ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 933
  • 783
  •   1
Отговори
# 405
За този Золофт говорите ,нали

# 406

Да, за този. То друг мисля,че няма...

# 407

Да, за този. То друг мисля,че няма...
аз го пия от 2г. Сега уж го намалих и пия пред ден ,два от него ,но ... пак взех да ставам зле.Да ми изтръпват крайници ,да ми е напрегнато ,замаяно ...

# 408
Шушулина, от която и държава да си го поръчаш, ще е с наименование сертралин. Дори в Испания изпращахме золофт, защото техния сертралин не действаше на нашия познат. Дори в Турция като търсих стимулотон ми предложиха сертралин. Ако така стояха нещата и тук би могла да го замениш със стимулотон, асентра, или сеталофт-дори сеталофт е доста по-евтин. Попитай пси , дали не можеш с някой от тези да замениш.

Джеренце, ама как ще търпиш да те нараняват така. И без това си доста чувствителна. Ама пък току виж забогатял от кебапчийницата?! Големият ми убавец, да чукна на дърво, макар, че съм с два предишни брака, вече 8-ма година ме носи на ръце и не спира да ми повтаря колко много ме обича -нищо, че направо съм слон в сравнение с него....

# 409
Али Heart Eyes, и аз съм си трагедия понякога, май понякога ми изглежда преувеличено написаното. Май все се събирам с неподходящи мъже.  Аз само веднъж съм се женила, после с един живях 15 години. После с тоя велик писател 3 до сега. Не броя временните.
Притрябвали ми техните пари, че всички до сега аз съм ги издържала с моята доцентска заплата и работа допълнително към един туристически сайт Hug

Днес тръгнах към Карадалиев. Много съм нещастна Cry Та си обух най-късата пола. Едно деколте голямо извадих, че съм нашишкавяла в гърдите. После комшийката ми даде едни (курвенски)  ботуши с висок ток и те над коляното. Че ме и гримира, че аз съм непохватна там малко.
Та вървя към "Свети Наум" и си спрятам сваляческите приказки.
А той не бил на смяна Sad Sad Sad
Добре, че видях един познат там да изпием по няколко бири с него Simple Smile

Ако Ви интересува Карадалиев ще работи на 27 и 28 първа смяна. Т.е. от 8.00 до 14.00

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 13:23 от Jerry F

# 410
т.е на 27 и 28 от 8.00 до 14.00 да стискаме палци  Joy

Абе зле е сърцето, не спира да прескача, май пак ще пускам хормони, че те като се объркат и ме удря в сърцето. На всичко отгоре малката с цистит, ще влизаме в болница с нея, бедното дете.

# 411
Али Heart Eyes, и аз съм си трагедия понякога, май понякога ми изглежда преувеличено написаното. Май все се събирам с неподходящи мъже.  Аз само веднъж съм се женила, после с един живях 15 години. После с тоя велик писател 3 до сега. Не броя временните.
Притрябвали ми техните пари, че всички до сега аз съм ги издържала с моята доцентска заплата и работа допълнително към един туристически сайт Hug

Днес тръгнах към Карадалиев. Много съм нещастна Cry Та си обух най-късата пола. Едно деколте голямо извадих, че съм нашишкавяла в гърдите. После комшийката ми даде едни (курвенски)  ботуши с висок ток и те над коляното. Че ме и гримира, че аз съм непохватна там малко.
Та вървя към "Свети Наум" и си спрятам сваляческите приказки.
А той не бил на смяна Sad Sad Sad
Добре, че видях един познат там да изпием по няколко бири с него Simple Smile

Ако Ви интересува Карадалиев ще работи на 27 и 28 първа смяна. Т.е. от 8.00 до 14.00
Милото ми каръче то  remybussi Нищо ще стискаме палци пък. Ама как така ще ги издържаш бе. Хей, ще строявам. Аааааааааааааа. Па и като знам писателите какви пари изкарват....Едно време и аз се пробвах, ама като видях , че нищо не става-хората не купуват книги и си разподарих книжката на приятели, че да не ме е яд като я гледам.

# 412
Момичета, моля ви кажете какво правите ,като няма Золофт по аптеките.Трима лекари попитах три различни мнения чух.След три дни ми свършва запаса и съм в ужас с кое да продължа..Споделете пиещите Золофт какви варианти имате и как процедирате?Благодаря много...

# 413
Днес бях при пси и тя ми изписа някакъв заместител на Золофт.И аз имам малко запас,много се надявах да ги спирам ,ама като не съм ОК още  Confused Изписа ми Стимулотон 50гр и Симпатил... някй ползвал ли ги е ,каза че Симпатила били хомеопатични

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 12:30 от 6u6ulina

# 414
Аз съм ползвала стимулотон и в момента съм пак на стимулотон. Но на мен до сега друг АД не ми е повлиял. Симпатил беше нещо билково с глог и още нещо.....не съм го пила. Но съм се опитвала да заменя стимулотон със золофт и не се е получавало. Золофт ми действа много зле, независимо, че както и золофт е с основно активно вещество сертралин. И определено стимулотон не е заместител на золофт. Това са две различни лекарства.

# 415
На мен също Золофт ми действа много зле, опитах да го пия 3-4 дена и то някакви смешни дози         ( четвъртинка ) и получих много силна тревожност,а той уж бил м ного добър за тревожност. Парадоксално, но факт. А уж генериците и Золофта имат еднаква активна съставка, но се оказва,че май не е точно така...

# 416
Мисля, че не може да се прави генерално заключение от няколко дни на четвъртинка и на мен ми действаше така в началото, но това е нормално и преминават симптомите за седмица две и след това бавно идва подобрение.А се отчита състоянието месец след достигането на терапевтичната доза, така че за 3-4 дни не могат да се правят генерални изводи, по скоро се чудя сега , като няма золофт как ще ми се отразят другите лекарства и от това се плаша.

# 417
Мисля, че не може да се прави генерално заключение от няколко дни на четвъртинка и на мен ми действаше така в началото, но това е нормално и преминават симптомите за седмица две и след това бавно идва подобрение.А се отчита състоянието месец след достигането на терапевтичната доза, така че за 3-4 дни не могат да се правят генерални изводи, по скоро се чудя сега , като няма золофт как ще ми се отразят другите лекарства и от това се плаша.

Съгласна съм с това, което казваш, но на първо място съм свръхчувствителна към всякакви лекарства и ако ти пиеш примерно 100 мг от нещо, на мен ми стигат и 10 мг и задължително получавам всички странични ефекти описани в листовката, а най-често получавам и тези които са най-малко възможни. Наясно съм със периода на привикване, чела съм до припадък за това, но тези 4 дена бяха ад. Пила съм Золофт преди време и реакцията ми не беше такава определено, тогава дори не ми подейства.

Консултирах се с лекаря и той каза,че болестите и състоянията се менят непрекъснато, както и химията в нас, както и хормоните. Така,че не било странно,че от едно и също лекарство се повлиявам по различен начин през различно време. Също така ме предупреди,че в момента е "сезона на депресиите", както го нарече той - тоест пролет и есен хора с такива проблеми могат да очакват промени и това не е нещо учудващо.

# 418
четах листовката на Стимулотон...мн странични реакции.Направо ме достраша.Казаха ,че Золофт не е толкова силен АД,а Стимулотон силен ли е ,пристрастява ли се човек от него ?

# 419
То на всички лекарства пишат по много странични ефекти, застраховат се, не чети, гледай как ти действа.

Общи условия

Активация на акаунт