Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 425
  • 913
  •   1
Отговори
# 165
Глухарче, добре дошла, радвам се, че мина Hug, не го мисли повече.

# 166
  • Милано
Глухарче,радвам се,че всичко мина и вече си у дома Hug

# 167
  • Варна
Няма по-хубаво от в къщи  Party
Добре съм и съм щастлива.Тази сутрин отново почнах Ел тероксина,дано се възстановя бързо.Гадното е че поне още 10 дни няма да си видя детето,но няма как.Като излизах от болницата детектора им за радиация писна като луд,направих дискотека  Simple Smile.Та сега ще си поседя самичка,докато се поизчистя.В понеделник ще звънна на Хаджиева да си запиша час и при нея за една консултация.Знам какво ще ми каже,но ми се иска и тя да ми хвърля по едно око, та ако се наложи още операции или други действия да имам повече мнения.
teddy77 изобщо не се притеснявай за майка си, всичко ще е наред.Ето виж мен два месеца след операцията съм готова на още една, не е страшно и възстановяването е бързо  Hug

# 168
  • София
 Hug Добре дошла, Глухарче! Много ме радва бодряшкия ти тон Wink
Разказвай - колко дена стоя затворена, какво ти даваха, как се чувстваше, как запълваше времето?
Какво е чувството да си 1 месец без Л-тироксин?  Че има други, на които им предстои да се качат на въртележката  bowuu
Стискам палци, да сте уморили де що има гадове!  Heart Eyes
За детенцето е гадно, но ще мине времето и после ще наваксате. Hug

# 169
  • Варна
Мерси Мемчо и ти имаш заслуги за бодряшкия ми тон  Simple Smile.
LucyHope  Hug
Реално седях два дена и половина,според нашите доктори нямало нужда от повече,защото било подтискащо.Вярно е,много тежи като не знаеш ден ли е нощ ли е.Основно спах и гледах филми.
Мноооого вода,лимони и дъвки постоянно,не искам да ги видя.
Хубавото беше,че бях  с едно момиченце и доста си говорихме през една стеничка,защото сме се били натоварвали и една от друга,но все пак си е компания.Аз заставах малко под ъгъл и се виждахме и си говорихме доста.
Обаче без Ел тироксин си е гадно.До втората седмица криво ляво беше добре,но после постоянно ми се спи,стоя пет минути права и ми се ляга.Препоръчвам който може да взема болнични докато е без хормон,да си почива,герои няма нужда да ставаме,не ти го признават.Мнооого си гладен,почти постоянно търсех нещо да ям и сега съм гладна в момента майчето ме глези и ми готви супичка  Heart Eyes
Сцинтиграфията на цяло тяло -гадост,близо половин час без да мърдаш.Носа те сърби,г...а те сърби,абе в тоя момент всичко те засърбява.
Сега още седмица пълна изолация и мъже,майки,баби на 3 метра от мен.После само деца и бременни далече или поне на 2 метра и за не повече от 3 часа.
Сериозна си е радиацията,брояча им се побърка като си тръгвах,пищеше като луд.
Моя мъж категорично ми забрани да излизам,за да не ме усетят от гражданска защита,че щели да ме приберат  Joy
А за гадовете ще се разбере след 6 месеца на следващата сцинтиграфия,но отказвам да ги мисля каквото такова Crossing Arms

# 170
  • Бургас
Леле са Глухарче, отвратително е това за което разказваш.Милата, човек  наистина  не знае колко е силен докато не му се случат някакви неща. Хубаво е, че едно премеждие мина и си щастлива. От лошото и по-лошо има нали знаеш.

# 171
  • Варна
Леле са Глухарче, отвратително е това за което разказваш.Милата, човек  наистина  не знае колко е силен докато не му се случат някакви неща. Хубаво е, че едно премеждие мина и си щастлива. От лошото и по-лошо има нали знаеш.
Оууу Вили хората какви неща преживяват,моето е нищо.
И се убедих отново в едно нещо на страха очите са големи,който както иска да го разбира.Нищо не е толкова страшно,колкото на нас ни изглежда  Peace

# 172
Оууу Вили хората какви неща преживяват,моето е нищо.
И се убедих отново в едно нещо на страха очите са големи,който както иска да го разбира.Нищо не е толкова страшно,колкото на нас ни изглежда  Peace
Едно е сигурно всички тези неща ни променят мирогледа и ни пражят по силни и борбени!А когато споделяме една на друга се справяме много по лесно!

# 173
  • София
Глухарче, благодаря за изчерпателната информация! newsm51
Страхът от неизвестното е голям, но като има някой минал по пътя, да ти го разкаже, вече е друго.
Добре, че го има форума и всички вас, момичета Hug

# 174
  • Варна
Мемчо да не останеш с погрешно впечатление,изобщо не беше страшно.Неприятно-да,все пак си в болница, но не е страшно.
Изпиваш една капсула,дори и вкуса на йода не можеш да усетиш, и това е.
Аз лично не получих нито един от страничните ефекти ,нищо не усетих.Момичето,което беше с мен леко и се поду вратлето и леко я наболяваше,но това е.
Точно така е както си го представяш , вдигаш една наздравица и в леглото няколко дни по гръб  Simple Smile

# 175
LucyHope  , Глухарче,  благодаря за подкрепата. Можете ли да разясните какви изследвания се правят и колко време преди операцията трябва да сме в болницата? Някакви направления трябват ли в случай ,че избираме екип? Има ли проблем,че майка ми е с високо кръвно?
Чета и предходните теми, но имам хиляди въпроси..

# 176
  • Варна
По принцип за избор на екип се плаща допълнително,тези неща си зависят от болницата в която ще се оперирате.Аз доктор си избрах,допълнително пари не са ми искали.Изследвания се правят да, доктора ще ви каже точно какви.До колкото си спомням ми искаха ПКК,захар,време на съсирване,урина,кардиограма сигурно има нещо,което пропускам.Най-точно хирурга ще ви каже.
Аз лично постъпих в болницата в деня на самата операция.
Преди операцията ще ви прегледа анестезиолог и ще пита за други заболявания,отбележете че има високо кръвно.

# 177
По принцип за избор на екип се плаща допълнително,тези неща си зависят от болницата в която ще се оперирате.Аз доктор си избрах,допълнително пари не са ми искали.Изследвания се правят да, доктора ще ви каже точно какви.До колкото си спомням ми искаха ПКК,захар,време на съсирване,урина,кардиограма сигурно има нещо,което пропускам.Най-точно хирурга ще ви каже.
Аз лично постъпих в болницата в деня на самата операция.
Преди операцията ще ви прегледа анестезиолог и ще пита за други заболявания,отбележете че има високо кръвно.

Благодаря  bouquet

# 178
   Момичета кажете ми ,когато  изследвате паратхормона ,върви ли по каса.Аз до сега винаги съм го заплащала.Отново съм със мравучкания по крайниците и ще  трябва да ходя на ендокринолог.Незнам дали и вас ви гази пролетна умора,или е нещо от  хормона ,но се чуствам отпаднала и замаяна.

# 179
Мисля , че не е по каса и аз го плащам, на мен ендото ми каза, че ще го изследва юли, не се изследвал зимата, не разбрах защо. И аз имам проблем с него и с калция, но и да видя , че не работят жлезите , нищо не мога да направя по въпроса за съжаление. Пия калций и рокалтрол и това е. Калция се е качил над 2, 01 е , което си е постижение , и аз изтръпвам и не виждам, ама какво да правя така ще е.

Общи условия

Активация на акаунт