Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 783
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Пробвай новата Градина и Белите Клиник, и Нарцисо като начало. Hug  bouquet

# 616
  • Belgium
Илли, аз отдавна съм по свежите аромати, та освен Новата градина разбира се и Зеления Шанс, които са ти предложили момичетата, аз бих те посъветвала да обърнеш внимание и на:

Versace Versence
Dior Addict 2
Guerlain Chant d'Aromes
Sublime Balkiss
DKNY Be Delicios (класическата версия със зелена ябълка)
Thierry Mugler Cologne - това е най-свежата миризма на току-що изпрани дрехи, която съм носила  Laughing
Dior Escale de Portofino

# 617
  • Велико Търново
Аз бих добавила Ирисовата Прада, Есенс на Нарцисо - те са свежи и трайни Peace Миналото лято добре се сработвах и с Baiser Vole на Картие.

# 618
  • София
Наскоро ми додоха виалче на Dahlia Noir на Givenchy и без да очаквам кой знае какво от аромата на първо носене ми допадна. За съжаление виалчето беше адски миниатюрно и не стигна дори за едно хубаво напръскване.

Та въпросът ми към ползвалите парфюма е, траен ли е? И как се развива на летни температури?

Безобразно траен е. Учудващо за мен, обаче, не е задушлив и дори и лятото съм го носила. Това последното мисля в скоро време едва ли ще ти е проблем като гледам през прозореца  hahaha

Ако искаш по-голяма проба, само дай знак Hug

Илли, и от мен няколко предложения за любими мои свежаци  Hug
Comme des Garcons Standard
Serge Lutens Laine de Verre или L'Eau Froide
Annick Goutal Ninfeo Mio
L`Erbolario Muschio Bianco
Guerlain Aqua Allegoria Mandarin Basilic или Pamplelune
Hermes Hermessence Rose Ikebana
Hermes Un Jardin Sur Le Nil
Hermes Eau de Gentiane Blanche
Dior Aqua Fahrenheit

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 20:20 от Elitsa_z

# 619
  • София
Момичета, много благодаря за предложенията! Hug Някои от предложените парфюми познавам, други съм ги имала вече, но ще пробвам пак.
За начало мисля да тествам Градината, която от блотер ми допадна, Ароматикса и зеленият Шанс и ириса на Прада.
Лу, имаме направо припокриващ се вкус към ароматите като гледам. Ще те следя за свежи идеи  bouquet

# 620
  • Велико Търново
Лу и аз я следя - и в козметиката за коса, и в парфюмите.....  имаме допирни точки Flutter

# 621
  • Belgium
Ели, това се надявах да чуя за трайността  Hug

Мерси много за предложението за отливката, ще обмисля и може да нахалствам по-натам  Heart Eyes

Илли, радвам се, че имаме близки парфюмни вкусове, но в такъв случай Ароматикса е силно вероятно да ти дойде доста неприятен. Само предупреждавам да имаш едно на ум  Laughing

Бисквитка  Hug

# 622
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз в момента съм в рая на белоцветните аромати. Навсякъде има цъфнали портокалови дървета, невероятен мирис..съвършен! Пробвах зелената рокля и белия Ароматикс, учудващо ми харесаха. Това е първата рокля на Герлен, която ми харесва. Ароматикса...има неща странно в него, ще му погледна пирамидата.

# 623
И аз съм в търсене на летен аромат. Това е още доста ново и непознато: http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Cologne-Ind-l-bile-30353.html , но ако някой вече го е пробвал, моля да сподели. От две-три седмици си мисля да заприходя една херба фреска, но не знам какво ме спира и защо не го правя newsm78 ....търся, търся..., дано не мине лятото докато се натуткам.

# 624
Херба фреска е приятен аромат, но когато я разучавах стигнах до извода че изфирясва бързо освен ако не е пръсната на дрехи. На дрехи обаче мразя да пръскам аромати и това ме спря да я взема.

# 625
  • София
И аз съм в търсене на летен аромат. Това е още доста ново и непознато: http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Cologne-Ind-l-bile-30353.html , но ако някой вече го е пробвал, моля да сподели. От две-три седмици си мисля да заприходя една херба фреска, но не знам какво ме спира и защо не го правя newsm78 ....търся, търся..., дано не мине лятото докато се натуткам.

Ако искаш пробвай има една ZARA woman Freesia & Musk, която поне за мен е подобна на Херба фреска, пък е на доста по-ниска цена.Като трайност е същата, при мен си иска подновяване и на двата през два часа.
Тъй като го няма във фрагрантика,го намерих ето тук http://kosmetista.ru/blog/perfumes/49558.html.Аз съм го купувала от Зара тук, но не съм ходила скоро и не зная дали още го има.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 11:03 от veka

# 626
  • Варна
Ароматикса в бяло нещо не ми допадна толкова, усещам нещо белоцветно, а пък почти няма цветя в пирамидата, странно.
И аз не се стърпях и си взех Limon Verde (и то на страхотна цена), вярно не е от най-трайните, но смокинята която остава след лимона ужасно ми пасва.
  bouquet

# 627
  • Бургас
Два дена вече съм с Теракота аромата и  Heart Eyes и не мога да му се нарадвам - имало си е защо да го чакам и тайно да се надявам за него. За моя вкус не са задушливи белите цветя.
Много ми хареса преди 2седмици на Клиник новия бял Ароматикс, който чакам от много време . Майка ми има класическата версия , която на мен седи ужасно но пък на нея какви розии  Heart Eyes .
Напръскаха ме скоро с La Panthere Legere Cartier също много ама много ми допадна , свеж аромат и не се усещаше зеленото силно, което не понасям  Sick . Разбира се напръскаха ме и с другата версия също е хубав. Знам че сте го споменавали, но така красиво ми го презентираха в Кан , та чак сега му обърнах внимание . Все подминавах бутилката .
Отново съм на гребена на ароматите , сигурно е заради пролетта
Черната Далия на Живанши е страхотен и траен аромат, много любим . Преди два месеца ми подариха от ПШ при покупка на спирала мини спрей за чанта .
Пробвах и новата градина на Ермес, ами джин с тоник  Laughing . Обаче на моя приятел много му хареса  Laughing

# 628
Здравейте, момичета, може ли някой да сподели нещичко повече за Vent Vert, новата версия. Помня, че беше споменаван скоро, но мимоходом, в разговор между двечки, които го познаваха.
Моляяя! Praynig

# 629
  • София
Два дена вече съм с Теракота аромата и  Heart Eyes и не мога да му се нарадвам - имало си е защо да го чакам и тайно да се надявам за него. За моя вкус не са задушливи белите цветя.
Много ми хареса преди 2седмици на Клиник новия бял Ароматикс, който чакам от много време . Майка ми има класическата версия , която на мен седи ужасно но пък на нея какви розии  Heart Eyes .
Напръскаха ме скоро с La Panthere Legere Cartier също много ама много ми допадна , свеж аромат и не се усещаше зеленото силно, което не понасям  Sick . Разбира се напръскаха ме и с другата версия също е хубав. Знам че сте го споменавали, но така красиво ми го презентираха в Кан , та чак сега му обърнах внимание . Все подминавах бутилката .
Отново съм на гребена на ароматите , сигурно е заради пролетта
Черната Далия на Живанши е страхотен и траен аромат, много любим . Преди два месеца ми подариха от ПШ при покупка на спирала мини спрей за чанта .
Пробвах и новата градина на Ермес, ами джин с тоник  Laughing . Обаче на моя приятел много му хареса  Laughing
Сравнението на новата градина с джин с тоник ме кара още утре да ида до някой Мол да я подуша  Mr. Green Тъкмо и новия бял Клиник, че ми стана интересен  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт