Операция на щитовидната жлеза -10

• 110 759
  • 913
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Благодаря ви  Heart Eyes

# 691
  • София
Добър ден!
Преди 3 години бях оперирана от
Доц. Д-р Таньо Сечанов, щитовидна железа -доброкачествено образование .
Хормоните ми се сменят за кратко време и нямам никакво лечение искам да направя консултация и с друг специалист, този от ИСУЛ- София , в темата бях чела и се препоръчваше от повечето от Вас с подобен проблем.
Не мога да се сетя как се казваше! Благодарна ще съм Ви да ми напишете името му !
Предварително благодаря!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 692
Проф. Пандев е в Исул, какво значи хормоните ми се сменят за кратко време,,,, newsm78

# 693
  • Милано
Проф. Пандев е в Исул, какво значи хормоните ми се сменят за кратко време,,,, newsm78
И аз искам да попитам същото...какво значи хормоните ми се сменят за кратко време?Момичета  Hug Hug Hug

# 694
Аз намалих рокалтрола и днес яко мравучкам, чак крака ми изтръпва, писна ми вече. Беше калция в норма сега пак е паднал аз си усещам вече , станах спец. да взема да го пия пак 5 по 1  newsm78, много е ама какво да правя....Опитах се малко да съм на диета и айде всичко тръгна надолу.

# 695
  • Милано
Аз намалих рокалтрола и днес яко мравучкам, чак крака ми изтръпва, писна ми вече. Беше калция в норма сега пак е паднал аз си усещам вече , станах спец. да взема да го пия пак 5 по 1  newsm78, много е ама какво да правя....Опитах се малко да съм на диета и айде всичко тръгна надолу.
Сутрин хапваш ли тахан??На мен ми помага понякога.Успокой се!Може и да е от преумора,а също и от стрес NaughtyПрегръщам те и вярвам,че всичко ще е наред!

# 696
  • Варна
Абе Сиско,що не пробваш да пиеш магнезий,може пък причината да не е ниския калций и вит Д.....

# 697
Пих магнезий две опаковки 100 хапчета и да ви кажа добре се чувствах точно тогава ми бяха добре изследванията. Лошо е че ми свърши тахана и трябва да ида да си купя, ама няма кой да го направи от един месец, но сега отивам днес. Аз си увеличих рокалтрола пак на 5. А нещо и корем ме боли от снощи като се наведа не знам дебело черво ли е какво е ще се чуе...., то друго нямам, извадено е.Хубав ден на вас и да сте здрави момичета Hug Hug Hug

# 698
  • Варна
има,има Сиско.освен черво може и цистит да имаш.....Да се оправяш бързо!

# 699
Здравейте, бих искала да попитам - знаете ли дали някъде в България се прави изследване на реверсивен Т3, защото не мога да открия никаква информация? Благодаря предварително.

# 700
Здравейте. За съжаление идвам да се представя при вас. Sad
Заради немърливост и непроследяване на време на едни възелчета, сега при рутинен преглед, се установи че едното ми възелче пораснало от 10мм, до почти 2 см. И вече е с неясна структура. Другата седмица заминавам за Варна за биопсия.
Умирам си от страх и ужас.

# 701
wish успокой се, съвсем не е нито страшно, нито опасно    Hug
Как се чувстваш, имаш ли някакви проблеми, как са ти изследванията?

# 702
Ми аз всъщност се сетих че пропуснах една година за контролен преглед, когато започна сърцебиенето, свтовъртежите и задуха. Всъщност симптомите заради, които преди време ми откриха измененията. Хормоните ми са добре. В граници. Пуснаха ми и антитела. И там съм ок. Сега пия магнерод за сърцебиенето. Стягат ме гърдите, но то е по скоро от нерви. Страхувам се от резултатите. И ме е яд на безотговорното ми отношение.
Докторката ми каза, че освен драстичното увеличение има и структурни изменения. За това ме изпраща за биопсията.

# 703
Изобщо не се ядосвай, няма какво да направиш и да си се следила. Спри да се обвиняваш и спокойно, всичко ще се оправи. само да ти кажа, че биопсията изобщо не е метод за регистриране на каквото и да е , защото могат да убодат не където трябва. Ако ти препоръчат операция си търси добър хирург Peace. Симптомите не са от нерви и аз така мислех, но са си от жлезата, нищо, че хормоните са в норма, моите бяха 0,3 и 10 дни след това в норма 1,3. Това не е гаранция за нищо, пак може да се чувстваш зле. Само спокойно Hug Hug Hug

# 704
  • Варна
wish спокойно няма нищо страшно.Биопсията не боли,слагат упойка.Не се притеснявай излишно за резултатите.Доста сме минали по този път.Къде във Варна ще си правиш биопсията ?

Общи условия

Активация на акаунт