Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 696
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, мислите ли за кръщене вече.
Наближава лятото и мисля да го кръщаваме на Рожденния му ден /13.06/.Търся да е в манастир,засега се спрях на Дряновския.

Няма и много време, сега в неделя ще пътувам до Търново и ще се отбием да го видим на място как е.А и за нощувки трябва да търся вариант.

# 571

Много е лепната за мен обаче и пак е в период дето не дава никой да я пипа, само да протегне някой ръце и вече се е вкопчила с всички сили в мен  ooooh!

Това мен също започна да ме притеснява. Преди не правеше така,дано да е временно явление.Не ми се мисли, ако трябва да го оставям някой друг да го гледа.

# 572
Нашето пък само за баща си мрънка да го взима. Като тръгва за работа, реве, Ако сме на разходка с количката и посрещнем баща му от работа, пак реве и иска да го носи и не седи в количката.

# 573
Маги не иска и баща си  Laughing , ако случайно я излъжа и я оставя с някой в стаята тръгва да ме търси и ако не ме намери надува гайдата  ooooh!
С кръщене не бързам, не съм сигурна, че искам да правя.Сега се вълнувам от наближаващото  РД-то  Tada

Инахлатор и ние имаме на Омрон, за момента с Маги е неприложим, защото трябва да я инхалирам насила  Tired
Клеева тикнтура ползвам много с баткото, но Маги ми се вижда малка за нея  Thinking ....ще питам педи!
С кърменето и аз нямам драма...да би ми се искало да я отбия до 1г., но няма против да я кърмя и до 2г., ако е настоятелна  Mr. Green

# 574
Здравейте, ние също мислим за кръщене. Даже идеята ни е да го кръстим на Гергьовден, понеже е Георги. Смятаме да не го правим голямо като едно време. Ще идем с мъжа ми и кръстника му до един манастир тука на близо и после само ще почерпим родата. За рождения му ден също  не смятаме да правим голяма сватба - той е още мъничък и няма да помни и за това  и няма да се пънем. Естествено ще го отбележим, но няма да е нещо грандиозно.

# 575
Ние ще правим кръщене (малка сватба) - на 20.06. (първата Събота след РД). Искахме да е малко и само с най-близките, но... родителите ни казаха - не може на едното дете да е имало голямо кръщене с всички роднини, а на другото - да е малко. И така - сега го подготвям.  Rolling Eyes
Върви обяснявай, че тогава времената са били други, РД се падна да е Събота и го съчетахме с кръщенето...  ooooh!
Иначе РД ще си празнуваме само ние си - четиримата.  Peace

# 576
идеи за подходящо облекло за момченцата?

В ибей има много сладки

# 577
Аз искам да е моряче, но нямам идея от къде ще го взема. А и как да предвидя колко ще е пораснал  Thinking Цялата тема я мисля морска.

# 578
Аз искам да е моряче, но нямам идея от къде ще го взема. А и как да предвидя колко ще е пораснал  Thinking Цялата тема я мисля морска.
Като прочетох този пост и се сетих за РД-кръщене на сина ми. И аз бях на морска тематика тогава и му намерих много сладко костюмче. В обикновен детски магазин (след като 2 седмици бях обикаляла и търсила по по-известните и веригите детски магазини). И общо взето го "обзаведох" около 2 седмици преди събитието.  Rolling Eyes Успех - дано намериш каквото търсиш.  Peace

# 579
В няколко сайта ми излезе такова костюмче, та се надявам да се окаже лесно. Събирам идеи по темата, ако ти се споделя  Grinning

Славянчето тъкмо свали Т и вече съвсем малко кашля и се хремави и днес сутринта пламна червен с обрив  Shocked Педи каза Розеола, за час му мина...

Мамите в Южния парк - има едни летящи черни буби с висящи крака - пазете децата от тях, едно ухапа мъжа ми и ръката му вече втори ден е много подута, червена и от ухапаното сълзи...

Сдобих се с няколко контейнера за съхр. На кърма на авент, които са ми доста удобни за хранене навън. Не намирам инфо обаче дали са подходящи за затопляне в микровълнова?

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 21:00 от Gaggi

# 580
  • в Кошера
Нова анкета, момичета.  Peace

# 581
Гаги, моята мома миналата седмица беше 3дни с висока температура без нищо друго да и има. На третия ден свали температурата и вечерта беше цялата обрината. Така и не можахме да стигнем до личната, но за два дни мина всичко. По прочетеното из нета ми прилича точно на розеола.

От както почна да вдига температурата нищо не иска да яде и караме само на кърма. Обаче според мен не и стига и направо ме побърква.

РД е на 13-ти и ще си го отбележим символично вкъщи само четиримата, а на другия ден ще е кръщенето като ще сме само ние, родителите ни, сестра ми и кръстниците. Кръщенето ще е на Клисурския манастир и после в едно заведение ще се почерпим. На баткото беше мини сватба, но сега предпочитаме парите да отидат за една по-дълга почивка на море.

# 582
Айде да ни е честита 11-тата месечинка , почвам обратното броене  Mr. Green

По анкетата гласувах с 6 зъба!Благодаря Тайра, че продължаваш да се грижиш за темичката ни   bouquet

При Маги хремата изчезна, но баткото се тръшна след 3 дни градина с Т.Какво ги правят там не знам, но моето дете изкарва по точно 3 дни.

РД-то ще е в приятелския ни кръг, общо взето ще е купон за баткото ни и приятелчетата му  Laughing Тоалетите няма да са официални, защото ще е градинско парти. Една приятелка ще нарисува еднакви тениски за мен и Маги, кецове и къси панталони ....това е за сега.

# 583
  • в Кошера
При Маги хремата изчезна, но баткото се тръшна след 3 дни градина с Т.Какво ги правят там не знам, но моето дете изкарва по точно 3 дни.

Не е само твоето.  #Cussing out Whistling
Ако е вкъщи - всичко е ОК. Точно 3 дни градина - СОПОЛИ, кашлица... Аман!  #2gunfire Sick

# 584
В няколко сайта ми излезе такова костюмче, та се надявам да се окаже лесно. Събирам идеи по темата, ако ти се споделя  Grinning
Освен костюмчето, имаше и шапка. Беше много сладък... Мили спомени...   Rolling Eyes
На поканата бях пробила дупки в горния ляв ъгъл и бях вързала с разноцветни панделки направени от хартия мини параходчета. Имах идея да им сложа номера и да разиграя томбола - някакви предизвикателства и малки изненадки - наградки - да е забавно, но не можах да го осъществя.  Sad Месец по-рано ни се наложи преместване в друг град, търсене на квартира, ремонт, подреждане... и подготовката за РД-кръщене остана малко по-назад и малко по-набързо.  Rolling Eyes
Бях казала, че ще покажа поканите във Фейсбук-групата, но за съжаление не можах да ги намеря... Искрено се надявам някой ден да изскочат отнякъде и да не са се затрили...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт