В момента чета... 37

• 48 862
  • 750
  •   1
Отговори
# 510

Наминавам само да споделя, че напредвам с "Щиглецът" на Дона Тарт  Laughing, книгата е прекрасна, прекрасна! Трудно ми е да "изляза" от нея, когато се наложи да прекъсна четенето.

# 511
  • Дъблин
Аз завърших "Вечно твой" на Даниел Глатауер. Хареса ми, нелошо трилърче, единствено героите ми се сториха малко постно описани (като изключим подробното описание на изключително белите зъби на героя  Mr. Green )
Сега започвам "Гръцко кафе", леко предубедена след мненията тук, но да видим.

# 512
  • Belgium

Наминавам само да споделя, че напредвам с "Щиглецът" на Дона Тарт  Laughing, книгата е прекрасна, прекрасна! Трудно ми е да "изляза" от нея, когато се наложи да прекъсна четенето.

Нали, нали?  Heart Eyes

Обичам Дона, тя е такъв изящен майстор на перото.

Аз приключих "Иноваторите" - хареса ми много, задължително четиво за всеки, който се интересува не само ИТ технологии, но и от историята на прогреса на човечеството като цяло. Малко повечко математика има вътре, но на мен не ми пречи. А и не знаех, че незаконната дъщеря на лорд Байрон е една от първите жени математици, които полагат основите на програмирането.

Започвам:

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 09:44 от Лу

# 513
  • София
След "Мравките" на Вербер (очаквах повече, може би ако я бях чела като тийнейджър, бих била по-впечатлена) подхванах "Стрелецът" на Кинг и много се радвам, че има още шест части, може би няма да правя паузи между тях и ще пиша в следващата тема  Mr. Green.

# 514
  • София
Аз чета "Сянката на вятъра" и съм запленена  Flutter Имам камара работа до края на месеца и току я поглеждам....

# 515
Аз приключих "Истината за Хари Куебърт"-много ми хареса,много!
Отдавна не бях чела книга с толкова интересен и пълен с обрати сюжет.  Peace
Скарамушче,чаках коментарите ти за "Щиглецът" . Дано се появи в електронен вариант,че е голяма тухла.  Wink

# 516
Отдавна не бях чела книга с толкова интересен и пълен с обрати сюжет.  Peace
И аз я чета в момента и много ми харесва. Грабна ме още от първата страница. Въпреки че е над 700 страници, се чете доста бързо.

# 517
Скарамушче,чаках коментарите ти за "Щиглецът" . Дано се появи в електронен вариант,че е голяма тухла.  Wink

Да, това си е малко проблем, защото ми е трудно да разнасям книгата навсякъде с мен. Плановете ми бяха всъщност никъде да не я нося, а да чета само вкъщи, но просто не можах да се въздържа да не наруша правилото... Wink Прочела съм около 250 страници, мисля, и изобщо не я намирам за излишно "разтеглена" или претрупана в каквото и да е отношение, даже тайно се радвам, че има остава още толкова много от това удоволствие.

Благодаря, Лу, задължена съм ти! Heart Eyes

# 518
  • Belgium
Отдавна не бях чела книга с толкова интересен и пълен с обрати сюжет.  Peace

Кеф, още една моя любима книга, която се скъсах да препоръчвам, си намира още фенове  Party

Скарамушче, за нищо  Hug
Хубавата литература трябва да стига до колкото може повече хора.

# 519
http://www.helikon.bg/books/47/-%D0%9F%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D … D0%B5_188876.html

"Пепеляшките" - не мога да сложа картинка от служебния комп заради защитите.
Много брутално започва...

# 520
Снощи уж на шега започнах Хищникът на  К.Картър и докато се  усетя ... прочетох 100 страници.Действието се развива бързо и динамично , а историята ....на моменти чак ме плаши... newsm43 мисля ,че като остана сама в къщи ...определено ще се сещам за книгата. Чак днес видях,че книгата е част от поредица и със сигурност ще се  насоча и към  другите книги на автора Simple Smile
Преди това четох трилогията Дивергенти  като цяло ми хареса, накрая очаквах с нетърпение да разбера какво ще стане  Simple Smile
Скрит текст:
и очаквах  фепи енд ,  но уви ....
, чета и историята на Фор - четвъртата книга , но само от любопитство  Laughing

# 521
love from Paris, сподели после за Фор. Чудех се дали да си я взимам, за да запълня поредицата Grinning Третата книга още не съм я чела, но като гледай трейлъра на втората, не помня ни-щич-ко  Shocked а третата книга един приятел така ми я спойлна, че ми идеше да го накарам да изяде книгата. Много ме хвана яд. Мислел, че съм ги чела всичките, след като съм му ги дала  Tired

# 522
Приключих с "Последно писмо от любимия" - Джоджо Мойс. Хареса ми идеята, историята, но малко ми беше съшита с бели конци; не ѝ повярвах. Все пак я четох с удоволствие.

# 523
  • USA, Steak State
Започнах Успоредно с нея продължавам с The Other Child

# 524
Момичета, дръпнала съм си всички книги на Харлан Коубън от читанка. Имат ли някаква последователност, или да подхващам някоя, без значение коя?

Общи условия

Активация на акаунт