Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с лечението на щитовидната жлеза, обсъдени във форума?
-
Какви са последствията от приемането на твърде много лекарства за щитовидната жлеза?
Успех
, утре ще пиша, чак утре ще станат...
, с избор на екип ми засегнаха паращитовидните жлези , те отговарят за калцият в организма и ако са срязани или увредени, минаваш на заместваща терапия с калций и рокалтрол, което е витамин Д. Това е една сложна биохимия. Сега се обадих и за първи път от 8 месеца фосфора ми е в норма , двата вида калций ще станат утре. Дано са в норма. Ако почне да пада калция се схващаш и мравучкаш все едно си изтръпнал непрестанно. Аз получих и гърч, но това не го мисли дано майка ти няма тези усложнения. Ганчев е в Майчин дом в София в Ендокринологията. Аз се оперирах в Александровска, като хирурга не беше ендокринолог, а това е важно, защото общите хирурзи хич не са наясно с работата на ендокринолозите. Още веднъж успех. Много добър е Пандев , оперира в Исул.