Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 713
  • 913
  •   1
Отговори
# 600
Споко Скаби, и аз съм с жлеза, ама така се пошашках, че само слушах как диктува на сестрата някакви размери, чух панделката си стои и някакви 1, ... не знам колко си 0,9 , ама какво е хич и не питах, милиметри, сантиметри не знам. Знам само каза няма възли за сега хахах hahaha. За сега , та сега и това ще мисля Скаби като тебе, дали пак ще играе ножа , на 4 места по малко жлеза накрая рече около 1/3, ама дали може да й се вярва не знам. в болницата  ми казаха махнахме всичко, абе мани, в епикриза пише тотална-субтотална резекция #2gunfire. Цирк ви казвам пълен. Двете наименования се изключват, та реших едно ехо да видя какво е положението и какво се оказа имам част от жлеза, ама паращитовидни недостаъчно. Та душило ме е от хормона, тя вика не било от него, а от липса на калций. Но аз си мисля , че е хормона обаче, защото едва от 4 дена пия 100мг и не ме души, калция толкова бързо ще го кача на кукуво лято, рокалтрола вече е 4 по 1. Та такива ми ти неща момичета, много ме веселите и много ви обичам, аз с нервите оправих на някъде, мисля и на море да ида , пък каквото ще да става , решила съм Синеморец, уж имало нет там , та мисля да си нося компа и ще ви пиша. От утре съм в отпуск Wink. Хубаво лято на всички Hug Hug Hug

# 601
присъединявам се към отбора на оперираните,с около 30% жлеза. Вчера се върнах във Варна от София. Професор Пандев е страхотен. Благодаря ви,че заради вас избрах правилния човек. Сега е време за почивка
  bouquet

# 602
Момичета здравейте, от един месец съм в отбора:-P .Откриха ми възел 5 см. в ляво и 3 в дясно и ме засилиха спешно за операция. Днес става точно един месец. Оцелях и за мое щастие не са злокачествени. През цялото време ви четяхи ми ставаше по-леко. Днес бях при някаква докторка за удължаване на болничния (ЛКК комисия) и тя ми каза, че нищо ми няма. Още не са ми излезли резултатите на хормоните, но тя каза, че може и да не пия повече л-тирокс. Махнат ми е левия лоб и 1/2 от десния. Питам аз ли съм идиот, ендокринолога ли, хирурга ли...  всички ми казаха, че ще пия л-тирокс докато съм жива и ми казаха, че ми се полагат три месеца болнични. Оплаках ви се, но БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ ВИ ИМА. o (∩ ω ∩) oo (∩ ω ∩) oo (∩ ω ∩) o( ^_^ )/~~拜拜  ЛЕК ДЕН.

# 603
Полагат ти се даже 6 месеца и не я слушай тази и си пий хормона. Ако го спреш с 30% жлеза ТСХ ще ти се качи във висините. Всеки некадърник се изказва, казвай, че не си добре и си искаш болничните хич да не се втеляват, да не си ги плаща от джоба иди на друга ЛКК, не е задължително да е тази.....

# 604
Наде, кои хормони не са ти излезли "още"? резултатите стават готови за часове. Колко е ТСХ сега?

# 605
Резултатите ще са готови след 14.00 ч. защото имам и ft3 и ft4. Щом ги получа ще пиша.

# 606
Tsh 0.25 ft4 12.26. Вероятно ще ми намалят дозата, но за сега се чувствам ок. ft3 няма в направлението, въпреки думите на семейния лекар (дж-и пи било обида), сче ми е дала направление за трите хормона.:-\

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 14:18 от nadeto81

# 607
TSH на мен бавно ми се качи след операцията, отне ми маса време да се вдигне от 0,63 до 2. Трябва да го изследваш често докато ти уточнят дозата, за да не стане проблем. Супер е че са ти оставили жлеза и че се чувстваш добре Peace къде те оперираха?
ФТ3 май не било влизало по ЗК или си правят икономии....

# 608
В пета градска в София проф. Петков бил е преди в Александровска. Много съм доволна от него. В понеделник с резултатите съм ри него. Влиза но си права за икономиите Simple Smile

# 609
Здравейте отбор!Имам добри новини,днес баба беше на ехограф+преглед при проф.Пандев в Дойче клиник.Каза че не е нищо спешно и страшно,есента да се направи скенер да се види растат ли възлите и жлезата и чак тогава да се прецени,не може току-така да я оперира.Страхотен човек и специалист Wink

# 610
  • с/у ОколоМръсТното
TSH на мен бавно ми се качи след операцията, отне ми маса време да се вдигне от 0,63 до 2.

колко "маса" време..?

При мама от 0.1, сега точно 2м след операцията е 0.35... Намали си приема на препарата на 50мг. По съвен на д-рката отива на преглед чак октомври.
Иначе е ОК, пу, пу.
Желая здраве и кондиция на всички   bouquet

# 611
- около година и половина - две.
ок, на преглед октомври, но да си следи ТСх-то всеки месец, да не изпусне нещата Peace

# 612
  • с/у ОколоМръсТното
Фри   bouquet

# 613
Здравейте, нова съм във форума, който чета от години. Оперирана съм преди 40 години, почти махната жлеза от ляво, рецидив преди 10 години на десен лоб. Много дълго време отлагах операция от страх, че ще остана без жлеза. Възела порасна много. Срещнах най-добрия хирург и лекар психолог, който ме оперира на 15.06.2015г. и който ме накара да се почувствам най-специалния му пациент. Той ще бъде моя лекар завинаги. Операцията трудна и слава богу успешна. Много бързо се възстанових след операцията, сега пия ел тирокс и се чувствам чудесно. На всички, които не могат лесно да си изберат лекар и да се доверят на всеки лекар, препоръчвам моя лекар проф. Гено Киров-хирург от ВМИ София с много голям опит в операциите на щитовидна жлеза. В момента работи в 4-та Градска болница до Руски паметник.

# 614
  • Варна
EЛИ ,благодаря а информацията ,вярвам че ще помогне на много момичета тук!
Хубаво е да се знаят имената на добрите бг. специалисти!!!

Как сте  дами? Мен жегата ме мори зверски.... никога не съм понасяла топлото ,но сега  съвсем ми е зор Mr. Green

Подадох си документите за телк ,сега остана от умрял псмо да чакам Както се говори ,че щели да режат пенсиите  на инвалидите с право на работа хич не знам дали ще се класирам.Тъпо е ,че здравната каса не ни отпуска безплатни изследвания,целия пакет с ехо-то излиза не по-малко от 80лв.....пенсията би покрила поне този разход #Cussing out

Момичета ,драскайте по някой ред тук ...липсвате ми  Hug Hug Hug
Пък като се разхлади нека се съберем някъде са се видим Grinning
след 2седмици отивам в Пловдив, ако има навити за по фреш да пише

п.с Сега Глухито ще ме насмете, че сме от един град а не сме се виждали от 6м...ама тя много работи ххахахаха

Общи условия

Активация на акаунт