Дано да няа повече такива случаи.
Оф Мечева бързо да ви минава,че много гадно с тези вируси.Пу ние заминаваме на Търново утре..добре че са повече почивни дни.Гери я мъчат зъби и освен че е много нервна пуска и от време на време сопол...дано само да не се влоши че с тези почивни дни не ми се мисли.Тъй мога да се похваля че показва на колко е години,казва чао(цао) и още няколно нови думички.Новото и интересно е да крещи
ама толкова силно вика че съседите питат да не я бия
Глупави хора аз не съм привърженик на боя.Ами това май засега че да си пия хаповете
Приятна вечер и данооо всички да поспим
И ти. И ти 
А мойта нинЖа най-накрая схвана как се духат свещичките на тортата.... 1 седмица след ЧРД...

Хубави неща си е избрал Монката,само късмет и здраве да има,всичко се постига(и аз ще гласувам за него,ако стане президент,ако съм жива де
)
За вас я правя 
)
Тортата е страхотна. Щом обичаш бухалчета, скоро имаше в Лидл рокличка с бухал, купи ли 

Роклята с бухал от Лидл не си я взехме, че много момиченца видях с нея 

За сватбата,кво да ти кажа. Ако има кой да ти вземе детето по някое време да,но иначе по-добре без нея. За мен е химера,моето дете да спи на маалко по-силно увеличен тв,камо ли на сватбена музика,ама и тва го видях миналата год.на една сватба. Води се от детето,моето не е за такива мероприятия например. Ако ти се ходи на сватбата,за да си поиграеш и разпуснеш,с малката няма да е както без нея,знаеш-първо нейните нужди и настроения,после са твоите. Весело изкарване каквото и да решите.!
аз от 37.8 се шашардисвам, като чета Ируканджи косата ми се изправя, скоро и други мами имаха болнички дечица с висока температура тук при нашхте февруарчета и лошо ми беше да ги чета, а над 40 градуса...нямам думи...
Препоръчани теми