Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 813
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Имам въпрос за Hedera. Виждам, че във Фрагрантика го сравняват с Un Jardin En Mediterranee и ме интересува дали приликата е голяма. Градините ги мъча от миналата година и не ми трябват още от тях.
За мен не си приличат. Хедерата ми простее на фона на градините Grinning

# 511
  • Belgium

В момента съм в голяма чуденка дали да не поръчам Pulp от официалния сайт на Byredo. Някой да е поръчвал така? Притесняваме, че май изпращат с обикновена поща. Иначе доставката им е безплатна за ЕС, което е добре. Гледах и в други чуждестранни сайтове, но навсякъде е по-скъпо.

Най-изгодно е от официалния сайт на Байредо, поръчвала съм и пак ще поръчвам.
Пускат пратката препоръчана и идва в пощенския клон. При мен дойде буквално за 2-3 работни дни.
Но като цяло не се чака повече от 5 дни.

Консултантките са много отзивчиви, ако нещо те притеснява, пиши им мейл, отговарят много бързо.

# 512
 bouquet Много благодаря, Лу. Да съм спокойна тогава.

Благодаря ви и за мненията за Hedera.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 14:08 от something new

# 513

В момента съм в голяма чуденка дали да не поръчам Pulp от официалния сайт на Byredo. Някой да е поръчвал така? Притесняваме, че май изпращат с обикновена поща. Иначе доставката им е безплатна за ЕС, което е добре. Гледах и в други чуждестранни сайтове, но навсякъде е по-скъпо.

Най-изгодно е от официалния сайт на Байредо, поръчвала съм и пак ще поръчвам.
Пускат пратката препоръчана и идва в пощенския клон. При мен дойде буквално за 2-3 работни дни.
Но като цяло не се чака повече от 5 дни.

Консултантките са много отзивчиви, ако нещо те притеснява, пиши им мейл, отговарят много бързо.

От официалния е лесно. С обикновена поща пристигат. Лично аз чаках моя точно 10 дни, но си заслужаваше.

# 514
  • София
Имам въпрос за Hedera. Виждам, че във Фрагрантика го сравняват с Un Jardin En Mediterranee и ме интересува дали приликата е голяма. Градините ги мъча от миналата година и не ми трябват още от тях.
Имам и двата аромата. И аз в началото, след пръскане само на китка реших, че в Хедера има смокиня. И затова си я купих. Обаче при носене няма. Несравнима е със Средиземноморските!
Хедерата дава натурално усещане с моноаромат и на хората около мен им ухае на бръшлян. Средиземноморските градини са много по-интригуващи и комплексни.

# 515
Може ли линк към тези средиземноморски градини? Моля

# 516
  • Велико Търново
Може ли линк към тези средиземноморски градини? Моля

Заповядай - http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-En-Mediterranee-19.html  bouquet

# 517
  • Germany

В момента съм в голяма чуденка дали да не поръчам Pulp от официалния сайт на Byredo.

Познаваш ли добре Pulp? Защото е изключително труден парфюм, и даже най-верните му почитатели видяха зор, докато намерят точната доза с него, а някои се разделиха даже, нищо, че ги предупредих да внимават  Wink Mr. Green Трудно се приема и от околните, затова химията с него трябва да е доказана и успешна  Peace В никакъв случай не се придобива на сляпо  Peace
И за да не съм съвсем голословна, пробвах http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Modern-Muse-Chic-26279.html Хубав и женствен аромат, туберозата е умело замаскирана в другите съставки и не ми обръща корема. В базата ми напомня на For Her на Нарцизо. Тих, женствен парфюм, с красив флакон.
Скрит текст:
Вчера, докато се кефех максимално на едно парче на мой любим музикант се питах какъв парфюм точно му отива, толкова присъствен е във всичко, чееее  Crazy Crazy Crazy Blush Blush Атти, знам, че сме имали тема кой мъж с какъв парфюм свързваме, но какво ще кажеш да имаме една по-творческо-асоциативна тема, в която можем да представим творци или обикновени хора, които в момента са ни провокирали с нещо или са ни любимци, с техни изяви, изпълнения, снимки, думи и т.н. с какъв парфюм свързваме и за какво ни вдъхновяват или направо тук да си пишем? Сигурна съм, че ще добавиш и много елементи от себе си  Hug. Така ще можем да върнем пак и мъжкото присъствие в темата, че нещо съвсем ни изоставиха Wink  Hug

# 518
  • София
Благодаря за идеята, Ковачева, интересна и приложима е  Hug Ако устиска народът до новата тема, ще я направя и поразширя още малко, за да може всеки да намери своята зона. Обаче пък ако се вдъхновят всички да пишат сега, аз какво, да им запушвам устите ли? Simple Smile

# 519
Познаваш ли добре Pulp? Защото е изключително труден парфюм, и даже най-верните му почитатели видяха зор, докато намерят точната доза с него, а някои се разделиха даже, нищо, че ги предупредих да внимават  Wink Mr. Green
Запозната съм и съм влюбена, както и ММ. Simple Smile Аз харесвам страни, трудни аромати. Обичам да нося точно такива. Бих казала, че любимите ми парфюми не са тези, които ми миришат най-хубаво, а тези които ме карат да ухая различно.
Да вметна, че любимият ми парфюм е Jungle L'Elephant и не се плаша лесно. Grinning

# 520
А хората около теб как ги възприемат и това плаши ли те?

# 521
Не съм имала оплаквани, само похвали. Явно съм уцелила дозата. Като с лекарството и отровата, всичко е в дозата Mr. Green

# 522
Супер - това да се чува.  bouquet

# 523
  • Belgium
А явно прави и добра комбинация с химията на кожата ти  Laughing

Поръчвай смело и после да се похвалиш.

# 524
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес пробвах Modern Muse,  ooooh! отдавна не бях търкала ръката си със сапун, за да махна парфюм. Кошмарен е за мен, но не ми е ясно коя съставка не ми допада вътре. Може би прословутата тубероза, макар че не знам как мирише тя  newsm78

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 20:08 от gadamer

Общи условия

Активация на акаунт