Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с лечението на щитовидната жлеза, обсъдени във форума?
-
Какви са последствията от приемането на твърде много лекарства за щитовидната жлеза?
. За сега , та сега и това ще мисля Скаби като тебе, дали пак ще играе ножа , на 4 места по малко жлеза накрая рече около 1/3, ама дали може да й се вярва не знам. в болницата ми казаха махнахме всичко, абе мани, в епикриза пише тотална-субтотална резекция
. Цирк ви казвам пълен. Двете наименования се изключват, та реших едно ехо да видя какво е положението и какво се оказа имам част от жлеза, ама паращитовидни недостаъчно. Та душило ме е от хормона, тя вика не било от него, а от липса на калций. Но аз си мисля , че е хормона обаче, защото едва от 4 дена пия 100мг и не ме души, калция толкова бързо ще го кача на кукуво лято, рокалтрола вече е 4 по 1. Та такива ми ти неща момичета, много ме веселите и много ви обичам, аз с нервите оправих на някъде, мисля и на море да ида , пък каквото ще да става , решила съм Синеморец, уж имало нет там , та мисля да си нося компа и ще ви пиша. От утре съм в отпуск
. Хубаво лято на всички
къде те оперираха?