Оттогава или с него или без нас. За сватба ми е още по Х. 

И разбира се-Мони президент!!!
Дано бързо ви мине! 

В момента точно на вапмир в цикъл мязам. В очите ми избили едни кръвоизливи от недоспиване, една мускулна треска и аз не знам от къде се взе, едно чудо. Вече не знам кой е по-зле вкъщи, болните, или аз - здравата 
При нас почна от коремчето към крайниците. А то шарките първо там избиват. Хм, дали и ние не сме изкарали Розеолата, барабар с 2-та избили зъба?

Да и носи само здраве и късмет името!
Нали днес младите булки замесвали погача. Е, не съм млада булка, но и аз ще се пробвам.
на нея и мама Тели!
В крайна сметка не помня дали я купи от тук,защото при тях била май по-скъпа.А за менингита-и мен ме е страх,от вирусният.ММ е бил на път за гробищата именно от стафилококов менингит-на 15г е бил.Надуло му се е окото,съответно майка му с целият си интелект ,започва да го "лекува" с бабини илачи за ечемик,после уж можело да било ухапано от насекомо,после пък го объркала някаква докторка уж
Всичко завършва с мозъчна операция във Военна болница във Варна,на косъм е бил.Самият доктор му е казал,че това му е третата такава операция,първите 2 са завършили фатално
И така ,лежал е около месец в болницата,после доста у дома и така докато се възстанови.Голям късмет е извадил,но пък за сметка на това преди година и половина направи епилептичен пристъп и сега пие лекарства за симптоматична епилепсия-профилактично-иначе му няма нищо,но все пак ще ги пие още няколко месеца.Това е за мен поредния случай,който доказва,че третирането с домашни средства ,когато не си наясно какво точно става с болния,може да доведе до сериозни последици
за новата тема Препоръчани теми