В момента чета... 37

• 48 873
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Какво...Катрин пише нова трилогия...бреле(възклицание м/у леле и брей,автора е един сладък мъник Simple Smile)..на мен също ми е любопитно какво ще си изсмуче от пръстите още тая жена..А предишната трилогия добре тръгна,ама после такива напъни бяха да измисли нещо,че просто последната даже беше абсолютно излишна  и едвам я изтърпях...
По темата,чета Каменоделецът-харесва ми, но аз съм фен на К.Лекберг.
На телефона започнах Любовта единствена на Лоранс Плазне и съм с добри начални впечатления,харесва ми стила на авторката.

# 496
Ох.. оставих разказите на Алис Мънро, останаха ми 2-3, но просто не мога повече... Изпълниха ме с дълбока досада и съвсем лека депресия Simple Smile. Днес няма да чета нищо повече, за да ми мине  Laughing. Една следобедна разходка на слънце ще ме оправи (надявам се).

# 497
  • на североизток от Рая
_dexter_ , тези разкази отегчиха и мен. Пълна досада са.

А Катрин този път как ли ще озаглави творбата си? Егати заглавията. Не бих чела книга с такива заглавия, необмислени, сухарски и досадни. Крокодили, катерички, костенурки, какво ли  е на ред. ooooh!

Мисля да започна "Стоунър" днес по някое време. Някой прочете ли я вече? Че беше коментирана неотдавна книгата тук.

# 498
  • Belgium
Не пише, а я е написала вече трилогията  Laughing

Казва се Muchachas (1, 2 и 3), наскоро мисля излезе на български и втората част:

http://www.colibri.bg/knigi/1139/katrin-pankol-muchachas-2

# 499
О, ясно, виждала съм я тази, но въобще не предполагах, че е със същите герои!

# 500
  • Belgium
"Четири години след трите романа с колоритни заглавия Катрин Панкол издава нова трилогия с лаконичното име Muchachas (1, 2 и 3). Във втория от романите читателят отново ще срещне Жозефин и Филип, суперамбициозната Ортанс и приятеля й Гари"

Добре че го пише това някой да не се излъже, че е нещо с нови герои  Laughing

# 501
Ясно да, аз я мернах, но въобще не съм си направила труда да прочета, тъй като както споделихме взаимно, просто авторката не фигурира вече сред тези, на които следя творческото развитие.. Wink

# 502
  • USA, Steak State
В момента чета

Преди това приключих с "Мишките и хората".

# 503
Прочетох На изток в рая- хубава книга, чувството за хумор на авторката е много приятно. С удоволствие ще прочета и На запад от рая, надявам се да се забавлявам също толкова, колкото и с първата.
Започвам Човек на име Уве.

# 504
`FSS`, блгагодаря за споделеното, предвидила съм за прочит и двете книги на Изабела Шопова. Ще чакам с интерес твоето мнение за Уве! Hug Приятно четене!

Бихте ли си купили книга по инициатива A Blind date with a book?

# 505
Прочетох На изток в рая- хубава книга, чувството за хумор на авторката е много приятно. С удоволствие ще прочета и На запад от рая, надявам се да се забавлявам също толкова, колкото и с първата.
Започвам Човек на име Уве.

И на мен ми е доста интересна, като заглавие така че да видим какво ще кажеш нататък...

# 506
  • Ямбол
...
 Мисля да започна "Стоунър" днес по някое време. Някой прочете ли я вече? Че беше коментирана неотдавна книгата тук.
Мисля, че ще ти хареса. Аз даже я бях включила в номинациите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812852.msg29692993#msg29692993

# 507
  • на североизток от Рая
...
Мисля, че ще ти хареса. Аз даже я бях включила в номинациите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812852.msg29692993#msg29692993

Лили, благодаря!
 Аз вече я започнах. Прочетох около 50 страници, харесва ми, мой тип четиво е, струва ми се, че ще я препоръчвам. Ще пиша пак като я прочета цялата.

# 508
  • на североизток от Рая
Да продължа...Че от вчера след мен никой не се е включвал.

Прочетох

и бързам да я препоръчам. Интелигентно написана книга, която те поглъща. Отдавна не бях чела така, скоро книга не ме беше обсебвала. И в друга тема написах - книгата е пропита с една тиха меланхолия. Тъгата е от началото до самия край. Но не смачква, кара те да мислиш, много изводи за самия наш живот можем да си направим след прочита й. Поне аз можах. Главният герой има нужда от шамаросване, но ако беше се осъзнал, книгата нямаше да бъде същата.

# 509
Довърших Последно писмо до любимия. Не беше лоша, но не беше и нещо задължително за четене. Две любовни истории, прескачане в миналото и настоящето. И края ми хареса.

Сега чета Да чуеш ритъма на сърцето. Интересна ми е.
Чудя се какво ще стане  с малкото момче
Скрит текст:
То ще прогледне ли? Само ли стана сляпо защото не иска да вижда света?

Общи условия

Активация на акаунт