Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 411
  • 913
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
vili_k, радвам се, че всичко е минало добре! Леко възстановяване  Hug

# 136
Аааа извинявай не съм те разбрала.Цял месец без хормони и такива чудесии правя.В състояние съм и името да си забравя , а че хляба го прибирам в съдомиялната е друга работа  Simple Smile
Аз влизам в Терапията в отделението за нуклеарна медицина,утре сутринта.
Това в кой град е ?Пожелавам ти късмет и много много търпение ще стискам палци резултатите да са добри!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
  • Варна
Варна,благодаря  Simple Smile

# 138
Често лятото гостувам във Варна може и някой ден да се видим на живо!

# 139
  • Бургас
Благодаря момичета! Вече пия калций по две на ден и ...само това☺
Глухарче успех ти желая, пожелавам ти следващия път като стягаш багажа да е за хубаво местенце, желано. Skabiela какви бири, на мен ми е забранено газираното,забравяш,аз съм на твърдо бе момиче 😀  Препоръки от доктора кво да се прай!

# 140
Вили, изобщо не мисли хистологията, ако има нещо нередно веднага са го видели и ще ти кажат веднага. Щом не ти казват всичко е доброкачествено, но хистологията много се бави, повече от 15 дни, нещо нямат патоанатоми. Сега много внимавай с калция, дано да нямаш проблеми. Хормон ще пиеш по нататък и не веднага с високи дози. Почва се с 50мг. Има време за това не го мисли. Да се възстановиш бързо.
Глухарче,много те прегръщам и си идвай, ще липсваш Hug Hug Hug
donidaniil , и на мен ми става зле понякога и аз се разтрепервам, изпотявам, прилошава ми и ми трепери пред погледа, все едно гледам през мараня. Питам всички защо никой нищо не казва и аз съм с ниско кръвно. И на мен все около обяд ми се случва. Но забелязах друго, аз пия 100мг еутирокс 5 дни в събота и неделя 75. Та от три седмици вече ми става зле в събота и неделя, което ми говори за малко хормон. Та сега в неделя си пих просто 100 . Не си намалявай дозата моето ТСХ беше 1,8 и тя ми даде 2 дни по 75. А при 7 е абсурд да го намаляваш. Ниското кръвно е признак на малко хормон  Любопитна съм какво ще ти кажат в клиниката. И на тебе не ти работят паращитовидните жлези и на мен и аз пия калций и рокалтрол, но по 3 пъти на ден. Н амен в ендокринологията ми казаха , че се пие по един мг на килограм тегло, та аз съм 88кг и пия 100 и два дни 75. Успех ти желая , искам да ги разпиташ за паращитовидните жлези, къде е тая клиника , да не е в Александровска болница.

# 141
Хммм, това за дозите на Л-тироксина ме изненада много...Аз не съм 150 килограма, поне на този етап хахаха, но пия по 150, 5 пъти в седмицата и 2 пъти по 125...Живот и здраве ще го намалявам, но на мен Пандев ми каза, че е хубаво да се пие повече, защото действало позитивно, като лекарство, което лекува, не само заради хормона... Може би е заради моята диагноза, знам ли newsm78 #Crazy

# 142
  • Варна
Точно така LucyHope ,ние с нашата диагноза пием по-голямо количество,за да подтиска раковите клетки.
Ние го пием и като лечение,освен като хормон.
Абе Сисито само 3 дена няма да ме има ,няма ви залипсвам толкова много Simple Smile

# 143
ААА щеш, щеш , ще ни липсваш, ти виж се оправи и да си мислиш за нас ей. Имам някакво предчувствие да ти кажа, че напразно се притесняваш за глупости ама хайде щом се налага изпий го тоя йод. Hug

# 144
  • София
Явно всеки организъм има нужда от различно количество хормон. На мен проф.Пандев ми предписа 120мг Л-тироксин от деня след отстраняване на жлезата, като ме предупреди, че може да се наложи да го вдигнем на 150мг. Контролното изследване след 2 месеца показа ТСХ 0,009 и проф. Хаджиева ми свали дозата на 100мг, което в последствие беше одобрено от д-р Начев. При последните ми изследвания януари и февруари ТСХ беше 0,159 и 0,119, при едно и също количество Л-тироксин. Според д-р Начев при мен тези стойности на ТСХ са добре и оставам на 100мг. И на мен професорите и д-р Начев ми обясниха, че в нашия случай трябда да държим ТСХ-то ниско, за да се подтиска развитието на ракови клетки.
Глухарче, че то си е почивка - без работа и домакински задължения. Аз така си мисля за радиойода - как ще си почина, ще се наспя, ще прочета някоя книжка - все неща, които не са ми се случвали от както се роди детето.

# 145
  • Варна
Сисито виж ся аз и мезе съм си приготвила,не ми разваляй рахатлъка.
А тез другите дет ми се пените бири,мири,твърдо къде сте тръгнали бре ей.Някои вече сме на йод  Mr. Green
Ами Мемчо то си е баш така,пия един йод и си лягам,никой за нищо не ме закача Simple Smile

# 146
  • София
Ха, наздраве!  cheers Да ги умориш всички гадове и да си живееш живота след това.

# 147
  • Варна
Ха, наздраве!  cheers Да ги умориш всички гадове и да си живееш живота след това.
Heart Eyes

# 148
 Късмет и от мен Глухарче . Пожелавам ти всичко да мине добре , а на гада  #2gunfire

# 149
Явно всеки организъм има нужда от различно количество хормон. На мен проф.Пандев ми предписа 120мг Л-тироксин от деня след отстраняване на жлезата, като ме предупреди, че може да се наложи да го вдигнем на 150мг. Контролното изследване след 2 месеца показа ТСХ 0,009 и проф. Хаджиева ми свали дозата на 100мг, което в последствие беше одобрено от д-р Начев. При последните ми изследвания януари и февруари ТСХ беше 0,159 и 0,119, при едно и също количество Л-тироксин. Според д-р Начев при мен тези стойности на ТСХ са добре и оставам на 100мг. И на мен професорите и д-р Начев ми обясниха, че в нашия случай трябда да държим ТСХ-то ниско, за да се подтиска развитието на ракови клетки.
Глухарче, че то си е почивка - без работа и домакински задължения. Аз така си мисля за радиойода - как ще си почина, ще се наспя, ще прочета някоя книжка - все неща, които не са ми се случвали от както се роди детето.
Мемчо, значи и ти си с подобен на моя случай, но не си пила йод... Аз реших да го пия миналата година, защото евентуално живот и здраве като имам зелена светлина, ще започна опити за инвитро. Може би затова Пандев искаше да го направя, за да има по-голямо спокойствие. Чувам за момичета, забременели след нашата диагноза и йод? Май има, но за инвитро не съм чувала...

Общи условия

Активация на акаунт