Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 791
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Хареса ми белия Ароматикс, но ще го пробвам пак преди да реша дали го искам или не. И страшно много ми прилича на нещо, което съм ползвала преди, но не мога да се сетя на какво.

# 601
  • София
И аз днес тествах Белия Ароматикс на кожа.Началото не ми харесва, силно е и леко главоболно при мен,но след час утихва и става приятно.На мен също ми прилича на нещо,което много съм ползвала и сега Mims* като написа,че й прилича се нещо се сетих,че ми напомня в драйдауна си на Метресата на АП,ако й добавим мъничко ванилия.Дори си пръснах на другата ръка от нея и има прилика.

# 602
  • София
Белият Ароматикс пробвах само на блотер, напомни ми на Целувката на Дракона. Но няма как да сравня, отдавна се оттървах от Картие.

# 603
 Venel82, за Иннамората мога да кажа само хубави неща, НО обезателно трябва да си почитател на сладките аромати, за да го харесаш. Толкова екзотични плодове са смесили в него, а никак не накъртва, но все пак го причислявам към сладките аромати.
Трайността му е ок, не е натрапчив, но със сигурност в топло време ще е в стихията си. Peace

Днес успях да тествам два нови за мен аромата.
Първият- L'Extase на Нина Ричи ме потресе. Обичам сладко и баклава, обичам и мед, но никога не ми е хрумвало, че някой ще ги съчетае в парфюм.  Laughing Мисля, че на по-тъмна и мазна кожа ще стои по-приглушено, задължителен тест преди покупка! В противен случай диабета ви е гарантиран.

Впечатли ме Emozione на Ферагамо. Мисля, че е идеален за предстоящите топли месеци. Искряща роза, загатнат цитрус и пудра, която никак не е в повече. Добре дозиран, елегантен и траен.
Повече от 6 часа се задържа върху сухата ми кожа, което е впечатляващо. Пак ще се тества, то се е видяло Heart Eyes

# 604
Момичета и момчета, този киселоч дали се намира някъде за тест или за покупка? Thinking
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Eau-Sauvage-231.html

А нещо да кажете за този
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Eau-Sauvage-Fr … ur-Cuir-1242.html

Отдавна не съм влизал във форума и честно казано не следя темите, но относно Eau Sauvage имам мнение. Класическата версия не си струва. Да, много изискан и класен аромат е (съвсем подходящ за млади мъже, аз съм в началото на двайсетте), нооо трайността му е около 15-20 минути. Реално е подходящ само за голяма жега и постоянно пръскане. Кожената версия имам, подобни проблеми. Тя не се произвежда от години вече.

Препочъвам Eau Sauvage Parfum от 2012 година. Нямат много общо, но тази версия е прекрасна, задълбочена и с уникална продължителност. Няма цитрусово усещан и ухае на класа.

# 605
Venel82, като пристигне и го разносиш, сподели моля те дали и ти усещаш кокос в него. Grinning

# 606
Моля ви за насока Dolce & Gabbana Intense или Dolce & Gabbana Pour Femme, ще си го поръчам , но не мога да реша кой?

# 607
  • Belgium
Наскоро ми додоха виалче на Dahlia Noir на Givenchy и без да очаквам кой знае какво от аромата на първо носене ми допадна. За съжаление виалчето беше адски миниатюрно и не стигна дори за едно хубаво напръскване.

Та въпросът ми към ползвалите парфюма е, траен ли е? И как се развива на летни температури?

# 608
Ще ме побъркате с белия ароматикс, не мога да го пробвам следващите 10 дни. Crazy

# 609
Моля ви за насока Dolce & Gabbana Intense или Dolce & Gabbana Pour Femme, ще си го поръчам , но не мога да реша кой?

Аз лично много обичам и нося Pour Femme. Intense съм тествала, но дори не го помня, така че не мога да сравня. Pour Femme е траен, и прави огромен шлейф. Вдига ми много настроението и ми носи много комплименти. Единствената ми грешка спрямо него е, че не го купих по рано.  Grinning

# 610

Аз лично много обичам и нося Pour Femme. Intense съм тествала, но дори не го помня, така че не мога да сравня. Pour Femme е траен, и прави огромен шлейф. Вдига ми много настроението и ми носи много комплименти. Единствената ми грешка спрямо него е, че не го купих по рано.  Grinning

И на мен така ми се струва,по отзивите ,че първият е по-добър, имало малко разлика между двата, но в магазина продавачката ме убеждаваше, че Интенза е по-дълготраен.

# 611
  • София
Получих мейл от Ести Лаудер, в който рекламират Белият Ароматикс. В него пише, че при покупка от някой от техните бутици към парфюма има подарък, не пише какъв. Ако някой ще го купува може да провери първо там.  Simple Smile
Аз откакто го купих, го нося много често.  Heart Eyes

# 612
  • София
Дами, ще ви помоля за съвет. Напоследък Нищо от наличните ми парфюми не ми се носи, особено от по-плътните и зимни аромати. Всичко ми тежи, лепне, сладни и ме души яко. Физически съм здрава ( да чукам на дърво както се казва), но явно имам нужда от аромат, който да ме зареди със свежест и да даде един reset на сетивата. Въпреки още хладното време последните седмици нося само eau de musc на NR, Escale a pondicherry Dior и някаква тоалетна вода със зелен чай на Сефора, която е приятна и свежа. Пробвах с Коко мадмоазел, който си купих преди седмица, но сега ми се носи нещо по-свежо.
Сякаш нещо сапунено, чисто, като хладен душ? Crazy Помня че преди време ми беше допаднал Carven le parfum, или пък да пробвам Новата градина на Hermes? Помощ Praynig

# 613
  • София
Илли, моето предложение за много свеж парфюм е зеления Шанс на Шанел. За мен любим летен аромат, много красив и дълготраен. Ако не го познаваш го пробвай обезателно.  Peace

# 614
Днес пробеах няколко парфюма, включително и Белия Ароматикс. Не е за мен, изобщо не ми хареса. Не е като да е от този тип парфюми, които ме погнусяват, но просто не ме впечатли с нищо, не ме грабна.
Червеното Феери също не ми допадна.
Зелената Рокля ми се стори малко странна и тя не ми хареса.
Има няколко други обаче, които доста ми харесаха и не мога да реша кой да си взема сега!

Общи условия

Активация на акаунт