Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 417
  • 913
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Момичета Глухарчето вдигна наздравицата вече ...и нета умря

# 151
  • Варна
явно в тази стая няма обхват, вярвам че всичко с нея ще бъде наред ,и в петък ще я видим на виртуалния хоризонт

# 152
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
 LucyHope ,аз съм една от тези които след операция на щит.жлеза чакам за зелена светлина за инвитро. Живот и здраве другият месец ще започнем с опита. Аз след операцията бях около 3 месеца без лекарства,края на април 2014 започнах с л-тироксин 0,25 и 500 Д3 до края на декември.Направих контролни изследвания и беше скочило ТСХ на 3,64 .Проф.Пандев каза да увелича Л-тироксина  на 0,50 и Д3 на 1000 и след 40 дена пак изследвания ,сега всичко е в норми ТСХ е 1,10 и АМХ - 1,16 и ми казаха,че вече мога да започна инвитро процедурата.

# 153
  • Бургас
Айде,пътувам си за вкъщи аз! С герданче и рецепта с доживотни перлички. Гледам по 50мл. ми е изписал Табаков, добре ли е зле ли е? Квот става да става! Сто пъти ме пита истръпва ли ти нещо?
Skabiela мила, ако имам проблем с паращитовидните жл. до кой ден се проявяват симптомите и само изстръпване ли? Сърцебиене имам понякога, нормално ли е?
И съм голяма съчма, забравих кога мога да си мокря вече раната, тоя вторник ли, другия ли? Оперира ме на 16.03.15 Една седмица ли да изчакам или две? Други препоръки кви има? Даневдигам тежко и?......???

# 154
Раната не можеш да я мокриш докато не ти махнат конците, при мен изтръпването започна на 4 - ия ден.  Дано нямаш, много правилно ти е дал 50мг еутирокс. Освен изтръпване има крампи , схващания, прави се акушерска ръка. И после гърч и сковаване както аз направих, но щом не усещаш нищо спокойно, явно всичко е наред. Иначе да не вдигаш тежко и да си ядеш и пиеш всичко, това е. След месец на ендокринолог и той вече казва кое как и какви изследвания Hug

# 155
  • Милано
Айде,пътувам си за вкъщи аз! С герданче и рецепта с доживотни перлички. Гледам по 50мл. ми е изписал Табаков, добре ли е зле ли е? Квот става да става! Сто пъти ме пита истръпва ли ти нещо?
Skabiela мила, ако имам проблем с паращитовидните жл. до кой ден се проявяват симптомите и само изстръпване ли? Сърцебиене имам понякога, нормално ли е?
И съм голяма съчма, забравих кога мога да си мокря вече раната, тоя вторник ли, другия ли? Оперира ме на 16.03.15 Една седмица ли да изчакам или две? Други препоръки кви има? Даневдигам тежко и?......???
Vili_k,лек път и бързо възстановяване HugПри мен изтръпването започна на 3 ден след операцията...но не е само изтръпване...по-скоро е като парализа.За да говоря ди помагах с ръката,за да движа устните....Ох,как го обясних и аз JoyСигурна съм,че при теб всичко ще е наред!Хиляди  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 156
Браво че всичко е минало добре!Дано да нямаш изтръпване аз го получих на третия ден !Пази се да не се простудиш пий си лекарствата и изчакай малко с мокренето!Успех !И аз започвам да стягам багажа на 26 трябва да съм в София да видим имам ли въобще паращетовидни жлези или не!

# 157
Здравейте момичета!
Пише ви момиче, на чиято майка предстои операция. Това е мнението на д-р Начев. Виждам,че повечето сте доволни от доц. Пандев като хирург, но можете ли да препоръчате какво да направим преди самата операция? С кой друг да се консултираме? Наистина съм много объркана и притеснена ..

# 158
  • Бургас
Сиске нямам конци аз, лепена съм. Благодаря момичета прегрътки, чета ви постояно, даже мъжкото тяло каза, че прекалявам☺ (да си гледа работата)

# 159
vili_k, Ха Честито! Ако си с тази специалната тънка лепенка е хубаво да не я мокриш поне седмица. Защото тя реално е вместо конец и помага на кожата да заздравее по-бързо. Така че купи си от аптеката водоустойчиви лепенки по-големи, лепи си ги тях отгоре и се къпи спокойно.
 teddy77 Не се притеснявай, както виждаш ние всички сме минали по пътя на операциите, когато докторите кажат, че трябва да се направи- то тогава е въпрос на избор на кой да се доверим и така. Аз в началото не се съгласих с Начев и при доста бях на консултация, но в крайна сметка се реших на операция и сега съм му благодарна.
Изборът на лекар, който те оперира трябва да е личен, за да е спокоен пациента. Когато се решите на операция, изберете хирург и той ще ви каже какви са стъпките преди операцията. Доста хирурзи в момента работят в тази област- Пандев, Сечанов, Табаков, просто майка ти трябва да реши при кой би била най-спокойна.Стискам палци и пиши ако имаш други въпроси.

# 160
  • Варна
Вили,не е задължително да изтръпваш!
При мен започна на втория ден,на другия ме изписаха и чак в нас ми се случи,аз не изтръпнах а направо се вцепених.....помислих си Толкова беше с мен....но след калция се оправих.
Не знам какво казват вашите дофторя,но моя ми каьза да се изкъпя със сопаля конците,ми нищо не ми стана.За тежкото,хубаво е да се пазиш.....аз си носех дятито кат пръскачка из лозе ,но все пак трябва пазене!
Пиеш ли вече хормон?

Тедка,няма защо да се притесняваш,аз лично не съм спазвала режим преди операцията!

П.С Вили,от утре можеш и секс да правиш ,хихихихи дано да нямаш някви по засукани фетиши

# 161
  • Варна
Of dojde proletta i skabiela sr razgoni Joy stidkam zabi oshte malko

# 162
Of dojde proletta i skabiela sr razgoni Joy stidkam zabi oshte malko
Мда така де Party. Ей Глухарче, идвай си , чакаме те ! Аз днес не помня дали си пих хормона и май и аз ще ползвам разделител ли как се казва за лекарства. Купих си един за едно левчв и мисля, да го ползвам, защото не е добре да не помня , аз ставам и не помня бе после, то ми стана навик, ама няма да пия друго хапче. Как сте днес момичета Hug

# 163
  • Бургас

Хахахаха как ме надуши с фетишите Skabiela, челна стойка, мост и рундат флик с презимяване в/у......... са ми любими пози ама,......... Е налага се да поизчакаме Joy Joy Joy

# 164
  • Варна

Хахахаха как ме надуши с фетишите Skabiela, челна стойка, мост и рундат флик с презимяване в/у......... са ми любими пози ама,......... Е налага се да поизчакаме Joy Joy Joy

Уау  какви таланти  Flutter
В къщи съм си вече.Не е болка за умиране,но си е гадно.Повръща ми се от вода,дъвки и лимони,не искам да видя.Най-гадното е,че стаята е изолирана и зазидана и не знаеш ден ли е,нощ ли е.
Но мина.
Имам натрупване на йод на едно място,където се предполага че са останки от щитовидната жлеза,също така и на два лимфни възела.След 6 месеца ще разберем дали йода си е свършил работата.
Няма да ги мисля,в най-лошия случай ще отнеса още някоя операция.Но се надявам йода да ги умори.
Странични ефекти нямах.От утре си мятам хормона,че каталясах вече.

Общи условия

Активация на акаунт