ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 814
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Джери чак и гаджета в множествено число,имало е разпъване на халка Simple Smile хихихи...
Един приятел като разбрал какво му е ПР,взел да пие и след месец нямал вече,така казва.НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА АЛКОХОЛА ЗА СПРАВЯНЕ С ПРОБЛЕМА!!!В 90% от случаите Па и Пр се отстраняват с ПСИХОТЕРАПИЯ!

# 676
Здравейте дами!Имам едно питане,понеже ми се налага да започна да пия Клонарекс(Ривотрил) искам да попитам на вас как ви действаше.успиваше ли ви много,беше ли ви все сънено от него?

# 677
Здравейте ....на всички моля ви помагайте.Ето я моята история....два месеца пия Есобел 10 по едно хапче сутрин но не издържах защото от 3 дни пак атаки сутрин между10 и 12 часа...това не е било моето хапче ,току що се връщам от психиатъра ...ново хапче Сеталофт сутрин по 1 едно хапче.....че въпросът ми е пак ли ще преживея същите кошмари през първите 2 седмици докато свикне организмът.Или да се мъча още с Есобела от който ми бучаха ушите,кръвното 100 на 80 ниско и постоянно стягане на сърцето.

# 678
Здравейте дами!Имам едно питане,понеже ми се налага да започна да пия Клонарекс(Ривотрил) искам да попитам на вас как ви действаше.успиваше ли ви много,беше ли ви все сънено от него?
[/qАз пия по четвъртинка и след половин час съм окей...пия го към 10 преди обяд.....а цяло ще си гроги...uote]

# 679
Няма да спра да повтарям,защото съм търпелив към Вас тъй като и аз съм част от това.Няма страх от ефекта  на антидепресанта а има страх от страха или безпокойството тоест,което е измислено,пусни го да минава през теб,не се бори с него и така ще отмине.Сърцето не те стяга,то си работи нормално.Стягай си парцалите и отивай на психотерапевт,само за един час аз успях да заспивам спокойно да хапвам спокойно и да облекча някои симптоми до този момент,но продължавам!

# 680
Ооо стяга си сърцето но не по органична причина ами заради инервацията, от нерви демек.

# 681
Наистина психотерапията помага човек да се научи да владее ПА и да ги пуска да преминат през него. Аз от моя психотерапевт се научих именно как да ги пускам и какви мантри да си повтарям. Но само с психотерапия при мен не стана, за това пия и АД. И аз съм на Ривотрил по половин таблета от 0,5 , не ме успива, не усещам странично действие. Както писах от две години нямам силни ПА, има леки, които успявам да контролирам и не са страшни.

# 682
Наистина психотерапията помага човек да се научи да владее ПА и да ги пуска да преминат през него. Аз от моя психотерапевт се научих именно как да ги пускам и какви мантри да си повтарям. Но само с психотерапия при мен не стана, за това пия и АД. И аз съм на Ривотрил по половин таблета от 0,5 , не ме успива, не усещам странично действие. Както писах от две години нямам силни ПА, има леки, които успявам да контролирам и не са страшни.
и на мен пси ми каза да започна с 2 пъти на ден по 1/2 от 0,5 аз имам деперсонализация и дереализация .от колко време го пиеш? И сега приемаш клонарекс нали?

# 683
Сладкишче, ти ли пиеше депакин?

# 684
Сладкишче, ти ли пиеше депакин?
Пия конвулекс хроно,което е същото като депакин.но от днес почвам да го намалявам ,за да почна клонарекса.При мен нямаше ефект от него.

# 685
Сладкишка на ривотрил съм от две години и половина, същата схема два пъти по половинка, но понякога вечерната доза си я спестявам. На клонарекс не съм минала още, защото съм се заредила с ривотрил и имам за още дба три месеца. Аз лично съм доволна от ривотрила, защото не ме приспива и не ме прави като пияна. От ксанакса имах доста странични ефекти. И така стискам палци всичко да се нареди

# 686
Сладкишка на ривотрил съм от две години и половина, същата схема два пъти по половинка, но понякога вечерната доза си я спестявам. На клонарекс не съм минала още, защото съм се заредила с ривотрил и имам за още дба три месеца. Аз лично съм доволна от ривотрила, защото не ме приспива и не ме прави като пияна. От ксанакса имах доста странични ефекти. И така стискам палци всичко да се нареди
ох и аз пих 5 дни ксанакс нямах странични реакций,но го приемах с анафранил който ми засили 300000 пъти тревожността и спрях всичко тогава.И аЗ стискам палци всичко да е наред и да ми помогне най-вече!

# 687
Ако не пиете тези боклуци ще умрете ли какво,бас хващам че не ходите на психотерапия.

# 688
Напротив, Сладкишче ходи и то при доста добра психотерапевтка.  Simple Smile

# 689
Ако не пиете тези боклуци ще умрете ли какво,бас хващам че не ходите на психотерапия.
Здравейте! Ходя при една от асистентките на Ани Владимирова от около 3 месеца може би.ако не са й повече.Но деперсонализацията и дереализацията ми не минават.

Общи условия

Активация на акаунт