Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • на североизток от Рая

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 20:54 от neli mar4

# 736
Скарамушче, така се случи, че ходих два пъти в Плитвице. Неземна красота е там. Като ходим по концерти обикаляме, но и двата пъти бяхме с кола.

# 737
  • Ямбол
Петя сърчице, честит празник на порасналото ти момче! Да сбъдва мечтите си!!
Леко завиждам за срещичката ви. Никога няма да забравя и моята с момичетата.. Имах чувството, че винаги съм ги познавала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дессии, бухала .. уникален е  Joy

# 738
  • София
Та преди да заспя смЕтам да ви пожелая леката нощ  Hug
Но,да кажа на Гигова,че я мисля и дано всичко е наред с бабата.
За книгите не смея да давам препоръки.Възрастните хора имат друг светоглед и насищат четенето с малко по-друг вид емоция от нашата.
Калуня се чете доста трудно,тегаво,заради езика и стила на който е написана.
Възвишение още не съм прочела.
Скарамуш,знам за какво говориш.Трудно е,но ще се израсте.Имай търпение.
Авлига,ако имаш намерение да я преместваш не се колебай.Но преди това я заведи да види класната стая.Не навсякъде децата се чувстват сигурни и спокойни.

# 739
Вени ама ти защо пак ми се хващаш  Laughing  Hug
Не съм чела книгата, доверявам се на вашата преценка, но филмът беше ...  newsm78 ...  едно голямо нищо. Мислех си, че след като толкова много нашумя "романът", ще се постараят да направят по-стойностен филм. Но не би - нито актьорска игра, нито сюжет .... Нямам претенции за кинокритик, даже по принцип не съм особено придверчива (как се пише тая дума newsm78 ), но това пък не е за гледане ooooh!

Сваке, стиснати палчета за баба ти fingerscrossed Praynig

Маришка ме подсети. И за мен 10-и март е хубав ден - на него ден сключихме граждански брак с моето шефе, имаме годишнина Laughing
А за теб защо е специален, Мариш?

Скарамуш бързо да се оправя Точицата Hug

Авлига някои дечица са по-стеснителни. Но не я пришпорвай и не я подлагай на чести промени. Извинявай за непоискания съвет Embarassed имала съм си вземане-даване с такива деца и хора и имам скромен опит в общуването с тях Peace

Нели, Дес готини картинки Grinning

Лека и на теб Слив Hug

Точ и аз те обичам   love001

# 740
  • ГОре на черешата...
Слив, не смятам, че се чете "тегаво" - глътнах я за 2 дни, езикът не ми беше проблем, може би защото съм изчела всичко на Талев, Йовков, знам ли, но определено няма как да я свържа с тази дума...

# 741
  • на североизток от Рая
Кости, много ми  е хубаво, че отново идваш честичко тук!  Hug Гушни си шефето, утре даже повече.  Simple Smile

Авлига, и ти идвай всеки ден в темата, много нежно се изразяваш.  Hug

Аз ви оставям, а утре ще се включа в тема 36-та.  Party

Отсега благодаря на мацката, която ще я направи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 742
Гале, преиздаваха Забравените. Провери в сайтовете.  Peace И в книжен пазар се намираше. Намериш ли я, вземай!  Peace Не си ли я чела, бе?!
Мне Embarassed и май сега като чета отзиви и искам да се поправя Rolling Eyes, сега видях че я има в стор бг, обаче съм си забравила паролата за там Rolling Eyes ooooh!...нищо де, ще я търся из мейлите...
Благодаря Нелко, а и на всички останали за препоръката Hug

Скарамуши, не се тревожи, ще мине, малкият в градината най-често ни носеше конюктивит...но и това мина, спокойно мила, по добре там да я удари и да мине, отколкото нещо по сериозно, то и това си е гадно де, ама поне не боли и бързо минава с подходящо лечение. Само се пазете големите, че по-трудно минава, малкият като влачеше преди ме е заразявал и е много гадно, по скоро некомфортно де и по трудно минава на големите...
И Еви ти е дала страхотна препоръка за почиваката, там е божествено, сравнително близко и не е най-скъпарско Peace

Маришик, аз май и тогава имам имен ден на твоята хубава дата Wink

Нели, сладурска серия коткобухали Crazy

Сваке Joy, абе не ме разсмивай, стойностен филм на този долнопробен боклук, как да се получи, няма как Laughing
Начии, на хубава дата сте се взели със сватът, тогава съм именичка май Peace, утре ще се черпим Hug Heart Eyes

Кой ще пуска тема newsm78

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 22:08 от Гигова

# 743
Нелко пак ми стопляш сърцето hug И на мен ми се иска да се включвам по-честичко, но някои дни са ми много матоварени, а после докато ви настигна... Нищо, де, пак се обаждам от време на време. По-добре така, да не взема да ви омръзна Mr. Green Laughing  Heart Eyes  Hug

Да не би Гушко да има ден-ден утре Flutter или аз пак нещо съм пропуснала smile3555

Лека нощ ще ви пожелая и аз. Отивам да почета "Бьорндал". Малко ме обърква тая книга - не ми допада особено изказа на автора, много прибързано и съвсем простичко описва нещата. От друга страна съм силно привлечена от книгата, подхвана ли я, влизам неусетно в техния свят, сякаш и аз физически съм там, в главата ми изникват картини, образи, по-живописно и от кино е. Странно усещане Crazy Thinking

До утре Kissing Heart
П.П. Ама че джуки

П.П.П. Свакич, поне на по-стойностна актьорска игра се надявах. Понякога дори само актьорите могат да приковат вниманието ти, без филмът да е нещо особено. Айде младежът не беше супер зле, но Анастейжа (дори не се направих труда да им запомням имената) с това облизване на устни и кравешки поглед направо ме убиваше ooooh!

А ти колко пъти в годината празнуваш имен ден? Май и на Гьоргьовден newsm78

Сега се сещам за един наистина хубав филм, който гледах скоро. Ще се хареса на романтичните и сантиментални души http://www.imdb.com/title/tt1972779/?ref_=nv_sr_1
По принцип не харесвам Никълъс Спаркс Peace , но от романите му правят страхотни филми понякога. "Тетрадката" е сред любимите ми филми, а този се доближи до същото ниво.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 22:20 от Kosty

# 744
  • Кърджали
Аз да намина да ви нагледам преди да се метна да си почета.
Гиговче, за "Забравените..."  казах ако намериш един вид по инерция, щото например тук, в града,  не я намерих/то пък тук какво ли има, та забравям че не съм критерий  Mr. Green /. След това видях обаче, че е я има поне по онлайн магазините, та скоро ще си я поръчам. Спешно ми трябва шестица от тотото само за книги  Joy |
Авлига, има си ги и такива деца. Моята маймунка по принцип обича градината си/как няма, нали я глезят като принцеса/, но миналата година когато готвиха едно тържество, учителката искаше да я постави в центъра на някакъв танц. И ти да видиш драма. Когато усетихме от къде е, говорих с учителката, промени си идеите. И пак и трябваше време да тръгне отново с кеф.  Но например, и аз мислих да я прехвърля в предучилищна в училище, уж заради по - добра подготовка. Но го мислих точно 5 минути и се отказах. Това ще означава такива драми при Кати, че не са за описване. Тя не търпи промени.
Хайде, лека вечер засега. И стискайте палци утре да не сме изолирани от света.  Whistling

# 745
  • София
Кости, Кали, свършиха ми историческите романи на Фолет и съм многУ нещастна! Обаче като се подсетя как ми ги подарявахте и ставам пак щастлива  Grinning.

Алекс, няма ли малко подобрение на ситуацията из вашия район?

# 746
...
Да не би Гушко да има ден-ден утре Flutter или аз пак нещо съм пропуснала smile3555
...
Аз имам Crazy

Поръчах Забравените от небето на Екатерина Томова. Има я в стор бг, ако някой се интересува, намерих си и паролата и така...Тъкмо след татко ще я прочета и аз, че ми разпалихте въображението Peace

Алекс, дано нещата вече да се нормализират при вас Praynig

Лека от мен Hug

# 747
Ох, ама, не ме оставяте да си легна Crossing Arms Laughing Hug

Вени тези дни ще видиш отново двете тухлички "Свят без край" и съм сигурна, че ще им се зарадваш. Поне ще си ги гледаш на полицата.
Нови романи на Фолет има ли? Такива, дето не си чела още Laughing Този човек, значи, много бавно пише, не мое ти смогне на темпото Laughing

Гигич за теб разбрах, ама на Маришка защо и е важен този ден? Ей това ме човърка сега и ме оставя без сън Thinking

Алекс дано утре положението при вас е по-добре Praynig Hug

Няма да ви пожелавам пак лека нощ, че след малко пак ще съм тук. Ама ума ми все тук Crazy

# 748
  • София
Кости, той има доста трилъри. Известен е като автор на такъв тип романи и с тях е пробил, ако може така да се каже. За съжаление, историческите му поредици са три и аз съм ги прочела всичките. Сега ще го чакам да напише нещо друго  Crossing Arms.

# 749
  • Сред лисици
Много благодаря за мненията и съветите.  Всички са желани, няма "непоискани" такива (Кости! Hug).
Нели, вдъхваш ми надежда разказвайки за Тони. Такава чувствителна душичка е той!
Слив, там е работата, че училището я плаши - сградата отвън, коридорите, обстановката в класните стаи, всичко. Ходили сме заедно да взимаме сестра й и виждам, че не й допада там. Но пък с времето сигурно ще свикне Thinking. Малката хем не е фен на детската градина, хем е свръхконсервативна, никак не обича промените.
Тъкмо го написах и прочетох, че и Алекс е споделила същото. Явно повечето дечица са така.
И е изключително упорита, та чак твърдоглава в отстояването на мненията и желанията си. Не се опитвам да я притискам за каквото и да е или поне така си мисля (нали съм си Oвен Blush).
Никак не си приличат децата ми - голямата обича да е в компанията на други деца, да е в центъра на вниманието, много рядко я връхлитат стеснителност или срам. А малката ..... социопатче (квалификация на баща й Mr. Green).
Аз чета бавничко "Японският любвник" и ми харесва. Пренасям се другаде.

Общи условия

Активация на акаунт