Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 584
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Гаги,синът ми имаше такова топче от едната страна и моята педка тогава каза,че е възел и да не се безспокоя....с времето изчезна!

# 616
Мерси Мики!
А помниш ли кога изчезна?

# 617
До около 2г.го имаше,после изчезна.Някъде бях чела, че е мастно натрупване,но официялно педката го зова лимфен възел...като поразпитах майки се оказа, че доста деца имат.Не е създавал проблеми!

# 618
Ехаа добре си хапва Надето, браво на момата пу-пу!!!
 дали имате такива?
Де да можеше и да понатрупва по някое грамче, а не само да сменям памперси...  Rolling Eyes
А за топчето - и сина ми имаше. Мисля, че около годинката изчезнаха, но винаги се подуваха и си личаха повече, когато настинеше - до около 3-3,5 години, след това вече не съм ги забелязвала.  Peace

# 619
  • София
Здравейте, отдавна не съм писала, но ви чета често. В петък ни беше консултацията, на почти годинка моя малък мъж е 9 кг и 75 см, скромничко, но  предвид че се роди 2400 мисля че е добре. За хапването нашия режим е приблизително следния:
7- кърма
10- попара, кускус, просо....
13- супа/ два дни само зеленчуци, два дни с месо/
17- десерт- кисел, плодово пюре с бисквита.......
20-каша или КМ с бисквита
24- кърма
и към 2-3 през ноща става пак за кърма, но от седмица успявам да му пробутам вода, за сега имам успех, дано да е така.
Тези дни си мисля много и за прохождането, вече нямам търпение, но на Коко хич не му е до ходене, щом го хвана под ръчички да ходи все иска да сяда да пълзи/иначе пълзи като стрела, докато се обърнеш и е отишъл в другата стая/, пък за говоренето... все още сме само на мама, тата, баб и дао  Laughing

Аз вече съм на вълна 1 рожден ден. Избрах темата на партито, тортата/със всичко съм се нагърбила сама да правя-дано да успея и да ми стигне времето/, предстои да купим костюмчето, ноооо не мога да му избера подарък. Искам да е нещо което ще си го ползва повече време, като например люлеещо конче, но такова вече имаме. Ако някой е набелязал интересен подарък моля споделете идея.

# 620
За рождения ден ние сме избрали детска триколка да му вземем и да махаме вече количката. И без това не иска да се вози , а да  ходи и да я бута. Иначе нашия дневен режим е следния:
7:30 - 8:00 - закуска -  попара, кус-кус или бутерка
12:00 - обяд - супа или манджа от нашата
12:30 - заспива до към 16:00
17:00 - закуска - плод с кисело или прясно мляко
21:00 - 21:30 - вечеря супа или манджа от нашата и малко прясно мляко
23:00 - заспива.
Нощни хранения и буденета нямаме. Много рядко се буди, ако има зор със зъбките. Тогава само го намажа с домашен лек от зъболекар(накисната лайка в ракия) и заспива отново.

# 621
Нощни хранения и буденета нямаме. Много рядко се буди, ако има зор със зъбките. Тогава само го намажа с домашен лек от зъболекар(накисната лайка в ракия) и заспива отново.
Боже, а аз се притеснявам за количеството лидокаин в Дентинокса, когато спорадично го използвам  ooooh!
Весс, не, че нещо може да ме изненада вече при теб, но все пак - прясното мляко от кога го пие малкия?

# 622
А така,ракията е най-добрия лек,за кво е тъз лайКа!?! baby_neutral

# 623
Нали? Само разваля ракията  Mr. Green

# 624
Нали? Само разваля ракията  Mr. Green
rotfImbo

# 625
То след шкембето беше въпрос на време да се появи и ракията, даже доста се забави според мен  Mr. Green
И мен да ме "лекуват" с тази смес, и аз ще спинкам цяла нощ.

# 626
Здравейте, споделям тук това събитие, организирано от мои приятели, които, както всички нас, са потресени от случая с пребитото бебе в болница Софиямед. Призовавам ви да отделите време и да участвате, защото това, което се случва през последната седмица, е арогантен опит на болницата да излезе чиста от случая. Наслушахме се на невъобразими лъжи: те били сигнализирали полицията, ама всъщност, оказа се, не били, нямало при тях практика да се сливат дежурства, пък то не практика, а едва ли не ежедневие излезе, болницата била безупречна, пък се оказа, че за двете години, откакто е отворила, има осем сигнала от недоволни пациенти. Осем осмелили се, намерили време и сили, а колко още разказаха потресаващите си истории от същата болница?! Надяваме се акушерката да понесе цялата строгост на закона, но не бива да пренебрегваме ръководството на болницата, което е съучастник в това престъпление - с погазването на закона и правилата на труда, с непредотвратяването на условията (и всъщност създаването им) това да се случи, с опита да потулят нещата, преди да им се даде гласност от друга болница. Нека отидем и покажем, че знаем тяхната вина и няма да ги забравим покрай насочването на цялото внимание върху акушерката! Нека покажем, че можем да изразим позиция не само във фб и интернет! Нека им дадем така нужната им реклама! https://www.facebook.com/events/686407681471656/

# 627
То след шкембето беше въпрос на време да се появи и ракията, даже доста се забави според мен  Mr. Green
И мен да ме "лекуват" с тази смес, и аз ще спинкам цяла нощ.
Точно, и аз спинкам с този лек цяла нощ hahaha

# 628
Vess, ти истинска ли си  Laughing
Познаваш ли друга майка, която има подобни виждания за гледане на кърмаче
Педиатърът ви знае ли за шкембето, бутерките, прясно мляко, чесън и т.н. на няколко месечно бебе?

# 629
Весс, не, че нещо може да ме изненада вече при теб, но все пак - прясното мляко от кога го пие малкия?

Започнах първоначално да го добавям към картофеното пюре някъде след нова година и след това постепенно започнах да замествам АМ с прясно.
Vess, ти истинска ли си  Laughing
Познаваш ли друга майка, която има подобни виждания за гледане на кърмаче
Педиатърът ви знае ли за шкембето, бутерките, прясно мляко, чесън и т.н. на няколко месечно бебе?
Да, педиатърката ни знае и много се кефи на малкия, че е здрав и че хапва и приема всичко без проблеми. Тя каза, че имала още едно такова бебче при нея, което да яде всичко. И много се радва, че  до сега нямаме отложена ваксина заради болест и че се виждаме само за задължителните консултации. А за това дали съм истинска - ако имате път към Димитровград пишете за да се видим, и да видите и малкия.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт