Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 771
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Там, където ме обичат
Явно съм на вълна Тиери Васер, защото наскоро пробвах Terracotta Le Parfum и Shalimar Souffle.
Хубави, но не точно мои.
Някой да се е запознал с другото му творение:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Santal-Royal-28246.html

Бубс, искам да ти пиша, но си забранила л.с. newsm78

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 11:32 от foxysilver

# 661
  • Belgium

Някой помни ли колко струва 30мл на новата градина на Ермес?

97-98 лева на редовна цена.
До 5-ти има 20% намаление за картодържатели в БЗ и Дъглас, та излиза доста изгодно.
Аз така взех моята 50-тичка  Heart Eyes

# 662

И аз се чудя дали да не отнеса една Градина Ли 30 или 50 мл. с намалението, освен Белия Ароматикс. newsm78

И аз съм в същата дилема, отнесох една 30-тица от белия ароматикс, обаче учудвщо за мен и новата Градина много ми хареса Shocked

# 663
  • Бургас
Точно Лу за това питам и мерси , снощи бях в Дъглас но гледах за половинката . Избрах му и днес ще отидем той да си каже тежката дума  Laughing .
И само минах пръснах аромата и излязох , който след къпане все още се усещаха цветята .
Още като ме видяха  да влизам в Дъглас " днес имаме 20% намаление "  Laughing

# 664
Ау Алекс, бях сигурна че Белия е точно за теб, честит! Heart Eyes Hug  bouquet

# 665
Века, Йоан Владимир, Денси, благодаря!
Изясних за себе си това, което ме интересуваше Hug
Явно моята кожа и химията ми просто 'ядат' парфюмите и дори Коко Ноар ЕДП трае около 3 часа максимум. Коко Шанел ми е сууупер траен и наситен, но, както казах, ми е и задушлив и неносим. Засега. След някоя друга година може и да му се радвам Laughing

# 666
Мерси, Дени, че ми насочи вниманието към него, много ми хареса  Heart Eyes
И чантичка на Клиник с мини продукти имаше при покупката Grinning

# 667
Мерси, Дени, че ми насочи вниманието към него, много ми хареса  Heart Eyes
И чантичка на Клиник с мини продукти имаше при покупката Grinning
Дааа, аз видях табелка, че има подарък и писах тук, но не съм виждала чантичката. Хубава ли е, шарена?

# 668
Много е сладка, в свежи пролетни цветове, с мини парфюм, мини спирала, мини крем за около очи и мини на Супердифенс.
Много хубав подарък  Grinning

# 669
Много е сладка, в свежи пролетни цветове, с мини парфюм, мини спирала, мини крем за около очи и мини на Супердифенс.
Много хубав подарък  Grinning
Със здраве да си ги ползваш! Hug  bouquet

# 670
  • София

Aз.. големи надежди имах след прочетени ревю-та, но определено няма да си счупя краката да търся повече от него. Ако искаш да се видим да го пробваш  Hug

В този ред на мисли, не е ли време вече да подходим по-сериозно по въпроса за среща?  Laughing

Да добавя.. въпреки потресаващата последна среща с Ароматикса, снощи го пробвах пак.. Преди го бях тествала пътьом на едно летище и имам спомен, че не беше лош.. но то нали 1001 неща, едно фъс на китка.. и все пак нещо ме човъркаше. Та, трети опит вчера.. Изненадващо, припокри се с първия - не уау, но в никакъв случай не и стряскащо.. Напомни ми по нещо на Далия ноар на Живанши, но доста по-омекотена.. От температурата ли е, от хормони ли, но явно се държи много различно дори на една и съща кожа. Та, препоръката ми към чудещите се - задължително пробвайте поне два пъти, и то при различни условия  Peace Аз лично няма да се засиля да го взимам на този етап (защото имам Далия ноар), но определено този път ми хареса  Blush

Teazzura ми е много любопитен, а никъде го няма - миналата седмица не е като да не питах на поне 10 места  hahaha Пипи, може ли две думи за него?

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 12:52 от Elitsa_z

# 671
Привет парфюмни почитателки. Влизам да се похваля с новата си придобивка за пролетта.
Много исках 5 Авеню и си го поръчах от Венерата. Търсех хубав, лек, цветен, пролетен парфюм и много ви хареса този, направо съм влюбена в него Heart Eyes

# 672
  • Belgium
Ели, много ме учуди с това сравнение на Ароматикса (за белия говориш нали?) и Далия Ноар.

Първият ми е доста неприятен с поносим драйдаун, докато втория даже се опитва да се намести в wish list-a ми  Laughing Хич не намирам прилика.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 14:13 от Лу

# 673
  • София
Повярвай ми, Лу, и аз бях не по-малко изненадана  Laughing
И, да, точно за белия говоря.. другият продължава да бъде все толкова дълбоко потресаващ за мен  Sick

# 674
  • София
За мен другия Ароматикс се превръща в кремче Нивеа след първите 5 минути на някакво ударно начало.  Mr. Green

Белия ми харесва, а Далия Ноар - никак. И аз не намирам прилика между тях обаче...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт