Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 059
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
  dilyanad swampi много правилно ти е казала-ако беше мъдрецът щеше да е от неговата страна, щеше да го боли и за седмиц анай-вероятно и да тупка мястото.
 Подутият лимфен възел означава просто, че има възпалителен процес в областта. Не се вкарвай във филма. Идва от ухото най-вероятно(прави някакъв отит) или се разболява и това са първи признаци. Не се притеснявай.   Hug
vstoilova ако похапнеш още бейкролз на тази страна, можеш и да си решиш проблема и да се дочупи  Grinning

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 20:47 от kalitarka

# 736
  • Варна
Стопли в една супена лъжица олио, 5-6 капки на дъното - стопля се, като сложиш дъното на лъжицата в капачка с гореща вода и седи малко. С капкомер вземи 3-4 капки от топлото, но не горещо олио и сложи в болното уше. Да стои на тази страна едно 2-3 мин.
Този метод майка ми го правеше като бях малка и винаги ми минаваше. А преди около 2 месеца пак ми беше станало така и ме заболя и накарах мъжа ми да ми сложи. На другия ден нямах и помен от болката.

# 737
  • софия
Благодаря, момичета  bouquet!

# 738
Аз мислех , че от бременноста са проблемите със зъбите, ама като се замисля доста твърди неща си похапвам. Един път да родя, че да ида на зъболекар без притеснение.

# 739
А бе момичета, защо така ме стряскате, които сме в 9-тия месец трябва да раждаме ли вече. Аз още не съм готова Whistling Багажа за болницата още не ми е готов, не че имам кой знае какво да взимам- три нощници, гащи, четка и паста, телефон + зарядно.  Mr. Green Не съм изпрала още цялото бебешко пране вкл. и комплекта за изписване, защото го променихме в последния момент. Утре за първи път ще се срещам с доки, който ми е избор на екип (надявам се). Така че нямам никаква готовност  Sunglasses

# 740
А бе момичета, защо така ме стряскате, които сме в 9-тия месец трябва да раждаме ли вече. Аз още не съм готова Whistling Багажа за болницата още не ми е готов, не че имам кой знае какво да взимам- три нощници, гащи, четка и паста, телефон + зарядно.  Mr. Green Не съм изпрала още цялото бебешко пране вкл. и комплекта за изписване, защото го променихме в последния момент. Утре за първи път ще се срещам с доки, който ми е избор на екип (надявам се). Така че нямам никаква готовност  Sunglasses
Съгласна съм със Synni, и аз не смятам още да раждам, рано ми е Grinning Не съм прала, багажът за болницата не е стегнат, да не говорим, че тепърва имам да се образовам как се къпе бебето и как се сменят памперси Laughing

# 741
  • Под кленовите дървета
dilyanad swampi отит е това. Ако имаш антибиотични капки за очи Тобрадекс или подобни, капни веднага и утре на лекар. Това с олиото съм го чувала, но не бих го пробвала ...не виждам логиката мазнина да лекува инфекция. Но пък може да помага, знам ли?

На мен ми намери координатите още една мама от тук, в друг град е, но ще попътуваме, звънна ми да ми каже, че ми е заделила бебешки неща.

Рози, извинявай миличка, изпуснала съм въпроса. За млечната диета ли ме питаше? Пиши на ЛС, ако има нещо.

# 742
И олио съм слагала, но по съм доволна от зехтин.То не чак толкова да го излекува, колкото според мен да успокои временно нещата.  Thinking

# 743
Аз понеже си правя отити много често от дете, да кажа, че олио не се препоръчва, нито зехтин или друга мазнина. Идеята е да се загрее ухото, но всеки УНГ ще ти каже, че тази не е препоръчителна. Не че като дете не са ми капали олио, но след това нещата се влошаваха.

ТМ не е бременен, може да си сложи капки за уши, те за това са създадени Simple Smile

Иначе безобидно - морска сол се сгрява на котлона, слага се в чорапче, връзва се и се поставя на ухото. Ако е много горещо се изчаква да се охлади. Не се загрява ухо,  в което има нещо (капки или друго).  Grinning

# 744
  • София
На вас може и да не ви се ражда ама те бебоците не питат, може и в 36та може и в 40та. От утре стягам и аз багажа, дрехите са изпрани, четвъртък снахата ще ги изглади и сме готови.  В мартенската тема има 2-3 мами до термин, всички се обебиха 37ма-38ма гс  Wink

# 745
За загряване може да се ползва и глинено капаче да се нагрее и да се увие в кърпа някаква и да се държи на ухото.
На мен ми харесва да съм бременна, с леки изключения де, но пък тоооолкова много искам да гушкам бебка, че дано 37-38 да сме и ние.

# 746
  • София
Ох, като ви чета, искам и аз да съм в 9ти месец!

Аз имам да изпера още 2 перални, да изгладя всичко, да прередя шкафовете, за да направя място за бебешките дрешки. Да купим матраче...да се изчисти основно и да се измият прозорците, за това ще викам майка ми след 5.04. и преди Великден. Май е това. Simple Smile

Маце, браво за добрите новини! Пожелавам ти прекрасна първа среща с дребчо.  Heart Eyes

Pepit0, имам един чорап пълен на 1\2 с морска сол и много лесно затоплям в МВ. ММ го използва за синузит.

# 747
  • София
За ушите-аз нали съм по отитите, винаги имам едни капки Отипакс. Действат също като олиото, само че аз с олио не бих пробвала.

Жасмин - спокойно, като се присетя пак ще пиша, засега си оттеглям въпросите (за диетата беше, да).

# 748
Jasmin_veni  много ми харесва предложението ти за нова тема Simple Smile аз съм с две ръце за него!

# 749
На вас може и да не ви се ражда ама те бебоците не питат, може и в 36та може и в 40та. От утре стягам и аз багажа, дрехите са изпрани, четвъртък снахата ще ги изглади и сме готови.  В мартенската тема има 2-3 мами до термин, всички се обебиха 37ма-38ма гс  Wink
newsm09 ако влизането в 37 г.с. се брои за 37 г.с аз след няколко дни съм влязла  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт