Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с лечението на щитовидната жлеза, обсъдени във форума?
-
Какви са последствията от приемането на твърде много лекарства за щитовидната жлеза?
Чувала съм за Райков да и сега може да взема да ида на една консултация при него. Ама така или иначе вече имам дата, но поне да чуя и той какво ще каже, но навсякъде където ходих, освен Ключкова, на всичи мнението беше операция. А Ключкова би ме пратила на операция чак след 4-5 години пиене на тоя припицил, ама аз мисля, че няма смисъл в това.
Аз съм с Базедова болест и се оперирах защото исках второ дете. Наистина това е единствения шанс с това заболяване, просто самата болест, лекарствата за нея и бременноста са несъвместими за жалост. От операцията ми мина малко повече от година, резултата се вижда в подписа ми.
Оперирана съм от проф.Пандев и този Човек/Лекар единствено препоръчвам, доверих се на прочетеното из тези теми. Оставена ми е 15% от жлезата и при мен беше огромна и с възел, паращитовидните ми жлези са автотрансплантирани и нямам никакви проблеми с тях. Имах аномалия с гласовият нерв, който преминаваше през жлезата, а не до нея...благодарение на проф.Пандев имам глас и ще благодаря хиляди пъти на Бога и момичетата тук за препоръките.
В началото беше трудно, докато се напаснат хормоните но сега се чувствам повече от прекрасно. Доста здравословни и козметични проблеми изчезнаха като с магическа пръчка. Сега пак се изследвам ежемесечно, но то е защото съм бременна иначе ми е нагласена дозата, лекарствата които ще пиеш са съвместни с бременност, кърмене и т.н и наистина са доживот. Това е...дано съм помогнала.