Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 691
  • 913
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
az_alexа късно ти видях поста,вече едва ли има значение.
Чакаме да споделиш дали всичко е наред  Peace

# 496
Здравейте, отново Simple Smile
Наред е слава богу! Не, че съм си мислела друго, но преди преглед понякога се панирам. Имаше един лимфен възел, който наблюдавахме от 2013 насам, съмнителен..... е, вече го няма! Благодаря ви за подкрепата, момичета и пожелавам на всички да сме здрави и щастливи;)

# 497
  • с/у ОколоМръсТното
На Шани майка й взима хормон от след операцията ако не греша.

Да, пие еутирокс от 100мг, от 5тия ден след премахването на жлезата.
Казва, че се чувства идеално.... утре ще си пере килимите  ooooh! вчера правила компоти....
Не е имала проблем с гласа си и преглъщането.

# 498
  • Варна
Здравейте, отново Simple Smile
Наред е слава богу! Не, че съм си мислела друго, но преди преглед понякога се панирам. Имаше един лимфен възел, който наблюдавахме от 2013 насам, съмнителен..... е, вече го няма! Благодаря ви за подкрепата, момичета и пожелавам на всички да сме здрави и щастливи;)
Толкова се радвам за теб  Hug
И аз се паникьосвам преди преглед.В главата ми се въртят едни чудеса.
Дано и моите съмнителни лимфни възли изчезнат така,вече имам надежда   bouquet
Шани майка ти е борец.Аз как се бях разлигавила 4 месеца лежах в къщи и по-тежко от черпак не вдигах  Simple Smile.Да я поздравиш от нас Hug

# 499
  • Варна
Алекса ,многоооо се радвам за теб   bouquet

Шани ,майка ти е пушка....е такива хора ме кефят,много здраве да й пратиш от нас!

Ели,стискаме палци ,всичко ще бъде ок!

Сиско,как си бе жена ,душенето да не е от влажното време?

Фри Hug  bouquet

Глухи,така и не разбрах що си Глухарче а не Мимоза  Laughing

# 500
Тук съм, ама откачих от работа бе хора. Оперираха свекървата от жлъчка, още е в болница и сега се занимавам с нейните простотии, градини, кокошки ии какво ли не Party Party. После държавни изпити, изпити на задочни и частни ученици пак изпити, днес 30 човека съм изпитала. А бумаги малей не е истина.
Радвам се за Алекса и на Шани за майката Hug Hug Hug

# 501
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, обадих се на мама да й предам вашите поздрави.
Тя си чистеше прозорците, но сърдечно ви благодари, като ви пожела здраве и дни изпълнени с труд и движение. Simple Smile

Само вметвам, че не е пила никакво обезболяващо след престоя си в реанимация, където за пръв и последен ден я видях да лежи. После леглото й беше все едно не се употребява и санитарките се чудеха на кое легло да сложат новата пациентка.
Пу, пу, все така да си е  Heart Eyes

# 502
Здравейте,имам новини от днес.
Баба беше на контролен преглед при доц.Иво Петров в Сити Клиник,и е попитала за препоръка за хирург за операцията ѝ на щитовидната жлеза.
Доц.Петров ѝ е препоръчал д-р Венцел Младеновски от Александровска.
Искам да попитам някой от вас дали има отзиви за този лекар,аз търсих информация за него,даже пише че е Главен асистент (!) ,което още повече ме разколебава...Бяхме се настроили за проф.Пандев в ИСУЛ,а сега...?!Моля,дайте съвет...

# 503
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравей The Queen of Light GALADRIEL,
аз съм от оперираните при проф.Пандев ,пиша рядко в темата защото няма какво да пиша,но чета редовно.
Ако можете обадете му се и разговаряйте с него . Аз лично съм доволна и от прегледа и от операцията. Операцията беше в ИСУЛ и заплатих 1500 лв.

# 504
Доктор Младеновски е изключително грижовен лекар. Колежката по съдба беше оперирана от него и не плащаше избор на екип. Непрекъснато я наблюдаваше и се държеше добре, аз бях в тази стая и той беше лекуващ на стаята. Много ми хареса, аз бях с избор на екип, не получих особено внимание, мисля, че тя беше по-добре от мене, въпреки, че не плати и стотинка. Има страхотно чувство за хумор и е от Враца, аз съм родена там, голям симпатяга ми се видя. тя нямаше никакви усложнения за разлика от мене.

# 505
Благодаря ви много за отзивите,трябва да реша при кого да заведа баба ми...трудно ми е

# 506
  • с/у ОколоМръсТното
. Има страхотно чувство за хумор и е от Враца,

чудна работа...  Thinking
Бил е във Врачанската болница по времето когато и мама беше техен служител. А на нея НИКОЙ не й го е препоръчал от местните д-ри.
Мама има над 40г. трудов стаж в тази б-ца.

Куинче, довери се на доц. Сечанов. НЯМА да сбъркаш. Hug

С особено мнение за Сити Клиник (отритнаха баща ми като ненадежден пациент и платец, но му взеха 100+ лв. за консултация в рамките на 20-30 мин) и прословутия Иво Петров съм  Crazy

# 507
. Има страхотно чувство за хумор и е от Враца,

чудна работа...  Thinking
Бил е във Врачанската болница по времето когато и мама беше техен служител. А на нея НИКОЙ не й го е препоръчал от местните д-ри.
Мама има над 40г. трудов стаж в тази б-ца.

Куинче, довери се на доц. Сечанов. НЯМА да сбъркаш. Hug

С особено мнение за Сити Клиник (отритнаха баща ми като ненадежден пациент и платец, но му взеха 100+ лв. за консултация в рамките на 20-30 мин) и прословутия Иво Петров съм  Crazy
Ние сме от доволните от клиниката и от доц.Петров,но не това е важното.
Аз май решавам да отидем при проф.Пандев,най-добре е според мен ...

# 508
Еми питате, отговарям Wink. Видях го лично човека, симпатяга, моя възраст, около 45, 50 години. Може и да не е работил във Враца не е задължително. Или никой да не се е сетил да го препоръча, той оперира колежката в нашата стая и излезе отпуск след 3 дни. Ама аз нали се върнах и преседях там 25 дни, като се върна беше голям смях, той вика , ама ти още ли си тука, ей вика това Враца голяма работа, аз там съм раждана де, а тази дето я оперира беше от Враца, та такива ми ти неща. На мен ми е симпатичен, върши си работата човека. Пуска майтапи усмихнат, разпитва подробно и си гледа пациентите, поне за мене.

# 509
Звучи супер Wink
Страх ме е да не направя грешка с баба ми,но при проф.Пандев вероятността да направя грешка като ѝ кажа да се оперира при него е малка нали..?
Объркването ми е на макс...

Общи условия

Активация на акаунт