Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 739
  • 913
  •   1
Отговори
# 645
Люси - щом е нередовен и странен няма начин всичко да е ОК  Naughty не вярвам да е от ЩЖ и не знам на колко години си, но каквато и да е причината се изследвай и вземи мерки ако не искаш да влизаш в критическата. Не че е болка за умиране, но можеш да позабавиш остеопорозата и всички останали "екстри"...

# 646
Люси - щом е нередовен и странен няма начин всичко да е ОК  Naughty не вярвам да е от ЩЖ и не знам на колко години си, но каквато и да е причината се изследвай и вземи мерки ако не искаш да влизаш в критическата. Не че е болка за умиране, но можеш да позабавиш остеопорозата и всички останали "екстри"...
На 39 съм, но се надявам да имам още шанс за дете и направо се смразявам от тази мисъл. Ще запиша час все пак за докторско мнение. Майка ми доста късно влезе в критическата ако това е показателно.

# 647
Някои твърдят че имало наследственост, аз не вярвам. Майките ни са живели по друг начин, на друга "скорост", хранили са се с други неща - без соя например и без хормони в пилетата и свинете...., дишали са друг въздух, не са ги облъчвали телефони и компютри и интернет, пили са други лекарства, не са взимали противозачатъчни.... Защо мислиш сегашните 12 годишни са колкото нас навремето на 16г.  ooooh!

# 648
  • Варна
Здравейте момичета,гледам не пишете значи сте добре Simple Smile
Аз успях да си почина,изкарах 2 седмици на плаж с гора,прекарах си чудесно.
За съжаление лятото се изтърколи и дойде ред пак за изследвания,доктори и ми се свива сърчицето.
Надявам се вече всичко да излезе,че е наред  Confused
Също така да попитам момичетата с моята диагноза дали пазят някаква диета в смисъл хранете ли се здравословно и ако да как.Също така навсякъде чета,че не трябва да се яде сладко,мед,месо и т.н.,но това съм го чела не конкретно за щитовидната жлеза,та за това се чудя дали и за нас се отнася.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 19:48 от Глухарче

# 649
Глухарче, не те разбрах за режима, на мен не са ми забранявали никаква храна да не ям. Аз се притеснявам от кг, 88 са не мога да ги сваля, но и много не съм се напъвала. Искам да видя как е калция в четвъртък и ако вече е добре, защото ми промениха рокалтрола вече е 5 на ден, ще мисля за диета вече наистина сериозно. Почвах ли диета до сега почвам да мравучкам, как ще излъжа тялото не знам. Ти за диета говориш за онкологичното заболяване предполагам, за месо добре, но защо мед, за консервантите пак добре, но домашни сладкиши защо пък не....

# 650
  • Варна
sisitons проблема идва от противоречивата информация на всякъде.Казват,че раковите клетки се хранят със сладко,но нашето заболяване не е съвсем като другите раци та за това се чудя newsm78

# 651
Ох, Глухарче, една добра позната на 46 години почина от рак на дебелото черво преди 20 дни. Казвам ти отговорно нямаше по дисциплиниран човек от нея, никакво сладко, всичко здравословно, няма цигари, няма алкохол, спортуване, изкачване на върхове, че и добре бяха финансово и можеше да си позволи всичко здравословно и ето... Вече не знам какво да си мисля за тези раци, нейна първа братовчедка също почина от рак и баба им на двете , та много си мисля дали не е решаващ наследствения генетичен код Peace. Никой не знае, но и здравословният начин не е решаващ, като гледам какво става около мене. Sad

# 652
  • Варна
А при мене Сисито,като никой не е боледувал от рак в рода ми защо така се получи  Cry

# 653
  • Варна
Ай стига де , няма да си говорим за раци и за умиране !!!
ГЛУХАРЧЕ ,раците само в чиния се сервират ...поляти обилно с биричка Joy

Подозирам ,че след този преглед ще бъдещ мнооого Хепи  Hug Heart Eyes

# 654
Аз изобщо не се съмнявам, че всичко ще е наред , говорехме си за диетите, яжте каквото наистина ви се яде.

# 655
  • Бургас
здравейте момичета,на майка ми и предстои операция на щитовидната жлеза и е много уплашена,казали са и,че може да има задушаване и силни болки в гърлото,отток в тази област веднага след операцията.Умира от ужас.
Също така много е уплашена от болката и моля да ми кажете съвсем честно дали боли и има ли нужда от обезболяващи след операцията,ние и двете с майка ми сме силно алергични към почти всякакви обезболяващи,тя е уплашена от случая с мен,защото имам две коремни операции и много ме болеше,но не ми даваха обезболяващи,дори ми изключиха звънеца,с който можех да повикам мед.сестра,беше някакъв кошмар,но се справих.Сега обаче като кажа на майка ми,че ще намерят за нея някакво обезболяващо,тя ми отговаря:"Колкото и за теб намериха" и аз не знам какво да отговоря,ще съм благодарна на всеки,който се отзове с някаква информация по въпроса Hug

# 656
Не боли особено, не се притеснявай, намерете обаче много добър хирург. Тук проблема е с други усложнения не с болката, тя не е проблем, разреза също. Успех ви пожелавам Hug

# 657
  • Варна
Изобщо не е болезнено.Бият течен аналгин като обезболяващо.Аз на втория ден го отказах,не ме болеше Peace

# 658
  • Варна
Мен ме болеше гърлото ,но не съм искала обезболяващо .Това е доста щадяща операция...кажи на майка си ,че не може да се сравнява с коремна хирургия!

Ся ,няма да се лъжим ...боли ,но не до непоносима степен ,два часа след упойката ще бъде добре !

# 659
  • Бургас
Благодаря ви,малко ме поуспокоихте  bouquet  bouquet  bouquet
Течен аналгин не е вариант,защото от него тя е получавала анафилактичен шок.
Може би нищо няма да и сложат както при мен,на първата операция ми сложиха Трамал,че като се подух и задуших,почервенях...на втората не ми сложиха нищо,а си болеше мнооого,но моите си бяха тежки коремни операции,дано както казвате е по-лека операцията,когато имам време ще попрочета темата назад,предполагам е пълна с полезна информация  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт