ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 804
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Значи не е добра!Появяват се единствено когато мислиш затова,сутрин ги няма при мен то от тях идва и атаката от безпокойството.

# 691
Значи не е добра!Появяват се единствено когато мислиш затова,сутрин ги няма при мен то от тях идва и атаката от безпокойството.
При мен са постоянни 24 часа в денонощието,само да отбекежа аз нянам ПА а съм с голям депресивен епизод

# 692
Ясно,депресията в съвсем друго нещо.Добре де като легнеш или седнеш пак ли ти се замайва.При мен е когато се безпокоя тревожа или съм сред хора Simple Smile Поздрави

# 693
Сладкишче, ти на отоневролог ходила ли си. Такова замайване може да е и от вестибуларния. Ти чувстваш ли се в голям депресивен период?

# 694
Сладкишче, ти на отоневролог ходила ли си. Такова замайване може да е и от вестибуларния. Ти чувстваш ли се в голям депресивен период?
Не съм ходила за вестибуларния апарат ,пси ми е. Обещал да направим скенер,да го проверим.Еми чувствам се много депресивно,не ми се излиза,не помня ,нямам концентрация,не се чувствам сигурна да почна работа,не мога да си карам колата,чувствам се отделена от света и всичко чувствам като нереално дори и себе си.като се гледам в огледалото все едно виждам др човекк......много е странно.Не знам какво ми е ,....казват ,че е депресия

# 695
На скенера не се вижда вестибуларния, обаче от това което описваш не ми прилича да е от него. От там ти е замаяно като пияна и залиташ. Ама то между впрочем алкохола удря точно вестибуларния.

# 696
На скенера не се вижда вестибуларния, обаче от това което описваш не ми прилича да е от него. От там ти е замаяно като пияна и залиташ. Ама то между впрочем алкохола удря точно вестибуларния.
На мен не ми е замаяно и не залитам.А и не пия алкохол.Не знам какво ми се случва ...

# 697
Случвало ли ви се е изведнъж да се чувствате като в безтегловност? Често следобед примерно изведнъж краката ми омекват, леко притрепервам и като стана от стола все едно ще падна.Все едно нямам никаква сила, енергия, като напиша в гугъл и излиза че са симптоми на ПА. Взимам веднага ксанакс за да не се притеснява нещо. Споделете Моля ви, дали сте имали такива моменти и как отминават. Благодаря

# 698
Да случвало ми се е дереализация дисоциация от тревожността породена,ще се оправиш я с времето я с психотерапия,не се притеснявай всичко ще бъде наред мила Simple Smile

# 699
Здравейте ....на всички моля ви помагайте.Ето я моята история....два месеца пия Есобел 10 по едно хапче сутрин но не издържах защото от 3 дни пак атаки сутрин между10 и 12 часа...това не е било моето хапче ,току що се връщам от психиатъра ...ново хапче Сеталофт сутрин по 1 едно хапче.....че въпросът ми е пак ли ще преживея същите кошмари през първите 2 седмици докато свикне организмът.Или да се мъча още с Есобела от който ми бучаха ушите,кръвното 100 на 80 ниско и постоянно стягане на сърцето.
[/Никой ли не е заменял така антидепресанти че не ми отговаряте......моля виquote]

# 700
Здравейте ....на всички моля ви помагайте.Ето я моята история....два месеца пия Есобел 10 по едно хапче сутрин но не издържах защото от 3 дни пак атаки сутрин между10 и 12 часа...това не е било моето хапче ,току що се връщам от психиатъра ...ново хапче Сеталофт сутрин по 1 едно хапче.....че въпросът ми е пак ли ще преживея същите кошмари през първите 2 седмици докато свикне организмът.Или да се мъча още с Есобела от който ми бучаха ушите,кръвното 100 на 80 ниско и постоянно стягане на сърцето.
[/Никой ли не е заменял така антидепресанти че не ми отговаряте......моля виquote]
Аз пия от август ад и съм сменила много! С всеки един се иска време за да ти се адаптира организма.Аз лично при всяка смяна повръщам,лошо ми е,чувствам се много зле,отпаднало ми е ....но всичко е индивидуално

# 701
Винчев аз от две години съм на есобел и не съм имала тези странични реакции, това го пиша като доказателство, че всеки организъм е различен, дори при първите приеми не съм имала оплаквания. Относно психолога аз три години бях само на такава терапия без никакви ад. Но при мен доста отрицателни неща се случиха свързана със смъртта на мои близки, състоянието ми се влоши, дойдоха мислите за самоубийство, пишех писма, сбогувах се с близките си. Тогава психоложката препоръча консултация с психиатър с оглед назначаване на терапия. И така сега съм на двата фронта

# 702
Да случвало ми се е дереализация дисоциация от тревожността породена,ще се оправиш я с времето я с психотерапия,не се притеснявай всичко ще бъде наред мила Simple Smile

С една дума изведнъж ми премалява, става си ми лошо и се чудя какво да правя. Гледам да хапна да пийна вода. Ама чак след известно време отминава Sad

# 703
Това е усещането на атаката,може да хапнеш нещо сладко и да се успокоиш на едно място,дишай диафрагмено,релаксиращо.Simple Smile

# 704
  • някъде
Аз пия тритико от началото на април и не съм имала странични ефекти. При мен се отключваха някакви депресивни състояния свързани с повтарящи се цистити- не мога да хапна абсолютно нищо, не ми се прави нищо, липса на желание за живот, вечер като легнех понякога започвах да треперя и да не мога да спя от мисли и притеснения... и такива неща. Това се получаваше няколко пъти и накрая отидох при лекар, който ми изписа АД, с диагноза тревожност. Паник атаки като задух, сърцебиене не съм имала. Сега ще лекувам циститните проблеми дълго време, но при най- малкото неразположение "депресията" се завръща, а иначе мислите са ми все там - в здравословните проблеми и не мога да ги премахна.

Общи условия

Активация на акаунт