За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 495
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Ох,  да...  Или какво значи като започнат да питат направо...   Sick
Татуирането е един много интимен момент и никой на света не би трябвало да ти казва какво е "правилно" да си татуираш - всеки да го прави така, както го чувства. Дали другите "му се чудят", е все тая.
  202uu smile3501
Абсолютно съм съгласна с това. thumbsup

"Какво значи?" ... любимият ми въпрос .  Mr. Green
+2953688 - OnDiNe_  bowuu Peace

# 31
  • Телиш/Плевен
Еее, сериозно ли всички питат какво значат татуировките? Shocked
Аз имам няколко познати с десетки татуировки и никога не съм питала. То аз не ги приемам тия моди или рисуване ей така, ама приемам, че не всички са като мен и затова не мисля, че всички се татуират с някакви значещи неща. И не ми е идвало на ум да питам. Blush Тези, които имат символични татуировки, обикновено сами ми разказват за тях, та може би затова не питам другите. Laughing Пък и да значат нещо, и да не значат, щом притежателят им си ги носи с кеф, нищо друго няма значение. Наистина е въпрос на усещане и лична преценка това. Затова и светът е толкова шарен и интересен, представете си иначе какво еднообразие щеше да бъде.

# 32
И на мен ми се е случвало да питат какво значат. Или пък още по-гадното "Това значи ли изобщо нещо?" Не смятам, че е нечия работа освен моя. Ако ми е близък човек обяснявам (но близките ми не питат), а ако не е близък отклонявам въпроса.

# 33
Здравейте Simple Smile Честит празник.

На мен освен, че ми се е случвало да ме питат значи ли въобще нещо... ми се дават съвети.." абе аз хич не харесвам татуировки, ама защо пък не си татуира нещо друго.. как реши точно това.." И направо откачам... като отговоря защото така съм решила се почва" ти сега защо се заяждаш...аз не да те обидя ама.." Grinning Grinning вече не обръщам внимание...

# 34
На мен са ми изцепвали неща от сорта на : "Ти си луда да се татуираш." , "Татуировките са за затворници и цигани." , "Какво значи това ? " , "Има ли смисъл ,изобщо ? "  и т.н.

Много ме напрягат такива изказвания.Ами,като не ти харесва,не ме гледай.Не съм го направила за удоволствие на някой друг. Rolling Eyes

# 35
Да редовно чувам те татуировките само затворниците си ги правят хахахах. Често ставам свидетел и на на укорителни погледи по татуировките ми хахахаха... Просто така ми стана интересно да попитам.Извинявам се ако съм засегнала някого с въпроса си, просто за мен значат нещо Wink

# 36
  • Телиш/Плевен
Мммда, според хорските приказки ние сме второ качество хора... Rolling Eyes Crazy
При мен имаше няколко коментара, че след време "щяло да се наложи да изтрия името на мъжа си от татуировката". Ами нали на мен ще се наложи, а не на тях, не мога да я разбера тая "загриженост". Така съм преценила, така съм направила. И ще си нося последствията от това решение. Нито някой друг ще е на мое място, нито нищо. Ама хората явно имат нужда да се бъркат навсякъде. Tired

# 37
.. Нито някой друг ще е на мое място, нито нищо. Ама хората явно имат нужда да се бъркат навсякъде. Tired

История,стара,като Света.Особено,последното изречение. Grinning  Peace Много им е готино да си врат носа,в чуждата паничка.Брех,какъв кеф,само .. ! Rolling Eyes

# 38
Дам за съжаление, балканския синдром... тук ако не оплюем някого няма да сме ние. Никой не си гледа в неговата паничка, всеки дава полезни съвети на домакинята. Аз за себе си съм взела решение, че данък обществено мнение не плащам и най важното е АЗ да се харесвам и АЗ да се чувствам добре Simple Smile и щастлива от татусите си  Laughing

# 39
  • Street of Dreams
Kакто на мен не ми пречи, че другите не са татуирани, така и на тях не трябва да им пречи, че аз съм Simple Smile

# 40
На мен ми се е случвало един направо да започне да ми "тълкува" татусите какво значели...  Laughing
Предлагам да съберем всички глупости, които сме чували по този повод.  Laughing

- Абе хубаво момиче си, ама за какво са ти тези татуси?!
- Не помня да съм Ви питала, не ми се струвате красив/а между другото, ама си трая, нали...  Laughing

- Ама никога ли няма да се махне?
- Да, никога...

- Ей това татусите е****т майката на всичко!
- Не помня да съм питала какво мислиш за татуировки...

- И колко пари даде за тоя ръкав?!
- Ми по 130 лв. на сядане...
- Божеееее, ти си луда, аз на времето с игла и сажда съм си ги правел!

- Е, добре, не може ли нещо да измислим с твоя човек така по-тънко, да спазариш  нещо с него ... - ме пита някакво момче с татус на ръката "Only God can judge me"...
- Не, не може.

- 'Що не му дадеш на моя приятел да те татуира?!
- А къде по-точно му се намира студиото?
- Е вкъщи си работи. На него си му е хоби, знаеш ли колко яко рисува...
- Не искам да разбирам.

Също много любим въпрос ми е като ми видят ръкава и по рамената татусите и гърба да ме питат къде още имам...  Laughing Дали имам на някакви по-такива места...  Laughing

# 41
  • Somewhere far away

- Абе хубаво момиче си, ама за какво са ти тези татуси?!
Аахаха - дъ сейм!
същата идиотска репллика и аз съм я получавала. /при все че дори не съм с ръкав, татуса ми е на вътрешната страна на ръката от лакътя надолу/,  амаа.... нали се сещате - щом сме хубави момичета, как може да носим такива татуси...?! ужассс - тцтц край, загрозихме се вече!   В началото се дразнех- но вече мина толкова време, че изобщо не ми пука и не се впечатлявам от такива реплики. моя си е , част от мен е - който я харесва хубаво- който не я харесва - пак съм ок. важното е аз какво мисля. важното е аз как се чувствам! 
и  просто всякакви  такива  изказвания мога само да им се смея и да се забавлявам. Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 17:52 от Deathcrush

# 42
Като си направих тоя с картите-да си беше сложила по-дълги панталони да не се вижда....

Имам Мечо пух на гърба си и често чувам- Тая пък непораснала цял живот.

# 43
  • Street of Dreams
Започнах с дупченето след много жесток период от живота ми. Бях изчезнала от полизрението на всички и единствената ни връзка беше ФБ и по-точно снимките, които качвах. След първите "по-шарени" снимки заваляха лични от цялата рода и разни високоморални и загрижени приятели, как съм могла - бяха шокирани. А аз пък бях още по-шокирана, че тези хора през цялото това време веднъж не ми писаха, да ме попитат как съм, как се справям с болката, с траура, с живота си, с новото начало? Shocked Затворих им устата на всичките и им теглих една майна. От тогава не смеят нищо да кажат, само комплименти. Добре, че и живея в държава, в която това е напълно нормално и ако някой спомене татусите ми, то е с нещо позитивно. Идиотски въпроси не ми задават.  Най-много - може ли да погледна отблизо, къде ги прави, колко ти излезе и подобни.Peace

# 44
И аз другата седмица може би ще си направя втората татуировка.Ято пеперуди на кръста,няма да са цветни.Оффф,малко се притеснявам как ще станат,нещо не мога да си ги представя!Днес говорих с татуиста,другата седмица ще отида .newsm78

Общи условия

Активация на акаунт