За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 485
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • Телиш/Плевен
Е, те щом всички ми го казват това, явно говорят от личен опит. Просто аз, доколкото се познавам, не допускам да ми се случи да се запаля до такава степен. Но ще поживеем и ще видим. Wink Laughing

# 16
Е, те щом всички ми го казват това, явно говорят от личен опит. Просто аз, доколкото се познавам, не допускам да ми се случи да се запаля до такава степен. Но ще поживеем и ще видим. Wink Laughing

И аз си мислех,че няма да се зарибя когато си направих 1-вата (бях на 18) . Вече на 28 съм със 7 татуировки и 4 пиърсинга (не броя тези по ушите). Започнеш ли веднъж няма спиране!

# 17
  • Телиш/Плевен
Да, вероятно при голям процент от хората е така, но не вярвам да е при всички. Wink Аз си казах, че бих си направила още 1-2, но пак ще са малки и символични. Не се виждам с повече, защото не харесвам прекаленото татуиране, нито големите изображения. Peace

# 18
  • Русе
Вместо запис показвам последния си татус
http://klleo.snimka.bg/arts/tattoo.767854.34954747

Нещо не успявам да покажа файла като img

# 19
Здравейте и от мен случайно попаднах на темата и много се радвам за което Simple Smile Аз съм голяма фенка Simple Smile Имам обица на езика, на пъпа. Пробих си веждата сама преди доооста годинки, но реших да я махна Simple Smile Имам доста тауировки (7-8) и постоянно искам още. Усещам че просто имам нужда Simple Smile Татуиста ми много ми се смее като отида при него с поредната чудновата идея Simple Smile

# 20
# 21
Liubina Stoqnova, добре дошла Simple Smile ще се радваме на снимки...
ПП: татусите са много хубави Simple Smile

klleo, много ми харесват тези капани за сънища.....

# 22
  • Русе
Изпуснах ви. Благодаря за новата тема!  bouquet
От известно време чакам да ми се избистри в главата един кавър ъп, обмислям и 4-ти татус... Без 1 може, с 1 не. Mr. Green Crazy

# 23
Ето и моята последна Simple Smile 

# 24
значат ли за вас нещо символите в самата татуировка и тя като цяло? Винаги съм се чудила на хора, които отиват и се татуират просто така, защото е модно. Всяка моя татуировка свързвам с някаква част от живота си. Тя символизира нещо скъпо за мен. Например тази с картите и заровете: всички си мислят че съм хазартна личност и за това съм си я татуирала. За мен обаче тя изобразява 2 големи късмета в живота ми-приятелите ми и семейството.

# 25
  • Русе
Първата си татуировка я направих без много, много да мисля за символи и татуиста не избрах правилно, затова и сега искам да й направя cover up. Другите две обаче символизират точно скъпи и важни за мен моменти от живота ми.
Кики87, честита да ти е! Много е готина!

# 26
  • Телиш/Плевен
значат ли за вас нещо символите в самата татуировка и тя като цяло? Винаги съм се чудила на хора, които отиват и се татуират просто така, защото е модно. Всяка моя татуировка свързвам с някаква част от живота си. Тя символизира нещо скъпо за мен. Например тази с картите и заровете: всички си мислят че съм хазартна личност и за това съм си я татуирала. За мен обаче тя изобразява 2 големи късмета в живота ми-приятелите ми и семейството.

За моята е ясно, че е символична. Blush
Но споделям напълно мнението ти. Нищо против нямам хората, които имат много татуировки или го правят заради модата, но просто аз не съм такъв тип човек и не си се представям по този начин. Ако след време си направя друга/и татуировка/и, пак ще е с нещо значимо за мен. Не бих си избрала и такава от каталог, защото все пак се белязвам за цял живот и както аз като личност съм уникална, така бих искала и татуировките ми да са уникални. Но това съм си аз, а и вече казах, че са ми малко различни (и донякъде смахнати) вижданията на тази тема... Blush

# 27
  • Street of Dreams
Точно обратното е при мен - на значимите неща в живота им мястото им е в сърцето ми, а не на показ по кожата. Татуирам се, защото го намирам за красиво, а не да дам изказ на това колко уникална съм, хобита, как се казват децата ми и на кои дати са родени и други лични данни. Зная, че за много от вас е различно. Татуирането е един много интимен момент и никой на света не би трябвало да ти казва какво е "правилно" да си татуираш - всеки да го прави така, както го чувства. Дали другите "му се чудят", е все тая.

# 28
  • Телиш/Плевен
Татуирането е един много интимен момент и никой на света не би трябвало да ти казва какво е "правилно" да си татуираш - всеки да го прави така, както го чувства. Дали другите "му се чудят", е все тая.
  202uu smile3501
Абсолютно съм съгласна с това. thumbsup

# 29
Ох,  да...  Или какво значи като започнат да питат направо...   Sick
Татуирането е един много интимен момент и никой на света не би трябвало да ти казва какво е "правилно" да си татуираш - всеки да го прави така, както го чувства. Дали другите "му се чудят", е все тая.
  202uu smile3501
Абсолютно съм съгласна с това. thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт