иначе си помня обещанието да водя Алина и Джери на поход някъде, ама да видим как ще го организираме Simple Smile
Гала, взимай пример от Джери и вземи да качиш някоя снимка, не се скатавай Simple Smile

# 397
Здравейте, мацки Simple Smile
Хвърлям по едно око отвреме навреме, ама сега по-рядко, че започнах работа (най-накрая след няколко месеца търсене), та в началото ми беше малко тегаво и притеснено да не направя пак някоя издънка, като предишния път... Ама засега е добре, де. Така че, туй е новото от мен, да се похваля и аз с нещо най-накрая Simple Smile
Иначе си помня обещанието да водя Алина и Джери на поход някъде, ама да видим как ще го организираме Simple Smile
Гала, взимай пример от Джери и вземи да качиш някоя снимка, не се скатавай Simple Smile

Hug Ураааааааааа, много се радвам. Имаме си новина. Този път-никакво отказване.

Мен пък ме мъчи зверски грип, тъпча се с антибиотици и направо ходя като зомби на работа. Че и дисковата се разбесня с пълна сила, та и там инджекции и сега като дъртите баби се влача с една торба илачи на работа.

# 398
  • София
И аз изкарах един адски смотан грип и той се развихри точно за Великден, та и на лекар не ходих, ей така на крак го изкарах, ама тая седмица се поизтощих нещо, та днес цял ден почивам и се излежавам Simple Smile

# 399
Здравейте момичета!
Аз съм нова тук, видях темата и честно казано се регистрирах с надеждата, че ще получа съвет как да намеря Золофт. Пия го от 4 месеца,  не мога да го спра, а ме искам да го сменям! Моля, ако някоя от вас има инфо как да го намеря или пък има останали таблетки/ които може да продаде/ да ми пише?! Ще ви бъда много признателна!

# 400
Чудя се, нали Золофтът е от сорта на всички сератонинови медикаменти. Да не го описвам толкова дълго. При мен един с друг АД по схема се смени за около седмица. Всички АД действат по този начин. От този тип. За другите типове АД е по-сложен въпросът. Та момичета отидете при психиатъра си.

Хубави новини има тук. Целувам Еньо за новата работа. Да ти е приятна и доходоносна Hug

И аз изкарах тежък грип. Но той беше преди 3-4 седмици с пълната си сила. Сега се влача с една кашлица. А нали съм била и болна от туберкулоза, ей няма минаване.

Моят приятел ще получава много пари, ама прекалено много. Искал да прави кебапчийница е центъра. Брех, как да се завирам в мазнотията в града. Аз винаги съм искала хижа в планината. Май ще го зарязвам. Ми стига му толкова, да си взима пътя вече  Party

Да Ви пожелая приятна неделя Hug Heart Eyes

# 401
Еньо, поздравления за хубавите новини. Да се чувстваш прекрасно на работното място, не се преуморявай обаче.
Джери, аз мислех, че отдавна го заряза твоя и че вече си с Карадарлиев  Joy
И да се оплача, от 2 дена постоянно ми прескача сърцето, какво пък иска сега не знам.

# 402
Джери, аз също бях останала с впечатление, че сте се разделили. Нали страдаше за котето......аз даже мислех, че затова тъгуваш. Ми що не го водиш с теб по планините?

# 403
Али, като видя, че ще го изхвърлям да знаеш колко любезничък стана Wink Тъгувах, че ми обясняваше, че не обичал повече. А сега най-много ме обичал. Абе трябва да го разкарам и това ще стане.  Сега няма да разказваме "пернишки истории" Joy Ти си имаш много големи хубавци - и малкият и големият Hug

Гала, още не съм с Карадалиев, но мисля да го атакувам тези дни Wink Как е сърчицето ти Hug На мен ми действа добре Конкортът.

Да Ви пожелая красива и успешна седмица Hug

# 404
Здравейте момичета!
Аз съм нова тук, видях темата и честно казано се регистрирах с надеждата, че ще получа съвет как да намеря Золофт. Пия го от 4 месеца,  не мога да го спра, а ме искам да го сменям! Моля, ако някоя от вас има инфо как да го намеря или пък има останали таблетки/ които може да продаде/ да ми пише?! Ще ви бъда много признателна!

Привет,
оказа се,че Золофт трудно се намирал и в Гърция, даже май няма и там. Не знам как стои въпроса със Золофт в Румъния, може би е добре там да се провери! Надявам се да успееш да намериш бързо и да няма проблем. Принципно в нашите аптеки предлагат 2 генерика като заместител, но това не значи,че ще ти действат по същия начин както оригиналния Золофт, макар,че веществото вътре е едно и също, но винаги можеш да пробваш...

Общи условия

Активация на акаунт