В момента чета... 37

• 48 861
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Вчера започнах:

Скрит текст:

Много ми е трудно да запомня имената, дано успея, че така няма да разбера нищо от книгата  Tired

Ще им свикнеш на имената. Страхотна книга! Приятно четене!

Аз започнах "Светлината, която не виждаме" на Антъни Доер.

Много странен формат са избрали издателите, не особено удобен, но пък четивото е много приятно! Мой тип книга!  Peace

# 556
Прочетох и третата част на Библиотеката на мъртвите. Втората мисля, че ми хареса най-много, но пак не ме впечатли кой знае колко. Много неубедителни образи - Уил Пайпър го сваля всяка жена от 16 до 60 години - хайде, моля ви се  Mr. Green За палавостта му изобщо няма да коментирам. Иначе нелоша идея, която обаче се повтаря и повтаря до втръсване.
Сега започнах "Печатна грешка" на Л. Филипова, но тя пък страшно много ми напомня на "Пътеводител на галактическия...", която така и не успя да ме грабне.

# 557
  • Belgium

denim123, дай моля те отзив като я приключиш, че и се чудя от известно време  Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 22:07 от Лу

# 558

Много качествен трилър.

# 559

denim123, дай моля те отзив като я приключиш, че и се чудя от известно време  Simple Smile
Ще чакам и аз отзив, че много и се чудих дали да си я поръчам.

# 560
Нези,може ли да споделиш мнение за книжката, след като я прочетеш?
Прочетох "Венеция през зимата"-приятна книжка,без да е нищо особено. Нареждам я сред малкото книги,на които филмите по тях са ми харесали повече.  Peace
Гани,ако искаш да ти я пратя?

# 561
Забравих да спомен, че вчера приключих "Деликатност". Наистина деликатна книга, лехо меланхолична, забавна по един много устроумен начин и типично френска. Оцених я с 4*

Сега сигурно ще дочета "Бьорндал", чакайки "Хари Куебърт".

# 562
Прочетох "Човекът от Пекин" - Хенинг Манкел. Хареса ми, май ще стана фен на автора.

# 563
  • София
Прочетох "Човекът от Пекин" - Хенинг Манкел. Хареса ми, май ще стана фен на автора.

И другите му две са страхотни!  Peace
Даже Човекът аз лично я слагам на трето място, въпреки че много ми хареса, но просто останалите две са ...  Shocked

# 564
  • Дъблин
Прочетох "Гръцко кафе" и доста ми хареса. Бяхте коментирали тук, че е разхвърляна и трудно се запомня кой кой е. Има нещо такова, но поне главните роднини ги запомних и успявах да следя нишката за тях. Тя самата авторка си е написала, че разплита кълбета, за да се получи този пъстър килим от съдби. Уютна ми беше книгата, стилът също ми хареса.
Започвам "Кралска воля" на Амели Нотомб, първа среща с авторката.

# 565
Даже Човекът аз лично я слагам на трето място, въпреки че много ми хареса, но просто останалите две са ... 
Аз скоро прочетох и "Петата жена", само "Защитна стена" ми остава, за съжаление. Дано "Колибри" издадат и други книги на Манкел, явно се харесва.
Сега май ще започвам "Сянката на вятъра".

# 566
Завърших Да чуеш ритъма на сърцето. Много простичка книга, която докосва душата. Напомня ми на Е. Шмит. За мен е 5 от 5. А колко цитати извадих от нея ...
Само края не ми хареса.
Тук http://chitanka.info/person/jan-philipp-sendker пише, че има и втора част. Има ли я в ел. вариант на български?

Започнах трилър за разпускане:

# 567
Сега и във времето - Нора Робъртс

# 568
Естел Бързоход има втора част "Гласовете на сърцето", все още не съм я срещала електронно  Peace

Прочетох "Читателите от Броукън Уийл препоръчват", честно казано се разочаровах. Нямах много време за четене и я четох бавно, но и самата история ме разочарова очаквах много повече. Дадох и 3/5 в ГР  Peace

Още не съм решила какво да започна сега  Whistling

# 569
Тук http://chitanka.info/person/jan-philipp-sendker пише, че има и втора част. Има ли я в ел. вариант на български?

Няма я, Естелче, ако се появи някъде, ще ти пиша.  Peace

"Човекът от Пекин" чака и мен, а и аз също ще следя за отзиви за "Светлината, която не виждаме".

Общи условия

Активация на акаунт