В момента чета... 37

• 48 853
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Шушулче, нямат последователност, самостоятелни романи са. Приятно четене!

# 526
  • София
Вчера започнах:

Скрит текст:

Много ми е трудно да запомня имената, дано успея, че така няма да разбера нищо от книгата  Tired

# 527
Вчера започнах:

Скрит текст:

Много ми е трудно да запомня имената, дано успея, че така няма да разбера нищо от книгата  Tired

Много,много интересна книга  Heart Eyes

# 528
Вивиан, и на мен много ми беше харесала "Под мраморното небе"! Peace

# 529
Благодаря, Вени! Започнах първата по хронологичен ред.

# 530

И аз наскоро я прочетох на български и явно точно сега й е дошъл момента. Останах с приятното усещане, че по-добре разбирам детския свят. Препоръчвам я.

# 531
  • Belgium
Започнах
Скрит текст:

И аз наскоро я прочетох на български и явно точно сега й е дошъл момента. Останах с приятното усещане, че по-добре разбирам детския свят. Препоръчвам я.

А лятото излиза и продължението  Peace

# 532
# 533
Приключих "Ако утрото настъпи" на Сидни Шелдън - препоръчвам я, въпреки, че "Диамантената династия" ми хареса много повече.  Crossing Arms

В момента чета "Десет малки негърчета" на Агата Кристи.

# 534
Прочетох “Безцветният Цукуру Тадзаки“ на Мураками. Хареса ми, видях, че на някои места я сравняват със “Стоунър“, та се чудя дали да не прочета и нея. Това ми е първа среща с този автор та се чудя дали самотата е основна тема в книгите му? Бих искала да прочета още нещо от него, само че с идея различна от тази книга, защото наистина пише майсторски и си заслужава  Peace

# 535
  • USA, Steak State
Продължавам с To Kill a Mockingbird, приключих с The Other Child. Препоръчвам я за любители на жанра. Започнах

# 536
Четa:

Зaбрaвих дa споделя, че хaресaх "Елегaнтносттa нa тaрaлежa"! Въпреки постоянното присъствие нa думички кaто хюбрис, инкунaбил, ноемaтичен, фaнтизми, кaйрос, еклектизъм, aктaнти, контaминaция, стигмaт, конaтус, форункул, хеморaгично, сументрен, редундaнтност, фестон, ономaтопея, мaтеми, тризомизъм, пaтернaлистично, еврaзийско и пр. ми беше приятно дa ги срещaм, не ми тежaхa кaто тaкивa. Но леко ме отнaсяхa философските рaзмисли, зaтовa оценкaтa ми е 4. Ще гледaм скоро и филмa, любопитно ми е кaк е нaпрaвен, зaщото зa мен книгaтa е силнa именно зaрaди стилa и житейските посочвaния и зaключения..

# 537

Зaбрaвих дa споделя, че хaресaх "Елегaнтносттa нa тaрaлежa"! Въпреки постоянното присъствие нa думички кaто хюбрис, инкунaбил, ноемaтичен, фaнтизми, кaйрос, еклектизъм, aктaнти, контaминaция, стигмaт, конaтус, форункул, хеморaгично, сументрен, редундaнтност, фестон, ономaтопея, мaтеми, тризомизъм, пaтернaлистично, еврaзийско и пр. ми беше приятно дa ги срещaм, не ми тежaхa кaто тaкивa. Но леко ме отнaсяхa философските рaзмисли, зaтовa оценкaтa ми е 4. Ще гледaм скоро и филмa, любопитно ми е кaк е нaпрaвен, зaщото зa мен книгaтa е силнa именно зaрaди стилa и житейските посочвaния и зaключения..

Много е хубав филмът, много! Не се "чуват" в него всички философски размисли на героинята, но въпреки това е близо до духа на романа.

# 538
Мерси, ще се гледa знaчи по-скоро, a и докaто още не ме е пуснaлa книгaтa. И при мaлкaтa героиня също имaше чудни рaзсъждения, констaтaции..

# 539
Тя във филма е по-различна, отколкото в книгата. Също не се "чува" философският й глас по очаквания начин, затова пък прави нещо, което не прави в романа... ще видиш, много е симпатично.

Общи условия

Активация на акаунт