Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 708
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • в Кошера
Дребсън от месец е на 5-ца Премиум Кеър. От началото е с тях (2-3-4), не съм сменяла нито модела, нито марката. Не е имал "пропуски".  Mr. Green Grinning

Някой има ли новини от Белисима? Как ли са?  Rolling Eyes Praynig

Едит: НОВА АНКЕТА  Peace

# 541
За анкетата нямам точни мерки, но около 8600 /73.
По въпроса с пампитата, ползвам само за през нощта, в момента зелен памперс 4-ка.Най - много ми харесват тези на Дм.
Белисима се разписа във фб със снимки от първия Рд на Пепи...изглеждаха прекрасно и двамата!

# 542
  • Пловдив
И аз нямам точни мерки. На ДК сме на 30.04. Няколко пъти я мерих 8700/74.
Очаквам педи да каже други см,последните и бяха 68 Mr. Green

# 543
  • София
Да се отчета, че не съм влизала доста време:
Алекс е 74 см и 8400, расте тънък и дълъг, а яде на поразия.

За памперсите - на 4-ка на зеленте Памперси е и няма пропуск.

Зъби-5 броя, излизат тегавоооо....Вече яде и солети, хахаха!

# 544
Ние пак сме най-кльощавите - 7,700 кг и 72 см.  Rolling Eyes

# 545
  • София
Разписвам се с осми зьб и мерки от днешната ДК 9300/73.
Много мами ги хвана липсата тук, но явно не смогват и тук да пишат и вьв Фейсбук.
Да кажа, че с отбиването резултат нЕма. Това, което успях да постигна е, че през деня не цока. Остана вечерно и нощно цокане. Борбата продьлжава.  Tired

# 546
Gwen, и ние сме до никъде с отбиването. За пореден път вземам АМ, но пак не го иска, дори да е много гладен Sad
През деня и аз гледам да не суче, ама по едно време никак не искаше да яде твърда храна и се налагаше да се кърмим. Не винаги успявам да го накарам да си изяде порцията и после е гладен. Замислям се за кухня и аз вече.

# 547
  • София
Мими хареса манджите от кухнята. Десертите сьщо. Пробвай с кухнята, може пьк различният вкус да допадне на малкото човече. Внднага няма да стане. Малко по малко и ще успеем с отбиването.

# 548
И ние с кърменето сме на същия хал....през деня не давам, но цока сутрин, вечер и през нощта. Mr. Green
С АМ изобщо няма да се мъча да я пробвам, но се надявам постепенно до годинката да приключим Praynig ....честно казано и да не стане няма да е драма  Blush Вдигнах си леко границата и ако се наложи бих склонила да я кърмя и до две  Whistling
Много е лепната за мен обаче и пак е в период дето не дава никой да я пипа, само да протегне някой ръце и вече се е вкопчила с всички сили в мен  ooooh!

# 549
  • някъде на юг
Момичета слагате ли вече бебоците на гърненце?

# 550
На гърне слагам редовно. Вече знае какво да прави  Grinning, сега да се научи и да казва  Mr. Green

Момичета,
давате ли някакви сурови зеленчуци? Купих био краставици и се чудя, дали е достатъчно голям за настъргана краставица. Ами домати от кога? И какви сурови плодове давате освен ябълката и банана?

# 551
И аз слагам на гърне отдавна (от 7м), за сега ака сутрин в него , през другото време за по бързо я изпишквам преди смяна директно на тоалетната.Решила съм до края на лятото да се разделим с пелените, пък да видим дали ще сме на една вълна с принцесата  hahaha
Батко и на 1,6г. вече беше без памперси, така само чакам да се затопли и ще ходя за гащи  Whistling

Сурови давам краставици, домати, авокадо, банан, ябълка, круша и репички  Mr. Green

# 552
Аз отложих гърнето за след празниците (че не си бяхме в къщи), а тя взе, че се разболя.
И още продължава да накашля...  Rolling Eyes
Краставици и аз и дадох (домашни), както и салата, и репички, домати - ще изчакам домашните.  Peace
От плодовете - давала съм банан и ябълка.

# 553
  • Варна
Ох, и аз се надявам моето момче да хареса кухнята. Със зеленчуковите пюрета е ужас, ужас, ужас...Да има как да яде само сладко.

За моя радост, той хареса АМ и се надявам на годинката да се разделим с кърменето. Че още си чакам цикъла, а кърмя сутрин и вечер. Нощно време давам АМ.

# 554
Славян снощи кашляше и хрема и не спахме, а днес се събуди с 38,8  Sad
Ще го замъкна до педката...
Вие какво давате за хрема? (Освен физ. Р) И за кашлица?

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 10:03 от Gaggi

Общи условия

Активация на акаунт