Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 739
  • 913
  •   1
Отговори
# 660
     Оперира ме проф. Пандев преди година. Нямах никакви болки след операцията, само леко дращене в гърлото,  като при гърлобол. Спах почти целия следобед, но се чувствах добре. На втория  ден професорът ме пусна на разходка из София, а  на третия  се прибрах в Бургас с автобус.
     Изберете добър хирург. Всичко е в неговите ръце. Успех и кураж!

# 661
mariqivanova799 преди операция са длъжни да направят алергични тестове, на теб защо не са ти направили... Майка ти да каже че е алергична в болницата задължително и да направят такива.
Аз имах ужасни болки първата нощ в гърлото заради тръбата при операцията. На сутринта половин час след като си взех стрепсилс ми мина. Самата операция въобще не ме болеше, дори и свалянето на конците не помня да ме е боляло.

# 662
  • Бургас
baba-mp3,благодаря много за хубавите думи,ще и кажа и може би ще потърсим професора.
Фри,направиха ми тест,те не могат да сложат дори упойка на алергичен човек без тест,понякога на тест давам отрицателни резултати-т.е. понасям лекарството(уж),обясних всичките ми алергии,казаха,че Трамал е безвреден за алергични хора и ми сложиха,само дето не умрях,но все пак бях в болница и взеха мерки навреме.После беше гадно да гледам другите жени как звънят през 2-3 часа за обезболяващо,а на мен ми казват да стискам зъби,дано за майка ми намерят нещо,което понася,много ми е мъчно за това,което се случва с нея

# 663
Имам две коремни операции, болят много повече, веднъж махната матка, втори път яйчници. ЩЗ не ме боля , но я понесох много тежко като хормони и как се чувствах, бях много зле, още не съм добре, не съм същият човек, проучвайте си за добър хирург, много е важно. Чувам напоследък много добри отзиви за Ганчев. Hug Успех Hug
Ходих днес да си изследвам калция, отново Joy, утре ще пиша, чак утре ще станат...

# 664
  • Бургас
Имам две коремни операции, болят много повече, веднъж махната матка, втори път яйчници. ЩЗ не ме боля , но я понесох много тежко като хормони и как се чувствах, бях много зле, още не съм добре, не съм същият човек, проучвайте си за добър хирург, много е важно. Чувам напоследък много добри отзиви за Ганчев. Hug Успех Hug
Ходих днес да си изследвам калция, отново Joy, утре ще пиша, чак утре ще станат...
Къде работи доктор Ганчев и в кой град?
Защо си изследваш калция,че аз също съм с оперативно премахнати матка и яйчници,заради тях ли или за щитовидната жлеза?Много се страхуваме и за хормоналния дисбаланс след операция на щитовидна жлеза,майка ми е наплашена от моите операции,аз не можах да понеса хормонозаместителната терапия след тоталната хистеректомия и бях също много зле,напълнях,получих проблеми със сърцето и т.н.

# 665
По време на операцията при професор  Peace, с избор на екип ми засегнаха паращитовидните жлези , те отговарят за калцият в организма и ако са срязани или увредени, минаваш на заместваща терапия с калций и рокалтрол, което е витамин Д. Това е една сложна биохимия. Сега се обадих и за първи път от 8 месеца фосфора ми е в норма , двата вида калций ще станат утре. Дано са в норма. Ако почне да пада калция се схващаш и мравучкаш все едно си изтръпнал непрестанно. Аз получих и гърч, но това не го мисли дано майка ти няма тези усложнения. Ганчев е в Майчин дом в София в Ендокринологията. Аз се оперирах в Александровска, като хирурга не беше ендокринолог, а това е важно, защото общите хирурзи хич не са наясно с работата на ендокринолозите. Още веднъж успех. Много добър е Пандев , оперира в Исул.

# 666
  • Бургас
Много съжелявам за това,което ти се е случило,при мен липсва хормонът естроген и също имам проблем с калция-за две-три години ми извадиха 4 зъба,строшени,със строшен корен,имам още един потрошен,не знам кога и  той ще се досчупи,къде се правят изследванията за калций?

# 667
Във всяка лаборатория почти, той е два вида, общ и йонизиран, изследва се с фосфора заедно.

# 668
  • с/у ОколоМръсТното
Поздрави от мама за вас, мили мацки   bouquet

Тя е добре, работи нон-стоп... Пече се и се къпе със слънчева вода. Белег почти няма.

Хубав уикенд  Hug

# 669
  • Бургас

Тя е добре, работи нон-стоп... Пече се и се къпе със слънчева вода. Белег почти няма.

Хубав уикенд  Hug
Колко се радвам за майка ти,нека всичко при нея да продължи все така и да се чувства прекрасно,стискай палци и за моята майка да се справи успешно с операцията Hug

# 670
  • Варна

Хубав уикенд  Hug
Радваме се Шани и за нея и за теб  Hug

# 671
Глухарче, какво стана с изследванията ти, моите са в норма  newsm44 newsm68 newsm44, направо не мога да повярвам, калция йонизираният даже  е малко по-висок, намалиха ми рокалтрола. Хубав ден  на всички , аз само да се похваля Hug

# 672
  • Варна
Глухарче, какво стана с изследванията ти, моите са в норма  newsm44 newsm68 newsm44, направо не мога да повярвам, калция йонизираният даже  е малко по-висок, намалиха ми рокалтрола. Хубав ден  на всички , аз само да се похваля Hug
Днес ги направих
ТСХ - 0.07
туморен 0.37 Simple Smile
Радвам се за теб .Вече само хубави новини

# 673
и аз се радвам за тебе  Hug Hug Hug

# 674
Здравей, mariqivanova799,
Д-р Ганчев работи в София, в Ендокринологията, оперира и във Велико Търново - аз съм оперирана от него и нямам забележки. Виждам, че си от Бургас - там идва да оперира доц. Сечанов, мисля в болница "Дева Мария"/дано не бъркам/ - неговите пациенти са също много доволни. Моят съвет е САМО ендокринен хирург. Желая  успех и бързо възстановяване на майка ти - операцията не е тежка Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт