Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 153
  • 780
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честит празник и от мен момичета. Бъдете много здрави, обичани и красиви и скоро всички да сме щастливи мами  bouquet

Ние днес ще си сглобяваме скрина за малчо. Трябва да си пренаредя цветята в хола, че за сега ще го сложим там, пък като направим детската ще го местим.
Да ви се оплача от вчера вкъщи сме без телевизия и нет на лаптопа. Нещо мтел никакви ги няма и на телефона им не отговарят като опитаме да се свържем с оператор. Добре, че имам нет на телефона поне Simple Smile
Хайде приятен снежен празник Simple Smile

# 631
  • София
Честит празник и от мен! Laughing
Скрит текст:

# 632
Честит празник дами! Да сте вечно обичани жени и майки   bouquet

Честит ни 9-ти месец  и аз влизам в групата вече newsm44

# 633
Аз има още доооста до 9 месец, но и това ще стане.

До сега бебка танцуваше под звуците на Шопен , Моцарт и Линкин Парк за десерт  Laughing

Понякога хич не се впечатлява от музика, но този път реагира веднага.

Нещо вчера и днес не сме много активни, сигурно половината нямат интернет в това отвратително време!  Heart Eyes

# 634
Така ви се радвам за 9- тия месец, аз също имам още мнооооого до него.
Дано да устискаме всички. Мен снощи така ме боля кръста, че плаках от болка и едни болеЗнени контракции ooooh!
А днес.... Все едно нищо не е било.  newsm78

# 635
Честит празник, дами.Да сте здрави, щастливи и скоро всички да гушкаме здрави и красиви бебчета.
Да "изклюкаря"-Ани писа във фейсбук, че вчера са изписали Михаела и вече се гушкат вкъщи.  Hug

# 636
  • Бургас
Честит 8-ми март, момичета! Бъдете винаги усмихнати, красиви, любящи и обичани  Flutter

Честито и на бебе Михаела и мама Ани, че вече са си заедно вкъщи!

Пък до 3.04 ако не съм родила (дай Боже да не съм родила още), може да я посетя, че ми допадна инфото.
Тя лекцията на 03.04 е точно за раждането (нормално или секцио), трябва да стискаме поне дотогава Simple Smile preggo

# 637
  • София
Точно мислех да питам какво става с Ани и Михаела и тя писа;) Страхотни новини!

А някой има ли информация за тиквичките? Как са те?

Тази седмица наистина се изложихме:) Вече е неделя, а ние сме още на стр.43:)Simple SmileSimple Smile

# 638
  • Sofia
Момичета, честит празник!   bouquet Рози и аз така вече започвам да го усещам и като свой, досега винаги е бил празникът на мама! Бъдете много щастливи и обичани!

Честит 9-ти месец, на всички, които го започват! Не остана  Hug

Didolino, браво на дундата  Heart Eyes

Съни, момичетата добре са те посъветвали. Няма да ги повтарям. Надявам се всичко да се нареди и да намерите общ език със свекървата  Hug

0033, благодаря за полезната информация.

Честито на всички с новите придобивки!

cvety83, стискам палци. Всичко ще е наред.

Аз се позагубих малко, ама в това време 2 дни без интернет. Добре, че само с това се разминахме. Радвам се, че спря да вали. 2 дни лудите ме хванаха вкъщи, а така исках да излезем, за да търсим скрин за спалнята и пердета, ама няма да е сега.

# 639
  • Под кленовите дървета
Честит празник, мили дами Simple Smile

За свекито на Съни, вчера в свекървенската тема прочетох нещо много яко:

После ме попита ни в клин, ни в ръкав, кога ми е термина, за да знаела кога да си вземе отпуска! Питам я аз (все още с любезен тон), защо е нужно да си съобразява отпуските с моя термин и тя каза "Ами, за да дойда да ти помагам"! Чакай малко, аз не съм казала, че искам да ми

Защо всички искат да помагат, като се роди бебето и по принцип, че и де факто, само спи и яде- не знам!? Къде са, като вземе да прохожда?
Много, ама много любезно да кажеш на свекито, че точно тогава ще имате нужда от нея.  Laughing
Така, де, да потърчи малко след внучето.  Mr. Green
И снаха бях, и свекърва ще стана някой ден, та гледам на тази тема като на информативна.  Grinning

# 640
Честит 8-ми март дами! Желая ви да сте здрави и истински щастливи! Днес ми е хубав ден,дано и при вас е така!

# 641
Честит Празник на всички.
Честито и на Ани,че си гушка малката душичка.

Аз мисля да си оправя тази седмица багажа за болницата и дрешките за изписването.Нещо много бързо взе да ми минава времето,та да не ме завари неподготвена.

# 642
Честит празник, мили дами! Бъдете живи и здрави, много обичани, уважавани и ценени! Бъдете силни и горди, че сте се родили жени!   bouquet

# 643
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, много щастливи и обичани!  Hug

# 644
  • Пловдив
Честит празник на всички жени,и настоящи и бъдещи мами!То аз нищо не разбрах от празника,с ремонта ,който тече вкъщи,добре че е дъщерята,та да ми напомни ,както всяка година с много хубави картички  др.неща измайсторени в училище.

Общи условия

Активация на акаунт