В момента чета... 37

• 48 821
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Два пъти съм чела Майките на Т. Димова. Много ми харесва тази книга
За разлика от Трънските разкази, който даже не можах да довърша

# 646
Влакът на сираците има ли я ел.? И аз чакам отзиви за нея.

В Читанка има качено ново някакви легенди от Фани Попова-Мутафова.

# 647
Чета "Сянката на вятъра"  - Карлос Руис Сафон, и истински се наслаждавам. Нарочно не бързам, чета я бавно и напоително. Simple Smile Какъв стил само! И какъв език!

# 648

... Не е моята книга, но пък е дебела. Няма да ми достави огромна литературна наслада най-вероятно, но пък ще задоволи основните читателски  нужди.

# 649
Започнах "Вила с басейн" на Херман Кох.

# 650
  • Дъблин
Започнах "Вила с басейн" на Херман Кох.
И аз Simple Smile След като мина известно време откакто прочетох "Вечерята", исках да си оправя вкуса.

Прочетох "Изумление и трепет", хареса ми. Имаше от всичко, което споменахте - самоирония, откровено забавни моменти, депресия, хубав стил. В сравнение с "Кралска воля" е много добра. Хубавото е, че са кратички тези книжки, може да прочета и още някоя. Иначе по въпроса за изумлението
Скрит текст:
описанието на житейския път на японката ме остави изумена, определено. Особено частта "имаш право да се самоубиеш, даже е похвално"  Shocked

# 651
  • София
Започвам "Моето приключение в дивото" на Черил Стрейд.

Скрит текст:

# 652
  • No Line On The Horizon
Започнах Истината за случая Хари Куебърт и много добре ми върви.

# 653
  • Belgium
Smurfieta, съгласна съм и аз със скрития текст. То това е поредната огромна разлика с японската кулутруа, ценности и вярвания
Скрит текст:
самоубийството там е висш израз на чест. Ето защо не е нищо странно финансовият им министър, уличен в корупция да си направи харакири.

fros, сподели после да ли ти е харесал. Май ще се окажем с близки литературни вкусове  Laughing

# 654
Засега оставих Мидълмарч, ще я дочета, но няма да е скоро. Още докато я започвах имах съмнение, че не е точният момент за нея.
Започнах Мрак и Къпиново вино.

# 655
  • Дъблин
`FSS`, сподели, моля, за "Мрак", като я прочетеш. И аз съм я набелязала, но прочетох и лоша рецензия за нея тук.

# 656
  • Belgium
За "Мрак" съм писала назад из темите. Няма да се повтарям, но аз харесвам книгата. Трябва обаче определна нагласа за четенето и както и вкус към много мрачния трилър.

# 657
`FSS`, сподели, моля, за "Мрак", като я прочетеш. И аз съм я набелязала, но прочетох и лоша рецензия за нея тук.

Много добре ми тръгна, но както е писала Лу личи, че книгата ще е мрачна. Пак ще пиша като я прочета, но мисля, че ще ми хареса.

# 658
  • София
Аз също харесах Мрак, въпреки че имам забележки и към стила на авторката, и към сюжета, но като цяло оценката ми е положителна, а развръзката е  ...  Shocked

Изоставих Малкият непознат, не знам защо, не ме питайте  Mr. Green книгата е интересна, но явно не съм в настроение за нея  Laughing

В настроение съм обаче за Лейди Макбет  Heart Eyes както и за други (викингски) книги  Laughing

# 659
  • Belgium
Ох, днеска всеки втори пост тук е мой, но става дума все за интересни книги  Laughing

Миж, харесва ли ти "Лейди Макбет"? Аз щях да ти я давам, но виждам, че някоер друго добро другарче се е погрижило за теб.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт