Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с лечението на щитовидната жлеза, обсъдени във форума?
-
Какви са последствията от приемането на твърде много лекарства за щитовидната жлеза?
Когато ти го спряха какви бяха стойностите на паратхормона ти?Извини ме,че те притеснявам може би с моите постоянни въпроси
Усмихнат и релаксиращ да е денят ти
Аз скоро се върнах и на работа и много се бях натоварила и психически, и физически - чак исках да напусна... Ама предполагам, че това е защото не съм свикнала и заради хормоните. Вие как сте, при вас всичко наред ли е?
, знам със сигурност от приятелка. Аз какво изживях именно за това, че хирурзите не знаеха какво да ме правят с падащия калций и с високото ТСХ, все казваха нищо не се пие два месеца , пълни глупости......., щях да хвърля топа. Ти имаш ли жлеза, ако нямаш , това е малко хормон.
не съм пийнала и 1 хормонче.
Мисля я.
Вчера взех Дибазе,дано нещата се наредят
Гелика,момичета изпращам ви много добринки